baloža sievu varbūt stutē vīra vecāki, bet Samanta savu fake dzīvi stutē ar ātrajiem kredītiem 😅Kaaaarena @ 26.07.2025 10:08
Viņa pie komandējuma Tik tokiem ir stāstījusi, ka strādā veikalā - pārdod preces dzīvniekiem.
Smieklīgi izklausās, ka "Jelgavā nav pieņemti", "Samanta citā līmenī". Pieaugušiem cilvēkiem draugi var būt jebkurā pilsētā un nekādi līmeņi vai vietējās slavenības neinteresē.
Man Jelgava bērnības pilsēta, bērnībā pazinu viņas vīru. Karīna Tik tokā patīk, jo ir īsta, dzīva.
Samantu nezinu, pēc Instagram izskatās nožēlojami, jo tēlo kruto beibi, bet tāpat interneta atpazīstamībā neaizvelk līdz krutajām beibēm. :D
Charl0tte @ 25.07.2025 19:54Goba sūdzās, ka smagi ar bērniņu- visu laiku raudot. Tikko tak teica, ka tulīt jau otru bērnu taisīs, lai var abus divus dubultajos ratos likt. Nu nu
Piekritīšu. Viņa reklāmas vienmēr ir pārdomātas un vizuāli estētiskas. Pats ir stāstījis, ka katram projektam ir scenārijs nevis ļep-ļep un uztaisa kā pagadās.Tuana @ 26.07.2025 17:24
O, paldies, ka atgādināji par Kasheru, biju piemirsusi kādu laiku. Man tiešām taaa patīk viss, ko viņš ieliek, tik skaisti un estētiski.
Nezinu, bet minu - ka pēc šī lēmuma pieņemšanas Danai ir liegums vadīt uzņēmējdarbību un tāpēc esošais uzņēmums 100% ir Daumantam. Parasti šie liegumi ir 2-5 gadus.Tora @ 25.07.2025 13:38
Tajā pašā kombo.lv atrodot Wild spirit, ir arī rakstīts -Darbības izbeigšana, process uzsākts 20.08.2021, pamatojums: Valsts ieņēmumu dienesta 02.06.2021. lēmums Nr.30.1-8.59.2/8.59.2/82350. Process pabeigts 04.11.2021, rezultāts: Likvidēts
CallMeAnnika @ 26.07.2025 00:14Bet podkasts viņiem vēl joprojām ir kopā. Kāpēc Tev šķiet, ka draudzība pajukusi?
man viņa ļoti patīk kā mamma. Neviena mamma no starta neko nezina.Kirbis32 @ 26.07.2025 19:51
Brīnos,ka viņa nezināja. Vai kāds viņai tuvumā ar pieredzi ir? Bērnu moka kolikas ,bet gan jau viņa par pilieniem neko nezin,lai atvieglotu bērniņa ciešanas,masāžu,vingrinājumiem,vārds kolikas.??
Maza,dumja meitenīte. Bet nu,lai mazajai kā viņu tur sauca veicas ar paglupu mammu.?
Vivian10 @ 26.07.2025 22:55man viņa ļoti patīk kā mamma. Neviena mamma no starta neko nezina.
Kādēļ pret viņu ir tik daudz naidīgu komentāru ?♀️
Forša, jauna ģimene
plus diezgan regulāri “piemirst” pieminēt, ka saturs apmaksāta reklāma, nesenākais - posts par ratiem. Kā tad kristiešiem ar to melošanu, ko?Kaaaarena @ 26.07.2025 23:16
Līva Goba ar vīru ir sektā, ir izcēlusies ar vēstulēm Saeimas deputātiem, kuros aicināja balsot pret partnerattiecībām, un ar video, kurā sava tēva amputēto kāju pataisīja par cirku ar enerģiskā tonī pajautātu jautājumu ar smaidu pa visu seju "nu kādas tagad sajūtas?". Laikam vēl kaut kādi negatīvi izteikumi bija arī par suņiem? Viņa nešķiet slikts cilvēks, bet neinteliģenta un ka ir ļoti svarīgi instagram kontents. Viņas vienīgais kapitāls ir glīts izskats un jaunība (var norakstīt visādas muļķības uz to).