un kā vel var redzēt! Tie nav +9. Domāju, ka vēl nedaudz vairāk.sandrute @ 09.04.2025 20:35Kur Sanai nākuši klāt 9 kg? Viņa izskatās ideāli, ļoti tieviņa.
KruelllA @ 11.04.2025 06:26Tātad ja es sekoju, bet nespiežu sirsniņas ( ko es daru vispār ļoti reti , pat pazīstamiem ne) sanāk , ka es sekoju ?
Izklausās pēc pamatskolas līmeņa -“ak Tu mana skaista !”
-“ ne Tu mana “
Villanelle @ 11.04.2025 10:43Varbūt Beta pati doma, ka izskatās pēc baigās instagram sexy baddie, bet viņas profils vienkārši kliedz depresija.. ?
LV vakardienas lifta storijā viņas abas izskatās pālī.
LV reti nelabi izskatās priekš RFW. Kaut kāda saburzīta. Un izskatās, ka ar Alīnu draudzība tiešām beigusies, jo abas bija RFW, bet citās kompānijās.
Inelle @ 11.04.2025 11:04Davidenko atkal operacija . Skats šaušelīgs, zirga ģīmis. Brrrr. Pēc 40 mit viņa vēl baisāka paskata būs
Krizdole @ 10.04.2025 19:15
Un tā siržu uzpirkšana ar Mercadonā sapirktās kosmētikas sūtīšanu Latvijas fanītēm ? no Spāāānijas, tas taču ir kaut kas wow
Villanelle @ 11.04.2025 10:43Varbūt Beta pati doma, ka izskatās pēc baigās instagram sexy baddie, bet viņas profils vienkārši kliedz depresija.. ?
LV vakardienas lifta storijā viņas abas izskatās pālī.
LV reti nelabi izskatās priekš RFW. Kaut kāda saburzīta. Un izskatās, ka ar Alīnu draudzība tiešām beigusies, jo abas bija RFW, bet citās kompānijās.
Zilais Valis @ 11.04.2025 10:57Ko domājat par "Sauja Dimantu" rotaslietām? Pirms 5 gadiem bija normāls veikals, kur varēja iegādāties +/- interesantas rotas. Tagad, kad sāka tirgot pakaļdarinājumus, izskatās pēc lēta, vulgāra tirgus plača. Nu priekš kam tirgot un nēsāt "Cartier" vai "Van Cleef" pakaļdarinājumus, ja tev nav naudas un vispār tu pat 50% no tā nemaksā?! Un pasniedz to visu tik smieklīgi- ar cimdiņiem, ar spogulīšiem, it kā tūkstošus vērtas rotas izrāda, kas reāli maksā 5 eur. Nu smieklīgi, tāds wannabe luxus brens grib būt, bet rotas 5 eur vērtībā.
kas tur ir? Kā vispār Gobzemam var piesekot?Dzintriņa @ 11.04.2025 11:17Gobzems vs Maija Rozīte. Never ending story laikam
Kitija Reiz @ 11.04.2025 11:37
Medova tiešām izskatās briesmīgi… Jau visa pārtaisīta, izskatās, ka nevar apstāties sevi uzlabot. Varbūt gatavojas šķiršanai? Dzirdēju, ka viņiem ar vīru ir problēmas.
Kitija Reiz @ 11.04.2025 11:37
Medova tiešām izskatās briesmīgi… Jau visa pārtaisīta, izskatās, ka nevar apstāties sevi uzlabot. Varbūt gatavojas šķiršanai? Dzirdēju, ka viņiem ar vīru ir problēmas.
Zilais Valis @ 11.04.2025 10:57Ko domājat par "Sauja Dimantu" rotaslietām? Pirms 5 gadiem bija normāls veikals, kur varēja iegādāties +/- interesantas rotas. Tagad, kad sāka tirgot pakaļdarinājumus, izskatās pēc lēta, vulgāra tirgus plača. Nu priekš kam tirgot un nēsāt "Cartier" vai "Van Cleef" pakaļdarinājumus, ja tev nav naudas un vispār tu pat 50% no tā nemaksā?! Un pasniedz to visu tik smieklīgi- ar cimdiņiem, ar spogulīšiem, it kā tūkstošus vērtas rotas izrāda, kas reāli maksā 5 eur. Nu smieklīgi, tāds wannabe luxus brens grib būt, bet rotas 5 eur vērtībā.
Džinga @ 11.04.2025 10:25
Sasmējos, biju jau aizmirsusi šitos stulbos komentārus pie bildēm draugiem.lv :D
mcaa mcaa :D
Charl0tte @ 11.04.2025 13:44
Smejies vai nē, bet esmu jau kādas 10 influenceres pamanījusi, kuras viena otrai komentē sadarbības postus “Oo cik forša ideja”, “es noteikti izmēģināšu”, “paldies, ka padalījies”, “šis tiešām būtu man noderīgi”, “būs man arī jāpasūta” utt.
Un vienas un tās pašas!! nez viņām tāds nerakstīts likums, ka atbalsta savējās??
Tak nekas jauns tur nav, viss tas pats uz riņķi; laikam Maija šo atšuvusi, ka tā perās par viņas mīļākajiem. Tāpat arī tas, ka citus skuķus ķidā, kas ar ko. Tak lai viņas tur pelna savos Onlyfans un mau.. uz nebēdu, vai tiešām pieaugušam vīrietim, tēvam nav citu interešu, kā klukstēt tādas baumas?Hermesmel @ 11.04.2025 12:44kas tur ir? Kā vispār Gobzemam var piesekot?