IetekMeļu tops

 
Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |
 
10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Kiviča dziesma samērā liels nekas. Piedziedājums ir it kā ok, forši skan. Bet pārējais - fufelis, īpaši tā naudanaudanauda 😀 Noklausījos šo dziesmu un tad veco repertuāru ar Z-Scars. Kā diena pret nakti. Viņš zina, kas ir laba mūzika, balss ir - nu kas notika?? Tiešām Liene viņu ir tā nogremdējusi?😕
17.07.2021 17:08 |
 
10 gadi
Reitings 384
Reģ: 27.03.2014
Nebija naudiņas par ko taisīt klipu. Lienītei būtu vajadzīgs stilists, lai apğērb, uzkrāso un un kaut ko sakarīgu saveido no matiem. Kaut matu saknes atkrāsotu. Bet, protams, Lienītei viss tas padodas pašai labāk.
17.07.2021 17:39 |
 
Patīk
Reitings 1628
Reģ: 16.07.2021
Cik ilgi Kiva riva dirsinās Madaru katru dienu Instagram?
Līdz Lienei kompleksi aties?
17.07.2021 17:51 |
 
Reitings 8118
Reģ: 16.02.2021
Kiviču pāris ir vienkārši briesmīgi cilvēki. :D žēl, ka tik dumjiem cilvēkiem iznāk, ka ir tik skaļa balss sabiedrībā un daudz uzmanības, kaut vai viņu stulbuma dēļ. Ieteiktu pat tikai intereses vai smieklu dēļ nevienai nepirkt Lienes grāmatu, lai neveicinātu popularitāti un peļņu viņai. Man arī no malas liekas vienkārši ļauni, ka Lienes meitas un bijušais netiek izķengāti no viņu puses un tad viņa ērti iekārtojas, apvārdo Kiviču un viņš ātri pavelkas un aizsvilstas un ķengā gan savu bijušo, gan iesaista savas meitas, atrāda viņu balss ierakstus un ziņas, slimi un skumji. Es Madaras vietā vārītos dusmās, ja ar maniem bērniem tā kāds izrīkotos, kaut vai bērnu tēvs, nu nav tur visi simts. Šajā pasaulē bērni ir jāsargā ne tik daudz no vienaudžiem, bet no tizliem pieaugušajiem, reizēm pat tuviniekiem.
Par Agnesi, man arī liekas nepatīkama, rūgta sieviete. Viņai bizness plaukst un zeļ, bet nerada nopietnu iespaidu tāpat. Pati senāk esmu piedalījusies tieši tonusam un, lai izaicinātu sevi, pamēģinātu. Receptes man patika, diez gan elementāras, garšīgas, sātīgas, ļoti daudzveidīgs ēdiens, tiešām pa 6 nedēļām, manuprāt, iznāk tik daudz labus produktus iekļaut uzturā, pašsajūta laba, bet komunikācija pret citām dalībniecēm, kuras ko jautāja vai neievēroja, bija drausmīga. Es vispār nesaprotu, kā var cita pieaugusi sieviete citai svešai sievietei atļauties kaut ko uzburkšķēt virsū, ja viņai maksā naudu par pakalpojumu, dalību izaicinājumā. Saprotu, ka tievēt gribētājas nav jāucina, reizēm skarbums noder, bet tomēr. Es atskaites toreiz vienkārši neliku, bet iedomājos, kā es justos, ja es savā atskaitē pieminētu, ka kaut ko esmu aizvietojusi, kaut ko nesaprotu, neievēroju, negaršoja vai jebko normālā, pieklājīgā valodā un šitā man atļautos kaut kādu pirdienu vējā riebīgu pretī publiski uzrakstīt, nu tā vien gribētos tādai ierādīt viņas īsto vietu. Viņas dalībnieces taču ir dzīvas sievietes, ar izglītībām, bērniem, savu dzīvi, sasniegumiem un tāda viena atļausies kaunināt citu pieaugušu sievieti, nopietni, un par ko? Tur jābūt smagi neapmierinātai ar dzīvi, kāda viņa, ja pavisam godīgi, cauri visiem šiem izaicinājumiem, labajai figūrai un veselīgajam dzīvesveidam, arī izskatās. Atstāj tādu aukstu, nelaimīgu, rūgtu iespaidu par sevi.
Un par Katrīni. Kā var izēst vienā rāvienā visu džema burku? :D Smieklīgi. Es vispār reizēm nošokējos, ka viņi kaut ko pasūta ēst vai aizbrauc paēst un pasūta ļoti daudz visu. :D labi, nav jau viss jāapēd, bet es zinu, ka esmu nodomājusi vairākkārt, nu kā var tik daudz apēst vispār :D
17.07.2021 18:05 |
 
Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Liene Madarai: Es neesmu tev neko nodarījusi, kāpēc eso tik ļauna un neiecietīga?
Nopietni? Tā ļenka vispār saprot, ko runā, visur, kur viņa ir, pati sēj ļaunumu.
"Es nevaru saprast, kādēļ tu tā izturies pret mums un kādēļ tāda kampaņa pret Andri.
To, ka Madara klusē un neatbild, tagad tā saucās kampaņa? Bet ko paši dara pret Madaru? Liene, kad tu Andrim apniksi, viņš tevi tāpat ķengās.
17.07.2021 18:06 |
 
Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Agrita strādā telemarketinga. Ģimene burkā jko tādu minēja
Kad man nav ko darīt paskatos tos storijus. Kā teiktu samanta- jeij bogu mīlīši :D
Tik cringy.. nezinu kas vispar pie viņiem cēsīs ies, tagad vienu reizi bija Turcija un pafilmējās šova, sajūtas vareni, tas viņas vīrs, dzērājs, arī tirgošot Nl. Tagad baigie influenceri. :D taisa rūmtūrus un tago ēdienus :D filmē ar kartupeli :D
17.07.2021 18:32 |
 
10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Agrita pirmajā sērija teica, ka ir “Latvenergo” klientu konsultante- skaidri atceros.
17.07.2021 18:32 |
 
Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
Una Vītola tik liek storijus, ka bērnam jau no 3 mēnešu vecuma liek skatīties Bingu. 🤦‍♀️😄
17.07.2021 19:01 |
 
10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Jaunā mūsu "powercouple" dziesma tiešām pārsteidzoši vāja. Es negaidīju meistardarbu, bet tik truls teksts, video arī bez satura, wow, tiešām bēdīgs skats! Mākslinieks laikam izšāvis visu savu radošo pulveri gānoties netā.
17.07.2021 19:06 |
 
Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Runājot par Kivičiem, man šķiet, ka viņu gadījumā problēma ir tieši Lienē, ne Andrī. Savulaik esmu lasījusi viņa pirmo grāmatu. Nu, sakarīgs čalis bija. Ar savu viedokli, kurš jau tad atšķīrās no vairākuma viedokļa, bet vismaz atstāja normāla, domājoša vīrieša iespaidu. Arī tad, kad vadīja "Rampas ugunis", savu darbu darīja labi un intervijas bija interesanti klausīties. Ja pats ir atzinis, ka Madara dusmojās, ka sadzēries pārradās mājās, tad, visticamāk, viņam, kā vīrietim, kuram garšo alkohols un patīk ballītes, blakus bija vajadzīga tieši tāda sieviete kā Madara, kura neļāva dzerstīties, motivēja strādāt, radoši attīstīties. Un tad ceļā pagadījās tāda Liene, kura jau vienreiz centās izjaukt viena vīrieša ģimeni. Un droši vien tādam Andrim piedziedāja pilnas ausis. Un čali aizrāva doma, ka mājās ir sieva, kura dusmojas, ja šis par daudz iedzer, a te priekšā smuka blondīne, kura dzer kopā ar viņu. Pašas bērni tika iemainīti pret veci un līdz ar to tie viņas dzīvē vairs neatrodas. Un tagad cenšas darīt to pašu ar Kiviča bērniem, nepārtraukti uzkurinot to naidu un dusmas, jo droši vien cer, ka kaut kādā brīdī arī no Andra dzīves pazudīs gan viņa bērni, gan bijusī sieva, un šis piederēs tikai viņai vienai. Un Kivičs, kurš atgādina tādu viegli ietekmējamu vīrieti bez stingra mugurkaula, arī pakļaujas manipulācijām. Un, ja vēl mīlošā sieviņa savam vīram, kuram ir problēmas ar alkohola lietošanu, ļauj dzert, jo pati dzer kopā ar viņu, tad vēl jo vairāk saprotams, ka alkohola reibumā varbūt tiešām liekas, ka Madara ir su*ka, bērni tādi un šitādi, jo negrib runāt ar tēti, savukārt Lienīte ir tā jaukā un labā. Viņa man reāli atgādina tādu sievieti, kura ir gatava iet pāri līķiem, zaudēt attiecības ar tuviniekiem un kaut uz mūžu zaudēt savus bērnus, lai tikai noturētos blakus vecim, kuram vēlas būt īstā un vienīgā. Un tādas sievietes kā viņa lieliski māk manipulēt, tēlot nevainīgas aitiņas un it kā caur puķītēm visu laiku izteikt kaut kādas replikas, tādā veidā vīrietī iekšā sējot naidu, dusmas un šaubas. Būtu Kivičam blakus normāla, sakarīga sieviete, kura neļautu tā dzerstīties, izrunāties un slinkot, vecais Andris gan jau būtu atpakaļ. Bet ar šo dāmu pie sāniem nodzersies kopā ar viņu un zaudēs visus savus bērnus, kuri, kā izskatās, viņam tomēr vēl rūp. Skumji.
17.07.2021 22:40 |
 
Reitings 47
Reģ: 20.01.2021
Jautajums ne pa temu, bet -
Skatos instagram cilveku story un nesaprotu - kapec visi runa ka Samanta Tina? “paldieeees” “bucinaaas” un tiesi taja briesmigaja intonacija un pat nemaz neizsmejot vinu, bet reali parnemusi to vinas stulbo stilu.
Tas ir kaut kads jaunais modes kliedziens??
Griezh ausis un tik nenormaali cringe uz to skatities 🤮
17.07.2021 23:08 |
 
Reitings 253
Reģ: 10.05.2021
Ko Kiviči piesienas, ka Madara vēl tad uzvārds ir? Liene arī pēc šķiršanās palika Skulme 😀 pie šķiršanās, tiesa prasa par uzvārda saglabāšanu. Ja jau nemaina, tad jau bija piekritisz ka paliek. Es arī pēc šķiršanās nemanīju savu uzvārdu? Nahren, ja gribas lai ar meitu būtu viens uzvārds. Mans trešais vīrs vēl arī taisās paņemt manu uzvārdu, jo labāk skan. Otro reizi precoties katrs palikām pie sava uzvārda. Tāpēc nebrīnīšos, ja drīz būs Jānis Kivičs 😁
17.07.2021 23:15 |
 
Reitings 286
Reģ: 23.09.2020
Naomi* @ 17.07.2021 18:32
Agrita pirmajā sērija teica, ka ir “Latvenergo” klientu konsultante- skaidri atceros.

Jā, jā.
Un tik reti iet uz darbu ka darba devējs nezina kā no tādas atbrīvoties 🙄⚠️
Slimības lapās tik sēž.
17.07.2021 23:45 |
 
Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Nu ja, izdevīgi sēž uz slimības lapas, tikmēr paralēli NL un no šoviņa gan jau labi noplenīja :D
17.07.2021 23:46 |
 
Reitings 35482
Reģ: 11.02.2015
Uz sevi dusmojos, ka vispār paskatījos to kirpičpāri (žetons kļičkas devējai. Bet tas bija pirmais, ko par viņu tekstiem nodomāju - tur nevis facepalm vajag, bet plaukstas vietā ar ķieģeli pret seju, to murgu klausoties) 🤦🤦🤦
Galvenais šajā visā - NAV SVARĪGI. KURŠ JŪS TUR LABĀKS VECĀKS ESAT. BEIDZAT, KIRPIČPĀRI, VAZĀT VISU PA INTERNETU. !!!!BĒRNU DĒĻ!!!!! Bērniem mīļi varbūt esat abas puses. Klusiņām "izkarojoties", gan jau sāpe bērniem būtu tāpat - kā pie jebkuras vecāku šķiršanās-tālākās sadzīves veidošanas. Bet ne jau šis mega PILE OF SHIT. Ja tik ļoti vajag, ejiet caur tiesām, bāriņtiesām. Bet lai bērni un vēl simti tūkstoši cilvēku to neredz. Neviens no malas tāpat nezina pilno ainu. Ja esat tik pārliecināti savā "taisnībā" ,ko meklējat līdzjutējus - pilnīgus svešiniekus - internetā?
Tāpat tās bildes. "Pedofīles" necepjas par faktu, ka bērni pliki skraida. Bet par to, ka tas tiek izlikts publiski tiešām reālu pedofīlu priekam!!!! Tas saucas - sargā sevi un dievs tevi sargās! KĀDS ir objektīvais iemesls puskailu bērnu likšanai ultra publiskā profilā??? Lai viņi skraida, ok, tak nekādu problēma, bet tak nelieciet publiski!!!!! (🤦🤦🤦 Kirpičs pret seju)
Vot, kirpičandri, ieliec komentus uz tām vēstulēm, kur kaut kas arī sakarīgs tev pretī argumentēts. Ar normālu rakstību, nevis tāda paša tirliņstila kā jums, kirpiči.
Vnk aaaaaaaaa. Lai kāda Madara būtu, vienalga. Katram vecākam sava uts. Bļ, izlēdziet savu bērnudārzu un diemžēl, gana veiksmīgo PR savai lētajai gaudulēšanai ("ļoti skaistajās" kāzās, piemēram, muahahahaha) un padomājiet, KO JŪS AR ŠO NODARĀT tām nabaga meitenēm 😔😔😔
18.07.2021 00:36 |
 
Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
scarleyxox @ 17.07.2021 23:08
Jautajums ne pa temu, bet -
Skatos instagram cilveku story un nesaprotu - kapec visi runa ka Samanta Tina? “paldieeees” “bucinaaas” un tiesi taja briesmigaja intonacija un pat nemaz neizsmejot vinu, bet reali parnemusi to vinas stulbo stilu.
Tas ir kaut kads jaunais modes kliedziens??
Griezh ausis un tik nenormaali cringe uz to skatities ?

Jap, nevaru ciest vairs. Un te arī ļoooti bieži parādās “jeibogu”. Kad viņa tā dara izklausās kičīgi, bet kad citi atdarina tad pilnīgi cringe.
18.07.2021 00:54 |
 
Reitings 114
Reģ: 14.07.2021
Vilciņš @ 17.07.2021 23:45

Jā, jā.
Un tik reti iet uz darbu ka darba devējs nezina kā no tādas atbrīvoties ?⚠️
Slimības lapās tik sēž.

💯‼️‼️
Un cik gadus 🙄
18.07.2021 00:55 |
 
Reitings 277
Reģ: 13.07.2021
Domāju kas tā tāda Una Vītola ir par ko te ik pa laikam runa. Pirmo reiz tādu dzirdu. Apskatijos un likās kaut kur ļoti redzēta, un tad sapratu..viņa taču agrāk filmēja YouTube video 😅
18.07.2021 01:12 |
 
Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
Man vienīgai paliek skebigi no tiem Jeļenas pieniņa video?🍼
Tagad jo rīta tiešām izgāja cauri, ieraugot tos storijus. 🥴
18.07.2021 08:24 |
 
Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Lienes vakardienas make up no 2000.g., briesmīgs (bez)stils un gaume.
Andris kaut ko muldēja par Madaras zobiem un to, ka dibenu ieliks jaunais džeks, ko viņa ir gribējusi. Bet pats neredz, ka Lienei pašai ielikti zobi, nesen vēl komentēja, ka nēsā bijušā vīra pirktās kleitas. Paši savā acī baļķi neredz.
Tie, kas viņus atbalsta, nāk no ļoti zema sociālā līmeņa, neizglītoti un kas neko dzīvē neko nav redzējuši, kam tik pat lieli dīkdieņi var kļūt par elkiem. Ja Madara nemaz nav savu nolaidusies zemē, tad Andris un Liene ir degradējušies pilnībā.
Tas, ka Madara iepriekš neļāva dzert, tas bija veids kā Andei noturēt virs ūdens. Un tad iespraucas tāda sumazga Liene, kura piežūžo ausis.. es pat varu iedomāties, kā Andris sūdzējās, ka nav saprasts, jo neļauj tusēt un kost un Liene atbildēja, ka tā sievietei nav jādara, ka vīrietim ir jāatļauj tādas lietas un nav jaierobežo. Šādas sievietes ātri noskenē vājās vietas, un uz tām spēlē. Arī Bulim noteikti tāpat izdarīja. To pašu viņa šobrīd saviem pāķu (neapzīmēju izcelsmes vietu) sekotājiem muld- gribu tikai labu, gribu, lai visi laimīgi, kāpēc mums tiek tas nodarīts. Es tikai brīnos, kur tik daudz to fanu rodas, laikam tiešām daudz to kotlešu ēdāju ir 🙄
18.07.2021 08:53 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits