Nelly @ 16.07.2021 19:57Pirms brīža,noskatījos eco_makeup_linda story, kurā tiek pētīti dažādi make up un kopjošās kosmētikas produktu sastāvi, tur tika pētīts sastāvs Nla kolagēna šampūnam Control, kura sastāvā ir Butylphenyl Methylpropional, kas ir itkā AIZLIEGTS ES no 20.08.2020, kā arī tiek piebilsts, ka no veikalu plauktiem ir jāizņem visi to saturošie produkti līdz 01.03.2022?
Viņas,tā mierīgi, vipār var viņus tirgot❓
SixPack @ 16.07.2021 16:22
55 eur 6 nedēļas. Uzturs - pamatā 1200kcal ēdienkarte + video treniņi.
amaia @ 16.07.2021 20:22
Viņas jau nepārdod, viņas tikai iesaka.
Tur jau ir tas viņu biznesa skaistums, pasūta no Krievijas Latvijā nereģistrētas preces, Latvijā letticigajam “pārdod”, bet ja kaut kas notiek ne tā pircējam, nekur nevar vērsties, jo viņas jau nav “pārdevējas”, kaut gan pašas to sauc par biznesu.
viņš var kaitēt augļa attīstībai, bet grūtās NL lieto katru dienuNelly @ 16.07.2021 19:57Pirms brīža,noskatījos eco_makeup_linda story, kurā tiek pētīti dažādi make up un kopjošās kosmētikas produktu sastāvi, tur tika pētīts sastāvs Nla kolagēna šampūnam Control, kura sastāvā ir Butylphenyl Methylpropional, kas ir itkā AIZLIEGTS ES no 20.08.2020, kā arī tiek piebilsts, ka no veikalu plauktiem ir jāizņem visi to saturošie produkti līdz 01.03.2022?
😅😅😅😅😅😅😅TeaPot @ 16.07.2021 20:37viņš var kaitēt augļa attīstībai, bet grūtās NL lieto katru dienu
C00L Dzipsy @ 16.07.2021 16:52
Vizla ir silikātu grupas minerāls, precīzāk, filosilikāts. Parasti vizlai ir plākšņaina uzbūve. To var atrast gan magmatiskajos, metamorfajos, gan nogulumiežos. Vizlas ķīmiskā formula ir AB2–3(X, Si)4O10(O, F, OH)2, kur A var būt K, Na (retāk Ba, Rb un Cs), bet B var būt Al, Mg, Fe, Li (retāk Mg, Cr, Ti), savukārt X ir Al, Fe3+ vai Ti. Vizlu lieto elektrodzinēju un ģeneratoru kolektoru segmentu izolācijai, kā arī kondensatoru, sildīšanas un citu aparātu izgatavošanai. Vizla ir tipisks dielektriķis. Dēdēšanas procesā no vizlas rodas māls. Vizlu mēdz jaukt ar zeltu krāsas dēļ.
Nelly @ 16.07.2021 19:57Pirms brīža,noskatījos eco_makeup_linda story, kurā tiek pētīti dažādi make up un kopjošās kosmētikas produktu sastāvi, tur tika pētīts sastāvs Nla kolagēna šampūnam Control, kura sastāvā ir Butylphenyl Methylpropional, kas ir itkā AIZLIEGTS ES no 20.08.2020, kā arī tiek piebilsts, ka no veikalu plauktiem ir jāizņem visi to saturošie produkti līdz 01.03.2022?
Shayk @ 16.07.2021 20:21Par tiem Occuba sampuniem - Jopcik!???Cerams, ka kada no NL uztaisis reaction storijus vai kko.
Sofiii @ 16.07.2021 20:36Par Agnesi.
Esmu arī piedalījusies viņas izaicinājumā.
Saksim ar laikam sieviešu sāpīgo tēmu - krūtis.
Dzīvojot ar 1200kcal nu sešās nedēļas paliek peļu maisi vien. Protams itka pašam jāparēķina. Bet varbūt esmu slinka ar ļoti daudzām meitenēm pēc tam runāju nevienai nebija laika vēl parēķināt klāt extra laikam 400. Bet tas ar visam kafijam utt itka brīvas kalorijas. Neesmu bijusi resna gribēju tonizētas augumu. Ar šo izaicinājumu paliku bez MR , krūtīm. Ja kaut ko neēd negaršo , Tu nemāki gatavot ? Ziniet iespraud savus baklažānus , brokoļus viena vieta. Bet kam ir ko mest ( lielākas dāmas ) prieks sākuma varētu pat būt ok. Nelaipna ka velns bet nu ja ēdīsi visu , un glaudisi pa spalvu būs mīļa un jauka ?