Plika kā beznīcas žurka, nekā viņai nav. 100% info.mayja @ 29.01.2022 00:35Interesanti. Jo nedomāju, ka mb centrā maksā vairāk par tūkstoti. Bet mašīnas un tūningi tādi luksus? lai jau veicas meitenei,tik šovakar skatoties aizdomājos
Bjork @ 29.01.2022 00:23Neko nedara, pie svešām mašīnām panto. Kad Sauriešos nošķīlās Ferrari, tur jau apraka viņu, domādami, ka viņa tur bija, jo bija nofilmējusies kkad ar to mašīnu.
Te arī bija stāsts, ka viņai bija džeks, kas iekārtoja MB centrā strādāt. Nu, ik pa laikam kāds pacilā.
Varbūt arī ko jaucu.
Enazenaz @ 28.01.2022 22:08Man patīk tā @lerabukinaa.
Ar to sekotāju daudzumu viņa varētu taisīt sadarbības un pelnīt piķi oriģināliem, bet tā vietā izvēlās dzīvot ar slēgtu profilu un tirgot savus fake (un nekad nav slēpusi, ka pati arī nēsā fake).
Man vispār ir radies priekšstats, ka Ļeras vīrs ir tas, kurā strādā un pelna un Ļerai tie fake apģērbi ir tāds kā “hobijs”, kur nosist laiku.
Nekas tāds par ko šokēties nav, izņemot viņas vecumu ? Ja nemaldos viņai ir kādi 27-28 gadi ?
Nemierīgā @ 29.01.2022 00:43Plika kā beznīcas žurka, nekā viņai nav. 100% info.
Danaja @ 29.01.2022 11:05Izskatās, ka Zutis kopā ar Elīnu Pakalni no tiktok. Interesants pāris, lai veicās.
Saulesmeita08 @ 28.01.2022 23:49Vai man vienīgajai liekas ļoti pārspīlētas Sandijas reakcijas braucot visos ceļojumos? Vienmēr ir tāds noslēpums kur brauks, tad vienmēr ir asaras un panikas lēkmes pirms braukšana, braukšanas laikā, visur viņai vajag special uzmanību, lai pavada, pastāv, savādāk viņa nevar.. Saprotu, ka var būt bailes un panika no dažādām lietām, bet liekas loģiskāk ja Tev tuvs cilvēks ir blakus un atbalsta nevis kā viņa vienmēr saceļ visas lidostas, viesnīcas, sabiedriskos transportus utt. gaisā, lai nāk viņai un palīdz ?
Man patīk viņas profils saistībā ar dzīvnieku un biznesa tēmu, bet liekas uz to ceļojumu/izbraukumu laiku varētu atsekot pilnīgi ?
Odriona @ 29.01.2022 11:53
Nē, ļoti kaitinošs cilvēks. Sekoju, jo ir paziņa no skolas, bet arī plānoju atsekot ?
Lai cik ļoti visi teiktu, ka rāda ig tikai realitāti, liekas fake. Piekrītu par to, ka braucot ceļojumos visu tur tādā noslēpumā itkā katru reizi brauktu uz marsu ? Viņai laikam liekas, ka cilvēki gulēt nevar neuzzinot…
ir skropstas ,bet mazas. Es apmēram bez skropstam tā pat izskatos 😄 nu vismaz man tā ir kad mazas, īsas un taisnas, tapec izskatās, ka tadu nav :)Karlsone @ 29.01.2022 14:50Neko sliktu nesaku, ka meitene bez kosmētikas, viss normāli. Bet kur ir SKROPSTAS? Piedzima bez vai kāda īpatnība/ slimība, ka tādu nav ?
https://failiem.lv/f/8cj6yf9cr