Par to Juice Plus sen zinu, jo sekoju Santai Bengai. Tāda pārsauļojusies platīnblonda meiča, kas daudzus gadus dzīvo Anglijā un reklamē savu sapņu dzīvi, ko ieguvusi pateicoties Juice plus. Viņa tā ļoti uzspēlēti un samāksloti runā. Agrā jaunībā aizbrauca uz UK bez valodas, bez nekā, un tur palika stāvoklī. Tagad dēls jau pieaudzis. Visādi viņai tur gājis.
Rēziju no salona Mirklis arī esmu ievērojusi. Bieži viņa liek ļoti augstprātīgus storijus, tādus pamācošus. Piemēram, ja klients neatnāk laikā vai pārāk vēlu paziņo, ka netiek uz procedūru, vai ierodas tikko smēķējis. Utt. Nē nu viss saprotams, ka tā nevar darīt, bet tas ka viņa to pasniedz... Kā tāda skolotāja dusmīgā kauninātāja. Nav patīkami to klausīties un tāpēc vien uz tādu salonu nekad neietu, mazums kas, pēkšņi negaidīts korķis un nokavēju... Un tur mani sagaida ar dedzinošu skatienu. Tāda ārēji smaidīga, bet iekšēji indīga šķiet. Bet par to, ka viņa liek personiskās lietas darba profilā... Tas ir ok. Mūsdienu mārketings, personālijas, tas nav īsti nepareizi. Tomēr filtrs ko viņa liek, storijos, kad runā, gan man liek pasmaidīt. Pilnīgi izmaina deguna, sejas vaibstus. Kam tas vajadzīgs? Nav jau tik neglīta un pašas degunam arī nav ne vainas.