Vispār man patīk skaisti sieviešu ķermeņi, nekas nav pret plikumiem, ja augums ir skaists un viss ir, tā teikt, savās vietās, bet, nē, paldies, tas laikam nebūs par Alisi. Nešķiet ne seksīga, ne skaista spalvaina kājstarpe. Nu, tas par viņas pēdējo postu runājot. :D Vispār man Alise agrāk patika, tīri savas dzīves uztveres dēļ, jo es arī po žizņi esmu tāds brīvdomātājs, bet tā kailā miesa teju katrā postā jau zb. :D Kā jau minēju, neesmu pret plikumiem, pati IG sekoju vienai skaistai, tiešām seksīgai sievietei, kura ik pa laikam ieliek kādu pikantāku, atkailinātāku bildi. Bet viņai tas sanāk ar tādu smalku erotisma pieskaņu, ka reizē atstāj arī vietu iztēlei. Kā arī tāda tipa bildes viņa ievieto salīdzinoši reti, līdz ar to, kad tiek ievietota kārtējā bilde, tas ir kā negaidīts pārsteigums. Salīdzinājumā ar viņu Alises profils tagad šķiet bezgaumīgs un stulbs, jo KATRĀ bildē ir vai nu kaila pakaļa vai krūtis, vai kaut kādas uzspēlēti erotiskas pozas. Līdz ar to tas jau kļūst tik nogurdinoši, uzspēlēti un kaitinoši, ka nav vēlme tādai personai sekot. Arī es dzīvoju saskaņā ar sevi, mīlu savu augumu, nekaunos no sava kailuma un nebaidos ik pa laikam savā IG publicēt kādu pikantāku bildi, bet Alises profils sāk kaitināt pat mani. Nu, tas tā, tāda piebilde gadījumā, ja Alise izlasa šo komentāru un ievieto savos storijos, komentāra autorei (t.i. man) pārmetot sevis un sava ķermeņa nemīlēšanu utt.. :D