cory @ 28.06.2025 18:28Gobzems arī posto, ka Vizla izmesta no dzīvokļa par īres nemaksāšanu un tagad dzīvo Pļavniekos. Tad jau sanāk, ka KP nebija viņai dzīvokli “uzdāvinājis”
Charl0tte @ 28.06.2025 21:00Piedodied atvainojiet, bet tās bildes ar meitiņu (nez, 2 dienas jaunu?!) un uzbērtiem livly skropstu serumiem virsū ir par traku. Līva, tas ir absurds!
Mashka Kakashka @ 28.06.2025 21:09
Es viņai nesekoju, bet aizgāju paskatīties. Slimi, ļoti slimi. Kārtējā Didrihsone, kura bērnu dzemdēja Instagram saturam? Sorry, not sorry, bet es, pieaugot un ieraugot kādām bildēm māte mani izmantojusi, no viņas atteiktos.
wHorse @ 28.06.2025 19:47
Kā var uzdāvināt kaut ko kas nav bijis viņa?
Viņa to īrēja ar divām jau nu ex-draudzenēm.
Pretty sure viņa mēneši divi atpakaļ lika insta story par kaut kādu pārvākšanās uzņēmumu utt
Aliina @ 28.06.2025 18:37Kāds zin kas ir jaunie karsti Krēta dalībnieki?
Rudzuzāle @ 28.06.2025 22:45
Ar EX draudzenēm??? Kas notika? Tiešām neseko viena otrai, Estere un Elīna, laikam, ne?
Ja tā ir, kā Gobzems raksta +šis, tad diezgan depresīvi. Nav brīnums, ka pazudusi no instagram...wHorse @ 28.06.2025 19:47
Kā var uzdāvināt kaut ko kas nav bijis viņa?
Viņa to īrēja ar divām jau nu ex-draudzenēm.
Pretty sure viņa mēneši divi atpakaļ lika insta story par kaut kādu pārvākšanās uzņēmumu utt
sauliiite.paula @ 27.06.2025 14:29
Viņa pat ar visu IVF netiek pie bērna, vilciens aizbraucis. Uzresnējusi gan ir ne pa jokam.
Villanelle @ 28.06.2025 23:19Ja tā ir, kā Gobzems raksta +šis, tad diezgan depresīvi. Nav brīnums, ka pazudusi no instagram...
reāli ko viņa un šāda tipa meitenes var darīt tālāk kad krutais bagātais džeks vais nav? Cik atceros LV nav augstākā izglītība, labi apmaksātu normālu darbu nav stradājusi un gan jau neblamēsies kādā zemāka standarta darbā. Atliek meklēt jaunu vīrieti ar biezu maku ? Ir vai nav tur mīlestība pat nav nozīme
crazy, tiešām! Vēl pagāšgad Laura ar KP brāļa sievu bija Grieķijā. Ko tā Laura savārijusi????wHorse @ 28.06.2025 22:55
Nu ar Esteri jau kādu laiku nav draudzenes.
Par Elīnu nezinu. Neatceros kura bija trešā.Elīna vai tā kura trenera @ gym
Viņu pat KP brāļa meiča ir pametusi.Paģāsģad dikti uzskatāmi bāza visiem sejā ka beigās draudzenes un tagad pat KP brāļa meiča atsekojusi viņai :D
Happyminka @ 29.06.2025 00:38crazy, tiešām! Vēl pagāšgad Laura ar KP brāļa sievu bija Grieķijā. Ko tā Laura savārijusi????
tieši par draudzībām es runāju. Kāpēc beidzas draudīnas ar bērnības draudzeni Esteri? Felipi? Alīnu? KP brāļa sievu?FDieviete @ 29.06.2025 01:19
Kāpēc uzreiz savarijusi? Kāpēc,lai KP kko atstātu sievietei,kas ar viņu nesaistās,
Attiecības ar KP beidzas,bet nejau pārtrūkst draudzība ar paziņām,draugiem,radiem...
Happyminka @ 29.06.2025 08:06tieši par draudzībām es runāju. Kāpēc beidzas draudīnas ar bērnības draudzeni Esteri? Felipi? Alīnu? KP brāļa sievu?
wHorse @ 29.06.2025 08:18
LV droši nepatika Esteres satuvināšanās ar KP jauno meiču.Reāli tikai minējumi.
LV satika Alīnu tikai uz Žaņa un KP draudzības rēķina.
Par Felipi nezinu.
Interesantākais tomēr ir Mārtiņa meičas draudzības beigas,jo pēc pagājušās vasaras postiem būtu sajūta ka viņas ir labākās draudzenes.