Ariete @ 02.04.2025 20:41Kā uzpūsts balons. Nesaprotu kāpēc sievietes to sev nodara.
KruelllA @ 02.04.2025 17:56Dāmas , atceraties , ka ja mīl , tad var piedot krāpšanu . Bet ja Tu Mīli,tad Tu nekrāpsi.
Palikšana ar krapēju nozīmē, ka Tu pieņem viņu kāds viņš ir un tad jau kāpēc neturpināt krāpt , ja sievai to pieņem . Tā ir sievietes izvēle uz vieglu dzīvi , ko nodrošina virs . Tā ir viņas izvēle un viņas cena . Nav ko žēlot . Drīzāk skumji , ka viņiem bērni mācās attiecību modeli tādu . Sievietēm , kam nav pašcieņas un nespēj dzīvot vienas nevajadzētu radīt bērnus . Punkts . Var man piekrist var nepiekrist, bet man žēl ka šādi paši vecāki izvēlas nodarīt pāri saviem bērniem .
turkishpupi @ 02.04.2025 21:52Nekas tur tik traks nav, viņa katru dienu taisa video, ko velk aprīlī, chill ?
BURUNDUKS iignais @ 02.04.2025 18:56Kristine J.ielikusi kadrus no raidījuma ar Poišu. Nu jopcik, pilnīgi cits cilvēks bez IG filtriem. Cita ķermeņa uzbūve, cita sejas forma. Viņai ieteiktu aiziet pie laba stilista, jo tas krekls, kuru uzvilkusi viņai pilnībā nepiestāv un padara masīvu, tāpat frizūra, viss diezgan bēdīgi. Izraisās par baigo beibi, bet patiesībā..
nu tam parasti ir iemesli, kāpēc vīrietis aizšļūc pa kreisi, un ne vienmer 100% tas ir tāpēc, ka viņš ir kretīns. Sievietes arī prot novest situācijas līdz baltkvēlei un pašas pagrūst savus tēviņus pa kreisi. Viena pagale nekad nedeg!lipsinluka @ 02.04.2025 22:05
Patiesībā arī sieviete vairs nemīl. Piedot varbūt formāli piedod, bet viss. Sirdī tur cauri. Pacieš dēļ ērtuma. Kāda no jums var iedomāties turpināt savu mīļoto vīrieti mīlēt, ja viņš nokrāptu un būtu gulējis ar citu sievieti? Tur naids un dusmas momentā.
Sigita11 @ 02.04.2025 23:11
Vienā bildē pēc Džonija Bravo izskatās, jo liela augšdaļa! :D
Sūdīgs krekls! :D
…un tās baismīgi bālās kājās ar brūno tonālā seju, mmmmfifa @ 02.04.2025 19:41Es atkal nesaprotu Andersones outfitu reelus, nu nav liela māksla uzvilkt bodiju, džinsus un žaketi. ?
…vai atkal restartēties un taisīs ģenerālo tīrīšanu 44m2 hruščovkā 😆😆😆LabaDabaDa @ 02.04.2025 22:12
Ceru ka maijā taisīs rīlus par to, kā katru dienu zobus tīra. Būs tikpat aizraujoši un noderīgi. :D
kāpēc nevar vienkārši šķirties?Sassy @ 02.04.2025 23:21nu tam parasti ir iemesli, kāpēc vīrietis aizšļūc pa kreisi, un ne vienmer 100% tas ir tāpēc, ka viņš ir kretīns. Sievietes arī prot novest situācijas līdz baltkvēlei un pašas pagrūst savus tēviņus pa kreisi. Viena pagale nekad nedeg!
Sassy @ 02.04.2025 23:21nu tam parasti ir iemesli, kāpēc vīrietis aizšļūc pa kreisi, un ne vienmer 100% tas ir tāpēc, ka viņš ir kretīns. Sievietes arī prot novest situācijas līdz baltkvēlei un pašas pagrūst savus tēviņus pa kreisi. Viena pagale nekad nedeg!
lipsinluka @ 02.04.2025 21:54
Sanai tas pats. Šodien šķirstīju privāto un sākumā nepazinu. Tikai pēc pierakstīta vārda klāt sapratu. Pilnīgi cits cilvēks. Abām sejas kā baloni. Kaut kas tur nav labi.
mokabezpiena @ 03.04.2025 08:40
Tipisks filleru un botox pillow face. Lielai daļai tāds ir. Tās sejas labi izskatās tikai selfijos un pareizā leņķī.
Sassy @ 02.04.2025 23:21nu tam parasti ir iemesli, kāpēc vīrietis aizšļūc pa kreisi, un ne vienmer 100% tas ir tāpēc, ka viņš ir kretīns. Sievietes arī prot novest situācijas līdz baltkvēlei un pašas pagrūst savus tēviņus pa kreisi. Viena pagale nekad nedeg!
Kirbitis @ 02.04.2025 22:15Ka man besi stilistes- influenceres, kas savus kàrnos kermenus gerbj jaunas sezonas drebes.. sprogas, tonnes, un tml, nu blin uzvelkat tas drebes kadai vismaz 65kg+, bet tad jau vairs nebus estetiski.. viegli stiligi sagerbties, ja esi pakaramais
mokabezpiena @ 03.04.2025 08:40
Tipisks filleru un botox pillow face. Lielai daļai tāds ir. Tās sejas labi izskatās tikai selfijos un pareizā leņķī.
Happyminka @ 03.04.2025 07:00…vai atkal restartēties un taisīs ģenerālo tīrīšanu 44m2 hruščovkā ???
Hermiine89 @ 02.04.2025 19:26Es arī biju pārsteigta, cik bez filtriem viņai citādāka seja. Tāda plata un kvadrātaina. Tiešām filtri rada pilnīgi citu tēlu.
lipsinluka @ 03.04.2025 09:08
Nu naf sevi tā izkropļot? Reāli priekš kam?
pag , kura tā dir tā kārnā ? Andersona viennozīmīgi nav skelets , parasts augums , ne visam vajag 40 un ne visam vajag 65 kg . Es esmu īsa un smalka un man ar 45 kg ir pilnībā normāls augums , kamēr draudzene , kas trenējas sver 60kg un arī ir tik pag tieva , bet gara . Cita ar 60 kg uz savu augumu izskatīsies kā ruksītis . Ir ļoti maz super tievu influenceru. Lielākoties visam ir standarta augumsKirbitis @ 02.04.2025 22:15Ka man besi stilistes- influenceres, kas savus kàrnos kermenus gerbj jaunas sezonas drebes.. sprogas, tonnes, un tml, nu blin uzvelkat tas drebes kadai vismaz 65kg+, bet tad jau vairs nebus estetiski.. viegli stiligi sagerbties, ja esi pakaramais