IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 268
Reģ: 11.03.2023
Ja ir vēlme pakavēt laiku, var paskatīties cik krasi mainījās Alīnas Peineres bildes pēc 2022.gada :-D Pirms 2022 gada kā parastai meitenei, dažas veiksmīgākas, dažas atkal ne tik veiksmīgas bildes, izskatās pēc vienkāršas meitenes, kurai patīk bildēties. Pēc 2022.gada visas bildes kā modelei, tērpi arī gaumīgāki. Interesanti :-D Kad viņas tur ar Vizlu sāka vairāk draudzēties?
02.11.2023 17:31 |

Reitings 387
Reģ: 10.10.2023
Var taču likt silikonus bet nekļūt uzreiz par silikona lelli. KP gan jau nedomāja, ka viņa uzreiz viņus visiem bāzīs sejā. Ja KP nebūtu paticis viņas ķermenis, viņš nebūtu ar viņu sagājis kopā
02.11.2023 17:32 |

Reitings 790
Reģ: 29.01.2020
Atkal @ 02.11.2023 17:28
KP brāļiem ir ļoti sliktas attiecības ar Vizlu. Visa ģimene stāv un krīt par Kristapu, bet Vizla netiek līdzi un nesaprot, kādai jābūt sportista sievai. Ne mamma, ne brālis nav ne fb ne seko IG Vizlai. KP mamma aizrādija, ka nevajadzētu tik atklātas bildes likt sociālajos tīklos un vajadzētu izmantot iespēju kaut kā sevi nodarbināt, Vizla aizsvīlās un vecākais brālis Jānis metās aizstāvēt mammu. Pateica, ka kopš KP tiekas ar Vizlu, visa karjera apstājusies un sportistiem, kas saņem naudu, bet ilgi traumu dēļ nespēlē, nedrīkst plātīties ar dzīvesveidu, ko dara Vizla. KP uzsāka spēli jaunā klubā un brāļi darīja visu, lai Vizla paliek Latvijā un netraucē. - ?

Nu nezinu, cik tur taisnība
Pirms 5 gadiem mana labāka draudzene bija kopā ar KP labāko draugu, un tusejamies visu laiku kopā.
ar KP mēs visi braucam uz kazino spēlēt pokeru un daudz naudu trallināja, uzmācas OLYMPIC meitenēm un nav nekāds parauga puisis, tāpat konkrēti atravās KP un viņa draugs no krieviem pa muti, jo klubā blatoja un domāja ka var dabūt visas.
Tāpat arī mēs esam bijušas viņu vecāku mājas un viņu vecāki nav nosodoši par bildēm vai apģērba vilkšanu.
Arī privāti KP man ir daudz rakstījis un aicinājis divatā satikties. Es neesmu klusa pelēka pele , auguma man ir līdzīgs kaa Laurai liels dibens un mazs viduklis , krūtis gan man nav ieliktas, tumši mati un acis, bet nedomāju ka viņš grib prastu meitenei kas auklējas ar bērniem
02.11.2023 17:44 |

Reitings 790
Tas ir vairāk nekā skaidrs ka nauda samaitā cilvēku un arī Lauru luxury life/nauda ir sabojājusi, bet gnjau nokāps nost no tā
Arī KP Liepājā ik pa laikam ir gājis ciet, ka doma ka par naudu gulēs ar jebkuru meiteni, ka viņš 5 minūtes parunās un viņa papletīs kājas, bet viņam tad uznāk tad pāriet
02.11.2023 17:48 |

Reitings 387
Reģ: 10.10.2023
Nu, ja..Viss sakrīt! Ap to laiku viņš iekūlās arī izvarošanas skandālā un brāļi nolika pie vietas, lai ar maukām netusē un filtrē uz kādām vietām iet. Viņam bija 22 gadi, pēkšņi liels piķis. Loģiski, ka sākumā turpināja dzīvot kā parasts jaunietis, līdz saprata, ka tā vairs nevar. Arī tagad brāļi piebremzē tā paša iemesla dēļ. Ja grib iet uz augšu, jāfiltrē kādi cilvēki apkārt.
02.11.2023 17:59 |

10 gadi
Reitings 4465
Reģ: 25.05.2009
Atkal @ 02.11.2023 16:38
KP brāļi, kad sākās izvarošanas skandāls teica, lai KP atrod mierīgu Latviešu meiteni. Tādu, kas ar savu raksturu, uzvedību un nodarbošanos, netraucē KP un ar visu to naudu, kas viņam ir, būtu spējīga uzņemties atbildību lai izcili izaudzinātu bērnus nākotnē. Latvieti, lai par viņu nebūtu interese rakstīt ārzemju medijos. Viņš rakstija un aicināja uz randiņiem daudzas. To spriežu pēc tā, ka es biju viena no viņām un vismaz 3 manas paziņas arī. Mūs visas vienoja salīdzinoši zema atalgojuma darbi un tusēšana, neteiktu, ka kāda no mums baigā dāma. Tipāžs skaidrs. ? KP brāļi teica, lai nekontrolē meiteni un skatās, ja viņai dos visu, kuru ceļu izvēlēsies. Vizla ļauj KP visu. Krāpšana nebija pie vainas. Vizla zina, ka KP iet uz striptīzklubiem un pati arī ir bijusi ar viņu kopā. Problēmas sākās tad, kad Vizla parādija, ka nebūs kā KP mamma, kas zinās, kā saturēt ģimeni, bet pupi, dirsa, šampanietis būs viņas vērtības. Tad sāka pieprasīt uzmanību, taisīja apvainošanās scēnas un uz strīdiem riebjot lika plikākas bildes. Abas ar Peineri nojūdzās un visur kur gāja, stundām pozēja, tīksminājās par sevi. Flirtēja ar kamerām un gaidīja, ka KP un Peineres vīrs par viņām tīksmināsies tik pat ļoti, bet problēma tajā, ka Vizla priekš dejotājas un satura, ko izliek IG, ir garlaicīga un nepārliecināta gultā. Tāda bija jau ar Žani, tāpēc viņu krāpa. Kristaps jau ošņājās un meklē nākošo Latvieti un tekstos smejas, ka nemeklē silikona lelli. - šo raksta čaļu telegram čatā. Izklausās loģiski, bet pierādījumu tam nav. ?

Jā, šo es arī biju dzirdējusi tikai nedaudz saīsinātākā versijā, ka KP, pēc tā Amerikas skandāla, esot ietekts izvēlēties latviešu dāmu, kas netaisīs viņam sliktu slavu un būs kā aizsegs viņa darbībām, t.i. striptīzklubiem un gulēšanai ar citām. Arī to, ka Vizlai tiek dota "dienas nauda" par to, ka viņa ir kopā ar KP. Lai nu kā, manuprāt vizuāli viņi viens otram piestāv(ēja), bet nu tas, ko KP brāļi viņam nepateica, ka savācot 23 (vai cik viņai bija gadu, kad sāka saieties) karsējmeiteni, bez naudas, bez izglītības, bez karjeras, bet ar ambīcijām būt pazīstamai, diez vai šāda tipa meitenei būs prātā tēlot gadīgu ģimenes sievieti šādā vecumā.
02.11.2023 17:59 |

10 gadi
Reitings 945
Reģ: 17.12.2010
Vienmēr lasu un domāju, šis viss ir fantāzijas vai taisnība 😄 bet Laura likās forša meitene, ja šķīrušies, tad žēl, ka tā, skaists pāris. Bet jā, ir bildes pazudušas Laurai ar Kristapu.
Man žēl par Dukuriem. Nespēju noticēt, ka Dukurs daudz publiski par sievu teica labu un likās, ka ir gatavs uz visu viņas dēļ, bet tagad dzied Tu mana vienīgā tai Kalendy. Traki. Kā tik ātri viss cilvēkiem mainās.
Un Laura vēl joprojām seko Dukuram , kā var to visu vel skatīties???
02.11.2023 18:34 |

Patīk
Reitings 2796
Reģ: 08.05.2022
Omg tā Indra. 😂 tik ļoti viņai gribās lai par viņu runā. Tik ļoti negribu viņu pieminēt, bet es vnk nevaru. 😂 vēl Ig ielikusi screenu ar apliecinājumu, ka par viņas bērniņiem tomēr ir runāts forumā. Nu kam Tu taisnojies? Ja Tev vienalga par forumu nu ko Tu lien? Ko Tu vēl liec IG kaut ko? Pašai smiekli nenāk? Kad pēdējo x te tevi pieminēja? Cik bieži tas notiek? Nu rēciga esi. Droši ieliec Instagramā kartejo screenu. 😂
02.11.2023 18:56 |

Reitings 6668
Reģ: 01.04.2023
Atkal @ 02.11.2023 16:38
KP brāļi, kad sākās izvarošanas skandāls teica, lai KP atrod mierīgu Latviešu meiteni. Tādu, kas ar savu raksturu, uzvedību un nodarbošanos, netraucē KP un ar visu to naudu, kas viņam ir, būtu spējīga uzņemties atbildību lai izcili izaudzinātu bērnus nākotnē. Latvieti, lai par viņu nebūtu interese rakstīt ārzemju medijos. Viņš rakstija un aicināja uz randiņiem daudzas. To spriežu pēc tā, ka es biju viena no viņām un vismaz 3 manas paziņas arī. Mūs visas vienoja salīdzinoši zema atalgojuma darbi un tusēšana, neteiktu, ka kāda no mums baigā dāma. Tipāžs skaidrs. ? KP brāļi teica, lai nekontrolē meiteni un skatās, ja viņai dos visu, kuru ceļu izvēlēsies. Vizla ļauj KP visu. Krāpšana nebija pie vainas. Vizla zina, ka KP iet uz striptīzklubiem un pati arī ir bijusi ar viņu kopā. Problēmas sākās tad, kad Vizla parādija, ka nebūs kā KP mamma, kas zinās, kā saturēt ģimeni, bet pupi, dirsa, šampanietis būs viņas vērtības. Tad sāka pieprasīt uzmanību, taisīja apvainošanās scēnas un uz strīdiem riebjot lika plikākas bildes. Abas ar Peineri nojūdzās un visur kur gāja, stundām pozēja, tīksminājās par sevi. Flirtēja ar kamerām un gaidīja, ka KP un Peineres vīrs par viņām tīksmināsies tik pat ļoti, bet problēma tajā, ka Vizla priekš dejotājas un satura, ko izliek IG, ir garlaicīga un nepārliecināta gultā. Tāda bija jau ar Žani, tāpēc viņu krāpa. Kristaps jau ošņājās un meklē nākošo Latvieti un tekstos smejas, ka nemeklē silikona lelli. - šo raksta čaļu telegram čatā. Izklausās loģiski, bet pierādījumu tam nav. ?

Woow woow , kā tad Tu šo visu zini! Tev Kristaps pats pastāstīja, kad iepazīšanās vēstuli atsūtīja? :D
02.11.2023 19:08 |

Reitings 453
Reģ: 29.05.2023
cory @ 02.11.2023 17:59

Jā, šo es arī biju dzirdējusi tikai nedaudz saīsinātākā versijā, ka KP, pēc tā Amerikas skandāla, esot ietekts izvēlēties latviešu dāmu, kas netaisīs viņam sliktu slavu un būs kā aizsegs viņa darbībām, t.i. striptīzklubiem un gulēšanai ar citām. Arī to, ka Vizlai tiek dota "dienas nauda" par to, ka viņa ir kopā ar KP. Lai nu kā, manuprāt vizuāli viņi viens otram piestāv(ēja), bet nu tas, ko KP brāļi viņam nepateica, ka savācot 23 (vai cik viņai bija gadu, kad sāka saieties) karsējmeiteni, bez naudas, bez izglītības, bez karjeras, bet ar ambīcijām būt pazīstamai, diez vai šāda tipa meitenei būs prātā tēlot gadīgu ģimenes sievieti šādā vecumā.

Es arī dzirdēju ka slikta un nepārliecināta gultā,neļaava sev kreklu vilkt nost,lai pupus redzētu utt,tumsā ,nav varējusi gaissmā un tāpēc tam metās kardinājums uz citām,jo tās atklājās un rādija sevi.
Man stāstija ka K.P galīgi pohy par vizlu un jau kad bija kopā viņā pa striptīzu klubiem ar citiem un gulējis ar Felipes māsu vai kkadu radinieci..
02.11.2023 20:10 |

Reitings 790
Loreenijatatoo @ 02.11.2023 20:10

Es arī dzirdēju ka slikta un nepārliecināta gultā,neļaava sev kreklu vilkt nost,lai pupus redzētu utt,tumsā ,nav varējusi gaissmā un tāpēc tam metās kardinājums uz citām,jo tās atklājās un rādija sevi.
Man stāstija ka K.P galīgi pohy par vizlu un jau kad bija kopā viņā pa striptīzu klubiem ar citiem un gulējis ar Felipes māsu vai kkadu radinieci..

Nu galīgi neticu, ka maiku neļāva vilkt nost vai tumsā 😁😁😁😁😁
02.11.2023 20:20 |

Reitings 11273
Reģ: 06.11.2019
Lasot šo visu par Kristapu un Lauru - nu, ziniet, lai arī cik viņam naudas nebūtu, neviena sieviete nav pelnījusi tādu attieksmi.
Un krāpt, jo nepārliecināta gultā? Tad liec justies savai meitenei tā, lai viņa varētu būt atbrīvota, pārliecināta par sevi, gribētu eksperimentēt un ļaut vaļu fantāzijām. Te minētais liek domāt tikai to, cik toksiskas tās attiecības bija, ja viens var turpināt uzvesties kā brīvs cilvēks, bet otram tikmēr jāpiecieš visas iegribas. Un nē, nekāda luxury lifestyle nodrošināšana nekompensē to, kam jāiet cauri emocionāli, ja te aprakstītais bijis taisnība.
02.11.2023 20:24 |

10 gadi
Reitings 4465
Tuana @ 02.11.2023 19:08

Woow woow , kā tad Tu šo visu zini! Tev Kristaps pats pastāstīja, kad iepazīšanās vēstuli atsūtīja? :D

Es šad tad brīnos, ka šādi komentāri vēl te forumā parādās. Latvija ir taču tik maziņa, ka kāds vienmēr pazīs kādu, kas pazīst kādu, kam ir pieejams info. Turklāt, ja runa iet par tik pazīstamiem cilvēkiem, tad noteikti kaut ko uzzinot, gribās to palaist tālāk.
02.11.2023 20:28 |

Reitings 771
Reģ: 11.02.2023
Linlī @ 02.11.2023 20:20

Nu galīgi neticu, ka maiku neļāva vilkt nost vai tumsā ?????

Varbūt tas bija pirms implantiem? Varbūt tomēr viņai traki kompleksi?
02.11.2023 20:33 |

10 gadi
Reitings 4465
Linlī @ 02.11.2023 20:20

Nu galīgi neticu, ka maiku neļāva vilkt nost vai tumsā ?????

Nuuu teorētiski tas varētu iet kopā ar to, kapēc Vizla ielika pupus. Laikam tomēr bija kompleksi par savām krūtīm. Bet nu no otras puses- neļaut savas krūtis apskatīt savam boyfriendam, bet instagramā izlikt atklātas bikini bildes (bija tāda bilde sarkanā bikini pirms krūšu palielināšanas) arī bišķīt dīvaini😁
02.11.2023 20:34 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
Skaidrs ir viens - tā nebija lielā mīla, citādi vēl būtu kopā. Arī apskatīju LV profilu un šodien jau visas bildes izņēmusi, kur redzama ar KP.
Katrā ziņā būs interesanti pasekot līdzi. Šobrīd izskatās, ka LV vēlas pamēģināt arī modeles iespējas.
Kā te kāda dāma teica - Paskatījos Peineres profilu un es gan nejūtu lielas izmaiņas arī no 2020 vai senāka gada . Arī tur ir mazliet sexīgi utt, tik cik tagad ir gandrīz jau 2024 gads un loģiski, ka arī viņa un viņas profils “iet līdzi” laikam.
02.11.2023 21:01 |

Reitings 669
Reģ: 15.08.2023
mangos @ 02.11.2023 21:01
Skaidrs ir viens - tā nebija lielā mīla, citādi vēl būtu kopā. Arī apskatīju LV profilu un šodien jau visas bildes izņēmusi, kur redzama ar KP.
Katrā ziņā būs interesanti pasekot līdzi. Šobrīd izskatās, ka LV vēlas pamēģināt arī modeles iespējas.
Kā te kāda dāma teica - Paskatījos Peineres profilu un es gan nejūtu lielas izmaiņas arī no 2020 vai senāka gada . Arī tur ir mazliet sexīgi utt, tik cik tagad ir gandrīz jau 2024 gads un loģiski, ka arī viņa un viņas profils “iet līdzi” laikam.

Vakar 1050 posti, šodien 1041. Vienīgās bildes ar Kristapu 2022.gada Ziemassvētkos un 2021.gada Valentīndienā palikušas. Tiešām būtu izņēmusi visas pārējās bildes ar pasaules slavenu boyfriendu, ja vēl būtu kopā? Visdrīzāk, ka attiecības ir beigušās.
02.11.2023 21:13 |

Reitings 2623
Reģ: 09.03.2021
Kāpēc Nīmane ar Ugg čībām staigā pa ielu? Viņai tiešām liekas, ka tie ir ielas apavi?!?
02.11.2023 21:14 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
cory @ 02.11.2023 20:34

Nuuu teorētiski tas varētu iet kopā ar to, kapēc Vizla ielika pupus. Laikam tomēr bija kompleksi par savām krūtīm. Bet nu no otras puses- neļaut savas krūtis apskatīt savam boyfriendam, bet instagramā izlikt atklātas bikini bildes (bija tāda bilde sarkanā bikini pirms krūšu palielināšanas) arī bišķīt dīvaini?

Bet tas jau tipiski - IG tik ļoti neatbilst realitātei. Instagramā sexy-naughty, realitātē boring-boring. Es galīgi neesmu pārsteigta.
Un pilnīgi iespējams, ka tā iedomīgā pārbolītā seja patiešām ir kompleksu vadīta.
Anyway, tāda sajūta, ka LV nav atradusi tādu autentisko sevi, bet gan jau ar laiku atradīs
02.11.2023 21:18 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Ā un Indra S. lašara - ielikusi storijā komentārus, kurā mēs sakām, ka te nevienam viņa neinteresē. Tiešām tik izmisīgs uzmanības bads
02.11.2023 21:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits