Krizdole @ 28.12.2025 22:57Nez, kaut kā jau mazliet smieklīgi šķiet Janiševas Ievas kārtējie storiji par un ap star fm, katru dienu bildes no star fm telpām vai ar "zvaigžņu" kolēģiem. No vienas puses it kā saprotami, ka prieks, jo sapnis piepildījies, bet ka katru dienu to tik ļoti uzsver un atrāda, ka, redz, VIŅA un ir TUR un kopā ar tāāādiem cilvēkiem, manifestācija by Uresina nostrādājusi ?
kārtējais restarts dāmītei? 😅jā, es ar diezgan esmu noskatījusies, ka viņa tik pērk un pērk, un izmet. Cik zinu arī sadarbības atrāda un tad izmet, kaut kas ar mājas džemperi/pančo tā bija, žaketem un gleznāmSakta @ 29.12.2025 11:35Andersonei atkal tīrīšanas mānija, visu lieko izmest. Viss jau tas ir skaisti- neapaugt ar mantam, bet nu varbūt mazām jāpērk. Jo nu viņai regulāri tā visa liekā izmešana.
Skandalalert @ 29.12.2025 19:59
Ari tas pats, bet nu varbūt muskuli. Bet nu iespējams nav. Man tik vizuali liekas ka mazliet ir. Varbūt kludos
mazq @ 29.12.2025 22:44Varbūt te kāda zina kā sauc Žaņa Pavlovska (no Olām) meitiņu?
Krizdole @ 29.12.2025 23:37
3. mēnesis jau, kā viņa ir tajā projektā un ar tādu ņemšanos sporta zālē un pareizu uzturu, manuprāt, vajadzēja būt redzamākam rezultātam, jo no lieliem kg svars sākumā ātri nāk nost, bet viņai tikai mazliet mazāka riepa ?