Patiesībā, es ceru, ka viņi ātri izšķirsies. Nez kur tad Annočka bāzīsies- raksturs esot pabaismīgs. Un viņš kā mazs puika, kurš iemīlējies skolotājā.cory @ 09.06.2023 05:17Ohhh laikam Timmai ar Sedakovu atkal iet kašķis vaļā pa instagram.
Sedakovai jauns reel, kur šī uz savas bildes pielikusi blonda čaļa emoji ar tekstu: kuram tu būsu vajadzīga, kad mēs izsķirsimies un tālāk seko visādi pāris sekunžu gari video gabali ar seksīgiem čaļiem ? Timma pielicis komentāru: hope you are not gonna find me tonight un savā instagram storijā pierakstījis #darukogribu un vidējā pirksta emoji ? kā arī vairs neseko Sedakovai instagramā
Ariete @ 08.06.2023 16:55Kazanauskis palicis mierīgāks pēc šķiršanās
Ani23 @ 08.06.2023 19:50
Jā!!! Nekad neesmu sapratusi, kādēļ cilvēkiem šķiet normāli TIK intīmus jautājumus uzdot… un kādēļ??? Ko tiesi tās sievietes dzīvē mainīs tas, ka Jutai ir vai nav bērns??
Vārdotāja @ 09.06.2023 07:47Patiesībā, es ceru, ka viņi ātri izšķirsies. Nez kur tad Annočka bāzīsies- raksturs esot pabaismīgs. Un viņš kā mazs puika, kurš iemīlējies skolotājā.
sakuraszarins @ 09.06.2023 01:15Akdievs, tā Beitika.
Viņa uzrakstīja simtprocentīgi to, ko es par viņu domāju, par to, ka viņa ir : nedabīga, samākslota, nepatiesa. Pārspīlēts emocionālsisms un komercializācija.
Neviens, viņu tur neapvainoja un neizbauda agresiju, tas bija patiess viedoklis par viņu, ka arī diezgan konstruktīva kritika.
Visticamāk savā dzīve viņa apgroza sevi ar tikpat neīstiem un samākslotiem cilvēkiem, kas to vien dara, ka liekuļo un laiza viņai dirsu, savukārt, ja cilvēks uzdrošinās pateikt kaut tādu, ko viņa nevēlas par sevi dzirdēt, tad viņš ir automātiski slikts.
Starp citu vari arī par mani uzrakstīt iesniegumu policijai. Vari droši palasīt, visu ko es te esmu par tevi esmu sarakstījusi. Domāju, ka stabili mūža ieslodzījumu esmu nopelnījusi. ???
Mc.Queen @ 09.06.2023 11:02Kas Andžai visu laiku?
Un kādas spekulācijas - par to kontā var arestēt naudu?
sakuraszarins @ 09.06.2023 01:15Akdievs, tā Beitika.
Viņa uzrakstīja simtprocentīgi to, ko es par viņu domāju, par to, ka viņa ir : nedabīga, samākslota, nepatiesa. Pārspīlēts emocionālsisms un komercializācija.
Neviens, viņu tur neapvainoja un neizbauda agresiju, tas bija patiess viedoklis par viņu, ka arī diezgan konstruktīva kritika.
Visticamāk savā dzīve viņa apgroza sevi ar tikpat neīstiem un samākslotiem cilvēkiem, kas to vien dara, ka liekuļo un laiza viņai dirsu, savukārt, ja cilvēks uzdrošinās pateikt kaut tādu, ko viņa nevēlas par sevi dzirdēt, tad viņš ir automātiski slikts.
Starp citu vari arī par mani uzrakstīt iesniegumu policijai. Vari droši palasīt, visu ko es te esmu par tevi esmu sarakstījusi. Domāju, ka stabili mūža ieslodzījumu esmu nopelnījusi. ???
Beitika be like: "Es? Samākslota, nepatiesa, nedabīga?? Es?!?"sakuraszarins @ 09.06.2023 01:15Akdievs, tā Beitika.
Jā, tieši nodomāju - nevaru saprast kas viņa izskatā mainīts. Tiešām palicis simpātiskāksAusmas tante @ 09.06.2023 07:48
Es arī skatījos, ka pilnīgi simpātisks palicis. Iepriekš tā uzvedība viņu padarīja par lielu, pretīgu vepri. Tagad izskatās pat diezgan normāls vīrietis.
Dalia @ 09.06.2023 11:44
Te draud mūža ieslodzījumi par mazu nieka komentāru. Kādu nāves sodu viņa spriestu cilvēkiem, ja saņemtu reālu heitu, kā, piemēram, Agrita pēdējā laikā vai Didrihsone katru dienu? Kāpēc šie cilvēki dzīvo tākāk, bet te tā aizskāra?
kuššššš @ 09.06.2023 09:48
Es līdzīgi domāju. Agrāk tā nebija. Vismaz, kad es viņai to vienu brīdi sekoju, likās ok. Man šķiet, ka viņa mainījās līdz ar pirmo sīko - tad visi viņu sāka slavēt par katru sīkumu, viņa pati sāka postot kkādus tekstus, kuri likās mākslīgi sacerēti, vadoties pēc kkāda perfektās instamāmiņas postiņu plāniņa.
Šobrīd man liekas viņai apkārt ir tikai tie, kas dzied dziesmiņas, cik viņa ir lieliska un perfekta, un tāpēc viņai sakāpis galvā. Un viņa pie tā ir pieradusi, ka visas tās instabeibes, ar ko viņa tusējas kopā tikai slavē viņu. Es neteiktu, ka tās viņas druškas ir diži piezemētākas - tā pati Līga, kura arī augstprātīga un liekas, ka ir super perfekta. Vai tā Ābeļu Marta.
Tad ja kāds nedomā, ka Beitika ir lieliskākā persona pasaulē un pasaka to (bez apvainojumiem un rupjībām), tad uzreiz ir drāma.
Mercury6 @ 09.06.2023 10:55Timma ir pelnījis toksiskas attiecības ar Sedokovu. Aizskrēja līdzi, kad šī noplātījās viņam gar degunu, sagribēja papildus slavu, apliecināt sevi, ka ir kopā ar slavenību, pameta ģimeni. Man Sana liekas skaista, ģimeniska, mīloša sieviete, žēl, ka viņai nācās iziet cauri tam, ko viņai nodarīja, bet izskatās, ka viss ir bijis uz labu un tagad ir ļoti laimīga, pacēlusies visai pagātnei pāri. Sanai novēlu visu to labāko un Timma lai perās ar to Annu kā bērnudārzā, nedomāju, ka viņš ir laimīgs pa îstam.
Dalia @ 09.06.2023 11:44
Te draud mūža ieslodzījumi par mazu nieka komentāru. Kādu nāves sodu viņa spriestu cilvēkiem, ja saņemtu reālu heitu, kā, piemēram, Agrita pēdējā laikā vai Didrihsone katru dienu? Kāpēc šie cilvēki dzīvo tākāk, bet te tā aizskāra?