fifinators @ 09.03.2025 21:01
Vai nu sauc vārdā, vai arī nesāc vispār. lieki piedrazots ēters. ?
wtf, kopš kura laika ieliekot emoji ar apsaitēto sirdi, tas automātiski nolasās kā sirds problēmas? 😂 Paldies, tā sasmējos!😀 Tagad tik neiztulko šos manus emoji, ka man ir apaļas acis, dzeltena seja un nav ne mati, ne uzacis.😀Hermiine89 @ 09.03.2025 19:44Šķiet, ka Fiļa kungam ir bijušas kaut kādas nopietnas veselības peoblēmas. Iespējams ar sirdi. Tāpēc jau tie storiji ar apsaitēto sirdi. Nu arī šādā veidā viņš var pamest savu kopszīves partneri, kura nav viņa sieva. Tad gan viss piķis Kristīnei aizietu gar degunu.
Es sasmējos par tavu komentāru 😁😁😁🤣🤣🤣brunettte @ 09.03.2025 21:09wtf, kopš kura laika ieliekot emoji ar apsaitēto sirdi, tas automātiski nolasās kā sirds problēmas? ? Paldies, tā sasmējos!? Tagad tik neiztulko šos manus emoji, ka man ir apaļas acis, dzeltena seja un nav ne mati, ne uzacis.?
Hubabuba @ 09.03.2025 17:34Par Aiju, viņa kaucik izskatas tikai ar kartīgu make up kārtu. Viņai ir 39 gadi, kas nav vispar nekāds vecums. Nezinu viņas dzīvesveida paradumus, bet viņa neizskatās labi.
Merilda @ 09.03.2025 21:43
Nu kāds tur dzīvesveids - gulēt ar precētu vīrieti, kamēr sieva stāvoklī? Aijas izskats viņas karma :) Tāpēc beidziet te aizstāvēt nabaga Aijiņu, izskatās viņa reāli sūdīgi.
Merilda @ 09.03.2025 21:43
Nu kāds tur dzīvesveids - gulēt ar precētu vīrieti, kamēr sieva stāvoklī? Aijas izskats viņas karma :) Tāpēc beidziet te aizstāvēt nabaga Aijiņu, izskatās viņa reāli sūdīgi.
1.sērija bija tikai iepazīšanās. Tepat Rigā. Vēl līdz kalniem nebija tikts.cory @ 09.03.2025 14:09
Aisha vairs nav nekāda jaunā meitenīte tomēr un varu derēt, ka spiediens kalnos atstāj ietekmi uz seju. Ja kādai te ir bijusi saskarsme ar vairāku dienu pārgājieniem augstos kalnos, tad noteikti zin, ka lielā augstumā mainās spiediena līmenis, kas ietekmē asins cirkulāciju un tā dēļ seja sāk izskatīties nogurusi, aizpampusi un nekāda. Līdzīgi, kā ar garajiem pārlidojumiem, kad izkāpjot no lidmašīnas pēc 8+ stundām, dēļ spiediena kabīnē, izskaties vienkārši pārguris kaut arī puse lidojuma nogulēta. Plusā tas, ka kalnos ir sausāks gaiss un nevari uztaisīt savu 7 soļu nakts sejas rutīnu un uzlikt make up no rīta arī nepalīdz. Un ja Aishai ir vēl kkādas altitude sickness iezīmes pirmajās dienās, tad tas arī var atstāt iespaidu uz seju.
pričom tur Aija? Viņa viņu pavedināja, pati uzvilka sev virsū? Vecim galva uz pleciem, ļoti labi pats apzinājās, ko dara. Bet nu mani nebeigs pārsteigt sievietes, kuras kā suņi var noriet citu sievieti par viņas izskatu, kurš priekš mūsdienām kā par brīnumu nav sašpricēts no uzacīm līdz zodam. Aija priekš sava vecuma izskatās pat ļoti labi.Merilda @ 09.03.2025 21:43
brunettte @ 09.03.2025 22:09pričom tur Aija? Viņa viņu pavedināja, pati uzvilka sev virsū? Vecim galva uz pleciem, ļoti labi pats apzinājās, ko dara. Bet nu mani nebeigs pārsteigt sievietes, kuras kā suņi var noriet citu sievieti par viņas izskatu, kurš priekš mūsdienām kā par brīnumu nav sašpricēts no uzacīm līdz zodam. Aija priekš sava vecuma izskatās pat ļoti labi.
brunettte @ 09.03.2025 21:09wtf, kopš kura laika ieliekot emoji ar apsaitēto sirdi, tas automātiski nolasās kā sirds problēmas? ? Paldies, tā sasmējos!? Tagad tik neiztulko šos manus emoji, ka man ir apaļas acis, dzeltena seja un nav ne mati, ne uzacis.?
Nevienu neaizstāvu, katrs dzīvo savu dzīvi, ļoti jauki, ka Tev nav, bet tas nu galīgi Tev nedod nekādas tiesības uzspiest savus uzskatus. Un man nav pieņemami vairāk sievietes, kurām nav cieņa pret citām sievietēm:)) tur gan Tev laikam citādāki uzskatiMerilda @ 09.03.2025 22:13
Oooo, sieviete, kura aizstāv sievietes bez morāles principiem. Ja Tev tas ir normāli gulēt ar precētiem, man NAV.
nu tas jā, bet izvilkt to faktu tikai dēļ emoji ir smieklīgi 😂 turklāt tajā storijā viņa puķes bija nofočējusi un tur pielikusi to emojiGlorijaGrevcova @ 09.03.2025 22:20
Šoreiz tā ir. Iemetiet aci Oļega IG.
Bet es vnk “ahujeju”, sanāk Oļegu aizved uz slimnīcu, Kristinka ieposto storiju, ka dzer vīnu vai šampi un ēd kaviāru un asarains smailiks, ka lidmašīna aizlido uz Dubaju ??
Nu kas tas tāds ir vispār ???
brunettte @ 09.03.2025 22:22Nevienu neaizstāvu, katrs dzīvo savu dzīvi, ļoti jauki, ka Tev nav, bet tas nu galīgi Tev nedod nekādas tiesības uzspiest savus uzskatus. Un man nav pieņemami vairāk sievietes, kurām nav cieņa pret citām sievietēm:)) tur gan Tev laikam citādāki uzskati
Ko Tu pīpē?😀 Kur tieši es rakstu, ka Anna piebūra Timmu? Vārds vārdā, iemet kur esmu to teikusi.Merilda @ 09.03.2025 22:26
Bet pag, kā tad tur īsti ir - Tu raksti, ka Aija nepričom, ka viņa gulēja ar precētu vīrieti, bet citā tēmā raksti, ka Timmu Sedokova piebūra ???
Tak viņš visu laiku ir krāpis!sandrute @ 09.03.2025 11:09Kā Simsons, tāds paraugvirietis, kurš vēl runāja par pašnāvību, tagad spēj krāpt sievu, bērnu māti? Tie vechi tik daudz krāpnieki ?
lipsinluka @ 09.03.2025 22:06Dažiem varoņiem ir laiks atmest dzeršanu. Tā ne pie kā laba nenovedīs.
brunettte @ 09.03.2025 22:31Ko Tu pīpē?? Kur tieši es rakstu, ka Anna piebūra Timmu? Vārds vārdā, iemet kur esmu to teikusi.