Melisandra @ 17.07.2021 14:04
Kā zinat,internets neko neaizmirst.
Varat Fb search pameklēt Agritu pēc vārda un uzvārda,un paskatīties,kādu postu uzrakstīja Ieva Cīrule, kas ir Jelgavas Māmiņu kluba vadītāja par Abb un viņas māsu. Un protams komentāros pie Fb posta.
Vai no jelgavnieku ziņām:
http://www.jelgavniekiem.lv/?act=4&art=40511&fbclid=IwAR26AcQhh8F4FLC_6NukvjEJNSmH9qgxV6Qp-WzmT15emNRaqzJxBkxV06I
Saņemti zvani no vairākiem sadarbības partneriem, ka augstāk minētās sievietes (Katrīne Kreile un Agrita Bindre – Blumenaua), kuras savulaik piedalījušās JMK organizētajos Tievēšanas projektos, piedāvājušas piedalīties kā atbalstītājiem Tievēšanas projektā, apgalvojot, ka darboja JMK vārdā. I.Cīrule neizslēdz iespēju vērsties policijā pret minētajām sievietēm par krāpniecību.
Vairākas jelgavnieces atklāj, ka arī saskārušās ar negodīgu rīcību no minēto sieviešu puses. Tā, piemēram, viena no komentētājām raksta: «Mani, piemēram, Agrita apzaga. Avon pārrunās savāca informāciju un pasūtīja uz mana vārda pa 100 eiro kosmētiku. Es to uzzināju tikai, kad atnāca Lindorff brīdinājums ar procentiem. Tad Agrita iežēlināja visus ko vajag, ka visi viņai slimi, nauda nav utt. Avon teica, ka es neesmu pirmā.»
Īsta biznesa sieviete! 😁