Džinga @ 25.11.2025 21:55
nuu, ja es būtu tik daudz sava laika ieguldījusi kādā projektā, kā viņa Numruižā, es arī negribētu to tā vienkārši atstāt. Tāds darbs taču ir kā bērns
MinkaMurrrrr @ 26.11.2025 00:27Līva Goba jau nākošgad plāno nākamo bērnu.
Stalkere Jr. @ 22.11.2025 20:41Diemžēl vēl viena dimanta oliņa saplīsusi https://www.santa.lv/raksts/personibas/mes-ejam-katrs-uz-savu-pusi.-signe-sproga-piedzivo-laulibas-krizi-79056/
s vispār sen būtu prom no tās muižas ja mani tā pazemotu, atņemot dāvināto auto
fantastika @ 26.11.2025 15:50Oliņa atkal kāps uz tā paša grābekļa? Filmē ZinZino video ar Krūmiņu fonā, viņš seko tikai viņai un workshopam..
Enikő @ 26.11.2025 13:56
Pavisam drīz Signe atradīs nākošo vīrieti. Vai jau ir atradusi. ?
Zilais Valis @ 26.11.2025 08:29
Tagad jau nākošgad? İepriekš taču plānoja jau uzreiz pēc dzimšanas
Nevar būt. Tad viņi abi izlidotu no muižas. 🤣🤣Aizspogulia @ 26.11.2025 16:42Nurmuižas Jurija jaunāka ig storijs- tā gadījumā nav Kristīne?
man šķiet, tur varētu atrast korelāciju starp dzīšanos pēc atzinības internetā un attiecìbām ar vardarbīgiem, vai psiholoğiski jocīgiem vīriešiem. Nu nelien internetā sevi no visām pusēm 50 reizes dienā izrādīt sievietes, kam ar pašapziņu viss ok. Nevajaga pašapzinīgam cilvēkam kaut kādu ekstra slavu, skatījumus, skandālus utt. Tur ar psiholoğisko pusi nav okey, tāpat kā tad, kad izvēlas psihus vīriešus sev blakām. Paskatamies, piemēram, uz Aminatas instagram. Profesionāls, vērsts tikai un vienīgi uz profesionālo darbību - mūziku. Par privāto dzīvi nerunā vispār. Reizēm neko instagramā neliek nedēļām. Paskatamies uz Jelinsku - bez 20 storijiem dienā kā minimums un vismaz vienu pus-plikbildi vnk neiztikt. Dzeltenā prese un skandāli pa labi un pa kreisi. Secinājumus izdaram paši.Mathilde @ 25.11.2025 20:28nu, kādi tie vīrieši mūsu vipenēm- viens vardarbīgs, otrs tur verdzībā, bet viņas kā varones ntos gadus izliek IG laimīgas bildes, ceļo, pērk jahtas un tikai pēc daudziem gadiem nāk atklāsme- viņš taču ir tik slikts un to noteikti izklāsta dzeltenajiem.
fantastika @ 26.11.2025 15:50Oliņa atkal kāps uz tā paša grābekļa? Filmē ZinZino video ar Krūmiņu fonā, viņš seko tikai viņai un workshopam..
Mangosaldejums @ 26.11.2025 17:13man šķiet, tur varētu atrast korelāciju starp dzīšanos pēc atzinības internetā un attiecìbām ar vardarbīgiem, vai psiholoğiski jocīgiem vīriešiem. Nu nelien internetā sevi no visām pusēm 50 reizes dienā izrādīt sievietes, kam ar pašapziņu viss ok. Nevajaga pašapzinīgam cilvēkam kaut kādu ekstra slavu, skatījumus, skandālus utt. Tur ar psiholoğisko pusi nav okey, tāpat kā tad, kad izvēlas psihus vīriešus sev blakām. Paskatamies, piemēram, uz Aminatas instagram. Profesionāls, vērsts tikai un vienīgi uz profesionālo darbību - mūziku. Par privāto dzīvi nerunā vispār. Reizēm neko instagramā neliek nedēļām. Paskatamies uz Jelinsku - bez 20 storijiem dienā kā minimums un vismaz vienu pus-plikbildi vnk neiztikt. Dzeltenā prese un skandāli pa labi un pa kreisi. Secinājumus izdaram paši.