es saprotu, ka Latvijā iet tiesvedība pret viņu, bet nav ziņu kas un kā.smūtijs @ 27.08.2025 08:07
Protams, ka ir pērkams, jo licis, ka par kaut kādiem konkrētiem cilvēkiem ir interesanta informācija, bet pēc dienas pēkšņi klusums.
esmu noblokjeeta. Ar neredzu.Odrija Bitoni @ 27.08.2025 11:00Domāju, ka Gobzems nevis ir pērkams, bet ir kāds cilvēku loks, viņa draugi, kopējās intereses un vēl kādi iemesli, kuri var palūgt, lai Aldis uz vienu vai citu personu nedaudz pieklust. Vai arī pavisam nepieskarās.
Pats Aldis ir dziļi sāpināts, salauzts cilveks. Viņam ir ļoti izdarījušas sievietes pāri. Tādēļ tā žults un pravietošana spiežās pāri malām. Nesaku, ka tur ir/nav daļa taisnības (iespējams ir, neesmu ar sveci blakus stāvējis), bet viennozīmīgi objektīvums tur zūd. Izteikumi tik krāšņi, kā ļoti emocionālai būtnei.
Ir slejas, kurām nevar nepiekrist un viņam ir taisnība
Taču tas klīsteris ir brīziem par daudz
P.s. vajadzētu tēmu, kur kāds padalās ar galvenajiem skrīniem no viņa postiem. Noteikti ir daudzi šeit, kuri neredz tos postus
Odrija Bitoni @ 27.08.2025 11:00Domāju, ka Gobzems nevis ir pērkams, bet ir kāds cilvēku loks, viņa draugi, kopējās intereses un vēl kādi iemesli, kuri var palūgt, lai Aldis uz vienu vai citu personu nedaudz pieklust. Vai arī pavisam nepieskarās.
Pats Aldis ir dziļi sāpināts, salauzts cilveks. Viņam ir ļoti izdarījušas sievietes pāri. Tādēļ tā žults un pravietošana spiežās pāri malām. Nesaku, ka tur ir/nav daļa taisnības (iespējams ir, neesmu ar sveci blakus stāvējis), bet viennozīmīgi objektīvums tur zūd. Izteikumi tik krāšņi, kā ļoti emocionālai būtnei.
P.s. vajadzētu tēmu, kur kāds padalās ar galvenajiem skrīniem no viņa postiem. Noteikti ir daudzi šeit, kuri neredz tos postus
Kitija Reiz @ 27.08.2025 17:00Izskatās, ka Medavas vīrs arī iestājies blogeru rindās. ? Vai sieva lika, vai pats izdomaja, grūti teikt… ? Bet nu jau reklāmau tirgo ? Laikam sievai ar viņas ienākumiem no insta ir par maz… ??
bet par ko naudas izspiešana. Viņš nekur nav teicis, ka jāmaksā, lai neliktu tālāk. To, ka kāds piedāvā, lai nerakstītu- tā nav naudas izspiešana.Vārdotāja @ 27.08.2025 09:55es saprotu, ka Latvijā iet tiesvedība pret viņu, bet nav ziņu kas un kā.
Tad jau to var kvalificēt kā naudas izspiešanu. Ja negribi, lai ielieku kaku par tevi, izdomā veidu kā, lai apklustu…nja.
Labs biznesa modelis.
Siredzho @ 28.08.2025 01:00bet par ko naudas izspiešana. Viņš nekur nav teicis, ka jāmaksā, lai neliktu tālāk. To, ka kāds piedāvā, lai nerakstītu- tā nav naudas izspiešana.
Apmelošana jebšu izdomāju publicēšana- nu nezinu, jo visbiežāk tā ir jau taisnība. Tikai kuru negrib attiecīgā posta varonis, lai par viņu publicē.
Kā arī viņš jau maz pats kaut ko no sevis liek. Viņš liek tikai to, ko citi viņam uzraksta.
Domāju, ka tāpēc nekas tiesās nenotiek.
Zandinaja @ 26.08.2025 19:41Arnita tā lepojas, ka var barot ar krūti. Diez, pēc tam sadzērusies otrajā dienā bērnam dot to pašu alkohola krūti? Var jau viņa tēlot pēc ig storijiem, bet tāpat nenoslēpsi savu tupumu. Dāvida storiji un tās bildes kur viņa appīpējusies/sadzerusies… tur pilns rubulis nav. Nebrīnos, ja sanak bieži barojot ieraut un nebūt mājās. Tagad arī fočējās Edmunda mašīnā, valdmanene vispār uzkāpusi uz mašīnas. ?Tā kā kaut kādas mazgadīgās. Aa un pēc gobja storijiem kur Oliņa klubaaa ar Zdx, nu diezin ko klubā var darīt mamma, kura baro bērnu ar kruuti, ūdeni Dzera kjipa ja? ? gan jau iešņaukt dabuuuja
Odrija Bitoni @ 27.08.2025 11:00Domāju, ka Gobzems nevis ir pērkams, bet ir kāds cilvēku loks, viņa draugi, kopējās intereses un vēl kādi iemesli, kuri var palūgt, lai Aldis uz vienu vai citu personu nedaudz pieklust. Vai arī pavisam nepieskarās.
KrūzīteDūzīte @ 28.08.2025 10:31
Prātiņ, nāc mājās!
1. Jebkura mamma ir pelnījusi atpūtu- un ja gribās uz klubu- lai iet uz klubu- neko sliktu tur neredzu.
2. Klubā var dzert arī bezalkoholiskos dzērienus.
Nemēri visus pēc sevis varbūt!
bloķē katru, kas iebāž sejā to, kas vecajai nepatīkNastja32 @ 26.08.2025 11:43
Mani arī Anetīte Threads nobloķējusi, un es pat neko rupju neuzrakstīju, tikai nepiekritu viņas viedoklim. Traks bābietis.
es pat viņu nepazīstu un nesekoju 😃 man izleca threados vai twitter, vairs neatceros, viņas diskusija, ka viņa ķipa neēd šķiedrvielas, nolaikoju Ances atbildi, kur viņa saka pretējo, pēc dienas skatos, ka esmu nobloķēta instagram 😃 dīvains sievišķis, ja tik daudz laika sekot un bloķēt visus, kas nepiekrīt tavam viedoklim :D tur pat nekāda uzbrauciena nebija, vnk taktiski Ance pateica, ka Anete runā nepatiesas lietasQueenyy199 @ 28.08.2025 11:04bloķē katru, kas iebāž sejā to, kas vecajai nepatīk
Vai ne. Ironiski, ka viņš apņirdz m*ukas, bet pats ir tāda pati pērkama m.LabaDabaDa @ 28.08.2025 10:45
"Dziļi sāpināts", starp citu, neizslēdz pērkamību. Vins var būt "dziļi sāpināts un "pērkams" vienlaikus, tie viens otram galīgi netraucē.
Un kurš gan nav "dziļi sāpināts"? Mēs visi esam. Bet ne visi mēs kļūstam par zemiskiem bezgožiem, kā viņš.
Nevajag to riebekli žēlot. Viņš jau pats sevi žēlo no rīta līdz vakaram un no vakara līdz rītam. Nevienu no mums viņš nežēlotu ne uz sekundi.