Nopietni? Tiešām bija tāda operācija? Jo atceros, ka pēc slimnīcas viņa štopēja speķmaizes un visur kur aktīvi tusēja. Vai tad nav jāguļ mierā pāris nedēļas un jāpārtiek no tumēm?Ainulai @ 05.05.2025 21:16
Es tā sapratu, kad pēc vēdera plastikas operācijas sākās antibiotiku rezistence. Kautkāds iekaisums ko antibiotikas neņem. Šitas ir bīstami, var sākties sepse. Cerams, ka viss būs labi.
Kanga @ 06.05.2025 09:19
Kādai kāds bērns vel nav iznācis ārā un uz mūžiem palicies iekšā tā arī nepiedzimis?
Spēs vai nespēs, tas, lai paliek viņas ziņā, bet ar to dzīšanos pēc otrā bērna, kad pirmais vēl nav piedzemdēts, sajūta, ka tagad jāpanāk savas draudzenes, kurām ir jau 2 bērni, bet jāpārspēj tās, kurām ir viens.Kirbis32 @ 06.05.2025 07:12Nu,nu !Goba.?piedzemdē vispirms 1.bērnu un tad domā par 2. Tas ir smags darbs! To nevar kura katra un domāju tu nebūsi viena no tām ,kas spēs.
Julies @ 06.05.2025 13:55
Neesi nu naiva. Gadās arī tā, ka to vienu tā arī dzīvu nepiedzemdē. Novēlu no sirds, lai tā negadās, bet nudien tas ir tā diezgan vieglprātīgi tēmēt uzreiz uz 2. Tā, it kā nekādu risku nepastāvētu. Tikpat labi starp 1. un 2. var sanākt kādi 5 gadi starpā, kad 2vietīgie rati jau tiešām nebūs aktuāli vairs. Visādi var gadīties. Goba tiešām dzīvo rozā mākoņos.
Kanga @ 06.05.2025 14:19
To, ka jau tagad pērk divvietīgos ratus, kamēr pirmais vel puncī, tas arī man šķiet mazliet absurdi.
Bet visu laiku skandināt tos šausmu stāstus... es pati nez cik reizes apkārt esmu dzirdējusi tikai un vienīgi ar grūtniecību saistītās sliktās lietas. Jābeidz visu laiku tās jaunās mammas terorizēt ar 100 variācijām par to, ka kaut kas var noiet greizi.
Zilais Valis @ 06.05.2025 14:31
Jums neienāca prātā ka viņa JAU gaida otro? Nezinu, kā tas iespējams, bet ir taču bērni ar ļoti mazu vecuma starpību, tikai dažus mēnešus kāds no bērniem ir vecāks par otru. Nu es nedomāju taču, ka viņa ir tik stulba, lai pirktu divvietīgos ratus, kad par otro pat vēl i runas nevar būt?! Man nez kāpēc liekas, ka tur jau viss ir noticis. Iespējams, vēl ir par agru, lai sabiedrībai to teiktu, bet nu jau laicīgi iepērk visu x2, zinot, ka būs nepieciešams. Tāpēc arī varbūt tik droši skandina par otru bērnu, jo jau zina, ka gaida.
Jums neienāca prātā ka viņa JAU gaida otro? Nezinu, kā tas iespējams, bet ir taču bērni ar ļoti mazu vecuma starpību, tikai dažus mēnešus kāds no bērniem ir vecāks par otru. Nu es nedomāju taču, ka viņa ir tik stulba, lai pirktu divvietīgos ratus, kad par otro pat vēl i runas nevar būt?! Man nez kāpēc liekas, ka tur jau viss ir noticis. Iespējams, vēl ir par agru, lai sabiedrībai to teiktu, bet nu jau laicīgi iepērk visu x2, zinot, ka būs nepieciešams. Tāpēc arī varbūt tik droši skandina par otru bērnu, jo jau zina, ka gaida.
CallMeAnnika @ 06.05.2025 14:13Spēs vai nespēs, tas, lai paliek viņas ziņā, bet ar to dzīšanos pēc otrā bērna, kad pirmais vēl nav piedzemdēts, sajūta, ka tagad jāpanāk savas draudzenes, kurām ir jau 2 bērni, bet jāpārspēj tās, kurām ir viens.
Melleņkūka @ 05.05.2025 22:59
Iedomājaties, cik nožēlojami… Vecākiem piķis ir, varētu dabūt labākos privātskolotājus, likt iekšā bērna izaugsmē, izskolot labās augstskolās. Dies’ ar visu, ja ir mentālās problēmas, piķotu labiem ārstiem, savestu veselību kārtībā, dzīvotu jēdzīgu dzīvi.
Tā vietā abi biezie ar visiem saviem resursiem ir izaudzinājuši vardarbīgu idiotu, kas neprot salikt kopā teikumu, lai pabeigtu 12 klases… Cilvēka izstrādājums, kas klapē sievietes, pārkāpj likumus un kura lielākais saniegums ir šņaukt koku un lielīties Instagramā.
Es saprotu, ja vidusskolas izglītību neiegūst jaunieši, kuri ir visādu apstākļu spiesti, kuriem agri jāsāk strādāt, kuri ir auguši naudas un citu resursu trūkumā. Bet šis gadījums… Vienkārši vecāku nolaidība, šaurpierība un tupums.
Kirbis32 @ 06.05.2025 12:23
Kāds sakars? Viņa jau plāno 2.bērnu taisīt.? un nopirka ratus kur var likt divus.? es par to ,lai pirms runā,piedzemdē sākuma vienu un redz kādas rūpes un darbu tas prasa.
Julies @ 06.05.2025 14:36
Tas nevar būt pirms piedzimis 1. bērns un tad jāpaiet vismaz 4+ mēnešiem, kad atgriežas MR un hormoni, lai ir iespējamība ieņemt otru. Tad var tikai sanākt tie divi mazie ar mēnešu vecuma starpību, bet ne jau tad, kad vēl pati ir stāvoklī. :D
smūtijs @ 06.05.2025 14:55
Es ceru, ka šis bija domāts sarkasmā un nav pa nopietno rakstīts.
Zilais Valis @ 06.05.2025 14:57
Bet ir taču tādi gadījumi. Kā tu izskaidrosi bērnu vecuma starpību mazāku par 9 mēnešiem?
Tu vispār izlasi komentāru? Kādas sāpes? Pārlasi vēlreiz, ko rakstīju. Spēs un sāpes - divi dažādi vārdi. Uzliec brilles. :DKirbis32 @ 06.05.2025 14:39
Kāds sāpēm sakars?!
Es teicu,kad vēl nav viņai pieredzes ar pirmo mazo,zīdīšanu,gulēšanu visu un ap zīdaini.
Tas nav atvaļinājums kurā drāžas.?
CallMeAnnika @ 06.05.2025 14:13Spēs vai nespēs, tas, lai paliek viņas ziņā, bet ar to dzīšanos pēc otrā bērna, kad pirmais vēl nav piedzemdēts, sajūta, ka tagad jāpanāk savas draudzenes, kurām ir jau 2 bērni, bet jāpārspēj tās, kurām ir viens.
bebebe @ 06.05.2025 15:02
Neapsver iespēju, ka tas otrais tika ieņemts drīz pēc dzemdībām un dzima priekšlaicīgi? Apbrīnojami, ka tik pilnā nopietnībā var tā domāt
Zilais Valis @ 06.05.2025 15:14
Piedzima 3 mēnešos? Var dzimt priekšlaicīgi, bet nejau 3 mēnešos. Ja nu tikai abi bērni dzimuši priekšlaicīgi 5 mēnešos. Gadā ir 12 mēneši. Ja uz vienu bērnu ir 9 mēneši vēderā, tad otram bērnam paliek 3 mēneši līdz gada starpībai starp abiem bērniem. Bet ir gadījumi, kad vecuma starpība ir tikai pus gads.
Aniia @ 06.05.2025 13:07Nopietni? Tiešām bija tāda operācija? Jo atceros, ka pēc slimnīcas viņa štopēja speķmaizes un visur kur aktīvi tusēja. Vai tad nav jāguļ mierā pāris nedēļas un jāpārtiek no tumēm?