Ārchijs @ 11.06.2025 23:19CITI izšķīrušies?
cory @ 11.06.2025 20:02
Ne tikai ar Esteri, bet arī Sūkiju! ? Nav brīnums, ka Laura vairs ar Peineri nav kopā redzēta.
jejehsbsbbsbs @ 12.06.2025 02:31
Ja godīgi, tad pat žēl Vizlas, kad, šķiet, ka tev bija viss, ko var vēlēties - draugi, ceļojumi, dārgi zīmola apģērbi, pastiprināta uzmanību un “durvis vaļā” visur, kā arī puisis ar panākumiem un nesatraukšanās par finansiālo stāvokli
Bet tagad, noskatīties, kā tavu sapņu dzīvi dzīvo cita čiepa - pat paņemot tuvāko bērnības draudzeni, kas, šķiet, bija Estere
Felipe tak arī kaut kur aizslīdēja, kad izšķīrās ar KP
Man viņas vietā chista depresija būtu ? tāpēc paļauties uz bagātu čali, ka tu viņam neapniksi un visu tā vienkārši nepapisit, nu nee paldies
jejehsbsbbsbs @ 12.06.2025 02:31
Ja godīgi, tad pat žēl Vizlas, kad, šķiet, ka tev bija viss, ko var vēlēties - draugi, ceļojumi, dārgi zīmola apģērbi, pastiprināta uzmanību un “durvis vaļā” visur, kā arī puisis ar panākumiem un nesatraukšanās par finansiālo stāvokli
Bet tagad, noskatīties, kā tavu sapņu dzīvi dzīvo cita čiepa - pat paņemot tuvāko bērnības draudzeni, kas, šķiet, bija Estere
Felipe tak arī kaut kur aizslīdēja, kad izšķīrās ar KP
Man viņas vietā chista depresija būtu ? tāpēc paļauties uz bagātu čali, ka tu viņam neapniksi un visu tā vienkārši nepapisit, nu nee paldies
Oriona @ 11.06.2025 23:42Kas tas par trendu Sūkijai, ka savās bildēs viņa parasti aizsedz/nerāda savu seju??
Cik labi @ 11.06.2025 23:36
Tā laikam tā pati sekta, kuru Maša no NL/Joyou tagad apmeklē.
A ko Jēzus, gan jau ievērtētu tàdas čiepiņas… ?
Oriona @ 11.06.2025 23:42Kas tas par trendu Sūkijai, ka savās bildēs viņa parasti aizsedz/nerāda savu seju??
nav īpaši glīta?!🤷♀️Oriona @ 11.06.2025 23:42Kas tas par trendu Sūkijai, ka savās bildēs viņa parasti aizsedz/nerāda savu seju??
Nē, viņa ir simpātiska. Nav iemesla īpaši slēpties. Diezgan sapumpēta tas ganMi mi @ 12.06.2025 10:11nav īpaši glīta?!?♀️
latvjubarbija @ 12.06.2025 09:39
Varbūt operācija bijusi un dzīst? ?
Villanelle @ 12.06.2025 10:21Es arī esmu pamanījusi, ka Sūkija teju visās bildēs aizsedz seju ? Un ik pa laikam ļoti neprofesionāli rediģē savu ķermeni tā, ka sienas, grīdas šķības ?
Nedomāju, ka viņa ir poezemētāka kā Laura. Es pat domāju, ka šai nav vispār kauns ne dāvanas, ne ceļojumus prasīt, kamēr latvju tautu meita gan jau čau puķēm. Šūpojas trumpis noteikti iet caur gultu... Šis temats jau bijis cilāts.
Man arī bija žēl LV sākumā, bet nedomāju, ka viņai slikti iet. Draudzenes izskatās viegli atrast, tāpat ka turīgus vīriešus....
Villanelle @ 12.06.2025 11:16Man ir tik dalītas sajūtas par našķoties Zanes fitnesa saturu. No vienas puses patīk, bet vienlaicīgi kaitina, jo brīžiem liekas jau par daudz tā paštīksmināšanās vai pat nezinu kā to nosaukt. Piemēram, tie dibena storiji šodien. Proekš kam ?♀️
Villanelle @ 12.06.2025 11:16Man ir tik dalītas sajūtas par našķoties Zanes fitnesa saturu. No vienas puses patīk, bet vienlaicīgi kaitina, jo brīžiem liekas jau par daudz tā paštīksmināšanās vai pat nezinu kā to nosaukt. Piemēram, tie dibena storiji šodien. Proekš kam ?♀️