Kapri @ 11.12.2021 14:58Meitenes kā to Vucēnas Rafu var kaut kur atrast, apskatīt?
spriditis @ 11.12.2021 15:09Paskatījos Vucēnas bildes kopā ar Rafu, izskatās tiešām laimīga, starojoša. Tajā laikā nesekoju (tagad arī īsti nē), tāpēc nezinu, kas darījās storijos, bet bildes tiešām skaistas.
brunettte9 @ 11.12.2021 16:52Nesaprotu,par ko cepiens - ja es varētu nopelnīt nepilnu tūkstoti par vienu postu un story,es arī neatteiktu sadarbību. Nauda kabatu nespiež!
Īpaši,ja naudu vajadzēs mājas celšanai/būvei,ceļojumam. Žēl,ka man nav tāda iespēja.
hahaha tas ir tikai pirmos gadus, kamēr līdz garoziņai netiek.creamy80 @ 11.12.2021 20:33Atkal Rita Goroveca ar saviem rožainajiem tekstiem... Ak, cik viss Zviedrijā labi, viss tik pasakaini.. Nu nu.. Tā jau ir, ja atbrauc uz visu gatavu! Nez, ko teiktu, ja pašai arī būtu jāstrādā.. Bet nu jā, ja var katru dienu izklaidēties, tad protams, nevar noliegt, ka viss tik pasakaini liekas!
Man draudzene strādā lielā kosmētikas uzņēmumā un regulāri sūta viņai paciņas ar jaunumiem un tad viņa ieliek postu par to, kas maksā 650 eur + storiji 250 eur, wtf viņa par to nopelna kopā 900 eur.
Es nekad mūžā nepirktu neko, ko viņa iesaka, tieši tā iemesla dēļ, ka noraklamē jebko par ko kāds nopiķo.
reāli tas viss ko viņa un arī citi saka ir iepriekš smalki saskaņots. Tas ir psc.