man liekas, ka šeit ir absolūta Mika nespēja turēt abas savas sievietes laimīgas. Endijai galīgi nebija tiesību neko teikt par bērniem. Bet ko Miks? Lupata - atsakās no saviem bērniemAnces866 @ 05.04.2026 09:04
Es noskatījos viņas Patreon stāstu, kur viņa detalizēti pastāsta par viņas redzējumu šim tematam.
Lai gan par bērnu paternitāti un spekulācijām ap to viņa nošāva galīgi greizi to pieminot, pat ja kaut kas tāds ir vai nav - tas ir zemiski. Ja Tu piemini, ka tie nav Tavi bērni, tad jātur mutīte ciet, kam ir vai kam nav kura ģenētiskais materiāls. Protams, ka ikdienas sadaļa nav viegla. Jauktās ģimenēs ar tik maziem bērniem nevienam nav viegli. Cilvēks bez bērniem nevar izdomāt to, ko viņa stāstīja, ja vien nav kāds izstāstījis piemērus, ko viņa pieminēja.
Ances866 @ 05.04.2026 09:04
Es noskatījos viņas Patreon stāstu, kur viņa detalizēti pastāsta par viņas redzējumu šim tematam.
Lai gan par bērnu paternitāti un spekulācijām ap to viņa nošāva galīgi greizi to pieminot, pat ja kaut kas tāds ir vai nav - tas ir zemiski. Ja Tu piemini, ka tie nav Tavi bērni, tad jātur mutīte ciet, kam ir vai kam nav kura ģenētiskais materiāls. Protams, ka ikdienas sadaļa nav viegla. Jauktās ģimenēs ar tik maziem bērniem nevienam nav viegli. Cilvēks bez bērniem nevar izdomāt to, ko viņa stāstīja, ja vien nav kāds izstāstījis piemērus, ko viņa pieminēja.
Sveiciens @ 05.04.2026 10:13Es nevaru 😂 Katrīne Vasiļevska iekomentējusi ar ❤️❤️❤️ Mika Dukura bijušās sievas kāzu postu. Draudzība ar Miku un Endiju beigusies un metas otrā frontē?
Tieši tā. Normāli ārsti, juristi, da jebkas- kaut celtnieki nebārsta jēlus, aizvainojošus jokus.Sveiciens @ 05.04.2026 07:40
Mans vīrs tiešām nav ne ārsts, ne advokāts. Arī ne alpīnists. Un es tiešām nesaprotu, kā tieši atšķiras šo profesiju humors? Kā, piemēram, teksts - “Kas Tev iekodis? No rīta uz svariem uzkāpi? Tu to ķirbja kūkas recepti pati izdomāji? utt.” norāda uz to, ka tas ir alpīnistu humors? Manuprāt, tā ir otra cilvēka noniecināšana.
Un to publicē “iedvesmas lektore”? Jā, ļoti iedvesmojoši…
Ne aiz ļauna prāta, bet vēlmes palīdzēt. Vispār ir jārunā par mentālajām slimībām vairāk. Saviedrībā joprojām ir liela stigma un nav īstas izpratnes. Miks pats klusē, vēl nav izstāstījis savu stāstu, liekas visu to nospiedis sevī iekšā. Par to ir jārunā, jo tik daudzi ar mentālo straglo. Viņš var uzrakstīt kādu dziesmu un pievērst uzmanību, veicinot izpratni sabiedrībā un tas tik daudziem palīdzētuDizzy @ 05.04.2026 14:05Runājot par ex Dukuri - savulaik viņa pati neglīti izbazūnēja par Paulas slimību, lai gan no tās ģimenes sen prom. Tā ka Dukuram visas bābas vienā līmenī.
Laura nekad nebūs prom no tās ģimenes. Ja ir bērni, nekad tā pa īstam nebūs prom. Arī Mika vecākiem ir tiesības redzēt savus mazbērnus. Kā es saku - bijušo sievu nav. Ir pirmā sieva, otrā, dažiem arī trešā utt …Dizzy @ 05.04.2026 14:05Runājot par ex Dukuri - savulaik viņa pati neglīti izbazūnēja par Paulas slimību, lai gan no tās ģimenes sen prom. Tā ka Dukuram visas bābas vienā līmenī.
kur pazudusi Ķimenes labākā draudzene Ketija??? Es neesu manījusi storijos, bija visur un vienmēr līdz.
Marimar @ 05.04.2026 14:50
Kur paudusi BFF Jelinska? 😂😂
Dizzy @ 05.04.2026 14:05Runājot par ex Dukuri - savulaik viņa pati neglīti izbazūnēja par Paulas slimību, lai gan no tās ģimenes sen prom. Tā ka Dukuram visas bābas vienā līmenī.
Ariete @ 05.04.2026 17:04Lai vai kas, bet tā par bērniem publiski izteikties ir slimi. Neviena adekvāta sieviete to nedarītu lai kādas nesaskaņas ar ex sievu. Ir robežas kuras nedrīkst pārkāpt.
Dizzy @ 05.04.2026 14:05Runājot par ex Dukuri - savulaik viņa pati neglīti izbazūnēja par Paulas slimību, lai gan no tās ģimenes sen prom. Tā ka Dukuram visas bābas vienā līmenī.
EveEve @ 05.04.2026 16:17Dzenītei tiešām vairs nav grezeni pirkstā. Cerams, ka tikai sakritība.
noidea @ 05.04.2026 18:18Kāda seko līdzi Chekalinu ğimenei? Izskatās, ka Ļerai ir jauns draugs, mazulis & 4. stadijā vēzis. Bet grūti atrast infoz