Kiviču pāris ir vienkārši briesmīgi cilvēki. :D žēl, ka tik dumjiem cilvēkiem iznāk, ka ir tik skaļa balss sabiedrībā un daudz uzmanības, kaut vai viņu stulbuma dēļ. Ieteiktu pat tikai intereses vai smieklu dēļ nevienai nepirkt Lienes grāmatu, lai neveicinātu popularitāti un peļņu viņai. Man arī no malas liekas vienkārši ļauni, ka Lienes meitas un bijušais netiek izķengāti no viņu puses un tad viņa ērti iekārtojas, apvārdo Kiviču un viņš ātri pavelkas un aizsvilstas un ķengā gan savu bijušo, gan iesaista savas meitas, atrāda viņu balss ierakstus un ziņas, slimi un skumji. Es Madaras vietā vārītos dusmās, ja ar maniem bērniem tā kāds izrīkotos, kaut vai bērnu tēvs, nu nav tur visi simts. Šajā pasaulē bērni ir jāsargā ne tik daudz no vienaudžiem, bet no tizliem pieaugušajiem, reizēm pat tuviniekiem.
Par Agnesi, man arī liekas nepatīkama, rūgta sieviete. Viņai bizness plaukst un zeļ, bet nerada nopietnu iespaidu tāpat. Pati senāk esmu piedalījusies tieši tonusam un, lai izaicinātu sevi, pamēģinātu. Receptes man patika, diez gan elementāras, garšīgas, sātīgas, ļoti daudzveidīgs ēdiens, tiešām pa 6 nedēļām, manuprāt, iznāk tik daudz labus produktus iekļaut uzturā, pašsajūta laba, bet komunikācija pret citām dalībniecēm, kuras ko jautāja vai neievēroja, bija drausmīga. Es vispār nesaprotu, kā var cita pieaugusi sieviete citai svešai sievietei atļauties kaut ko uzburkšķēt virsū, ja viņai maksā naudu par pakalpojumu, dalību izaicinājumā. Saprotu, ka tievēt gribētājas nav jāucina, reizēm skarbums noder, bet tomēr. Es atskaites toreiz vienkārši neliku, bet iedomājos, kā es justos, ja es savā atskaitē pieminētu, ka kaut ko esmu aizvietojusi, kaut ko nesaprotu, neievēroju, negaršoja vai jebko normālā, pieklājīgā valodā un šitā man atļautos kaut kādu pirdienu vējā riebīgu pretī publiski uzrakstīt, nu tā vien gribētos tādai ierādīt viņas īsto vietu. Viņas dalībnieces taču ir dzīvas sievietes, ar izglītībām, bērniem, savu dzīvi, sasniegumiem un tāda viena atļausies kaunināt citu pieaugušu sievieti, nopietni, un par ko? Tur jābūt smagi neapmierinātai ar dzīvi, kāda viņa, ja pavisam godīgi, cauri visiem šiem izaicinājumiem, labajai figūrai un veselīgajam dzīvesveidam, arī izskatās. Atstāj tādu aukstu, nelaimīgu, rūgtu iespaidu par sevi.
Un par Katrīni. Kā var izēst vienā rāvienā visu džema burku? :D Smieklīgi. Es vispār reizēm nošokējos, ka viņi kaut ko pasūta ēst vai aizbrauc paēst un pasūta ļoti daudz visu. :D labi, nav jau viss jāapēd, bet es zinu, ka esmu nodomājusi vairākkārt, nu kā var tik daudz apēst vispār :D