IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 48012
Reģ: 06.11.2022
Zaļā Dille @ 29.04.2026 10:55

Tu vispār saproti, ko Tu runā? 🤣 Ja negaršo, tātad neēdu. Nevajag man ārsta zīmi par to. Un nav jādara tikai tāpēc, ka citi varētu apvainoties par to.
Man rodas jautājums, kāpēc Tevi tas tik ļoti satrauc, ka neēd viņa cukuru?

Mani Virsnītes vēdera saturs pats par sevi absolūti neutrauc. Ja vien tas nenonāk man uz galvas. :D
29.04.2026 11:10 |

Patīk
Reitings 4109
Reģ: 09.08.2016
Runājot par Silga Sin. Saprotu, ka laulība cauri, vīrs aizlaida uz ASV un tā arī viss beidzās. Bet viņa izskatās ļoti slikti visu šo laiku. Varbūt kāda zina, tur nav pie vainas alkohols vai kādas citas vielas?
Acis vienmēr dīvainas, šaurām zīlītēm. Tagad ieraudziju viņu atkal, maisi zem acīm. Var jau būt, ka vienkārši viss no pārdzivojumiem, bet varbūt kāda zina ko vairāk?
29.04.2026 11:47 |

Reitings 156
Reģ: 31.10.2022
Zaļā Dille @ 29.04.2026 10:55

Tu vispār saproti, ko Tu runā? 🤣 Ja negaršo, tātad neēdu. Nevajag man ārsta zīmi par to. Un nav jādara tikai tāpēc, ka citi varētu apvainoties par to.
Man rodas jautājums, kāpēc Tevi tas tik ļoti satrauc, ka neēd viņa cukuru?

Bet kāpēc jābūt tādai bičīgai? Kas slikts pieklājības pēc pagaršot? Es nekad nesapratīšu tādas, kuras stumj ar degunu mākoņus un liek savu EGO augstāk par pieklājību un ētiku. Ir redzētas tādas, kuras teiksim bērnu ballītē nekam neskaras klāt, ne pat zemenei vai vīnogai, nu nekam, kas ir no plašā cienastu galda, kur noteikti jau jebkura atrastu sev kaut ko. Kas tas par principu? Man tas liekas aizvainojoši gan, un te nav sakara bēbis vai ne bēbis, bet pats princips.
29.04.2026 13:50 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 21.08.2012
Julies @ 29.04.2026 13:50

Bet kāpēc jābūt tādai bičīgai? Kas slikts pieklājības pēc pagaršot? Es nekad nesapratīšu tādas, kuras stumj ar degunu mākoņus un liek savu EGO augstāk par pieklājību un ētiku. Ir redzētas tādas, kuras teiksim bērnu ballītē nekam neskaras klāt, ne pat zemenei vai vīnogai, nu nekam, kas ir no plašā cienastu galda, kur noteikti jau jebkura atrastu sev kaut ko. Kas tas par principu? Man tas liekas aizvainojoši gan, un te nav sakara bēbis vai ne bēbis, bet pats princips.

Ja Jūs aizvaino tas, ka kāds kaut ko neēd, nepagaršo vai nevēlas, tad Jums ar sevi jāstrādā. Ir pilnīgi normāli nevēlēties un pieklajīgi atteikties, normāli nav uzskatīt, ka tam ir kaut kāds sakars ar ego, mākoņu stumdīšanu ar degunu un necieņu. Ja Jūs dzerat un ēdat "aiz pieklājības" kaut ko, ko nevēlaties, tad Jums kaut kā jātiek galā pašai ar savu robežu nospraušanu, tad arī nebūs tik agresīvi jādusmojas uz citiem.
29.04.2026 15:03 |

Reitings 343
Reģ: 23.11.2022
Virsnītes cukura neēšanu arī neizprotu. Tieši tā, griķi, rīsi, makaroni, kartupeļi, pat olas un gaļa cilvēka organismā tiek pārstrādāti par glikozi. Organisms enerģijā spēj pārvērst tikai glikozi un neko citu. Kāds ieguvums no tādas cukura neēšanas? Atskaitot, protams, to, ka "es liela malacīte, varu atteikties". Loģiski, ka saldumi nav jāēd saujām un kūku plosts uz nedēļu arī nav leģit. Bet citādi, tiešām nesaprotu loģiku nepagaršot bērna speciāli taisīto tiramisu. Arī cukura demonizēšana un portālu virsraksti - cukurs ir slikts - nav influencera satura cienīga ziņa. No Virsnītes kā diplomētas psiholoģes, es tiešām sagaidītu lielāku izpratni un vairāk iedziļināšanos par to, kā organisms vispār strādā, nevis šādu message tiražēšanu.
29.04.2026 15:07 |

Reitings 343
Reģ: 23.11.2022
Fleming @ 29.04.2026 15:03

Ja Jūs aizvaino tas, ka kāds kaut ko neēd, nepagaršo vai nevēlas, tad Jums ar sevi jāstrādā. Ir pilnīgi normāli nevēlēties un pieklajīgi atteikties, normāli nav uzskatīt, ka tam ir kaut kāds sakars ar ego, mākoņu stumdīšanu ar degunu un necieņu. Ja Jūs dzerat un ēdat "aiz pieklājības" kaut ko, ko nevēlaties, tad Jums kaut kā jātiek galā pašai ar savu robežu nospraušanu, tad arī nebūs tik agresīvi jādusmojas uz citiem.
ir liela atšķirība vai es neēdu zemenes, jo man ir alerģija, vai es neēdu cukuru (bet ēdu griķus, makaronus, kartupeļus etc), jo kādā portālā izlasīju, ka cukurs ir slikts.
29.04.2026 15:09 |

10 gadi
Reitings 16
Reģ: 24.10.2010
Skatos Karlīnas Kramiņas postu... Cik jauka dzīve ..Vai kādam ir kāda nojausma, kur strādā viņas vīrs? Cik saprotu,pati nestrādā...
29.04.2026 15:42 |

Reitings 441
Reģ: 21.06.2022
Julies @ 29.04.2026 13:50

Bet kāpēc man ir jāēd to, kas man negaršo? Tad jau arī šo var attiecināt uz jebkādu situāciju. Un ko tas galu galā iemāca manam bērnam - jā, bērniņ, saprotu, ka Tev tas nav patīkami, bet pieklājības pēc tomēr izdari, lai tante neapvainojas. Kāpēc citu labsajūta ir jāliek augstāk par manējo?
29.04.2026 16:28 |

Reitings 227
Reģ: 24.09.2024
Fleming @ 29.04.2026 15:03

Jus jau visi aizlaidat auzas.
Stasts sakuma bija par to ka vina nepagarsoja meitas izlaiduma tiramisu, no vienas karotes Nekas nebutu noticis, gluži otradi- pectam paraditu cik stiprs gribasspeks un var turpinat nesaprotamo atteiksanos ( tipa figura, tipa asinsvadu slimibas, hvz )
29.04.2026 16:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits