Bordo @ 08.07.2021 23:07Bāriņtiesa, protams, var vest pārrunas, bet būsim reāli, kas būtu labāk - zīdaiņi bērnunamā? Kur pie viņiem atnākt tikai iegrūst pudeli trīs reizes dienā un viss? Kur visi guļ savās gultiņās un viņiem nepievērš uzmanību vispār necik? Pat uz rokām neņem, nerunājas. Varbūt viņi nav paraugvecāki, bet nav arī tie sliktākie, kas sit bērnus, tur badā.
Bordo @ 09.07.2021 10:20Nu tas mašīnā... ar daudziem mazajiem ļoti grūti ar braukt ar mašīnu, bet, ko darīt, ja vienkārši jābrauc? Pie ārstiem, darīšanās. Nav tik viegli tas
Nelly @ 09.07.2021 12:09Es parasti neiesaistos šādās diskusijās,bet,paga,Vucēna atdos abus bērnus mammai uz Ukrainu?arī mazo Vitiņu,kurai mamma,šobrīd,ir visnepieciešamākā persona dzīvē?Vai es kaut ko pārpratu un šokējos ne pa tēmu??
Bet nu,katrā gadījumā,ok,katrs dara kā uzskata par vajadzīgu?
chiepinja @ 09.07.2021 10:53
Dzīvojot Gulbenē tālu jābrauc pie ārsta?
Nē, 5 mēnešus vecam zīdainim multene nekur un nekādos apstākļos nav nepieciešama.
Nelly @ 09.07.2021 12:09Es parasti neiesaistos šādās diskusijās,bet,paga,Vucēna atdos abus bērnus mammai uz Ukrainu?arī mazo Vitiņu,kurai mamma,šobrīd,ir visnepieciešamākā persona dzīvē?Vai es kaut ko pārpratu un šokējos ne pa tēmu??
Bet nu,katrā gadījumā,ok,katrs dara kā uzskata par vajadzīgu?
vai ne? 😂 kaut gan man liekas, ka vuceens viņai maksā par to, lai savāktu tos sīkos visu laiku.Bordo @ 09.07.2021 12:41Net Vucēnai mamma gan zelts! Kur tādu vecmammu vispār var atrast? :D
laicīgi jau izmet atmaksas, lai vēlāk nepiesienamies 😂vivii @ 09.07.2021 13:03
Jā, es tā arī sapratu, jo teica, ka vedīs abus bērnus pie vecvecākiem…
Un ka viņa esot “atcerējusies”,cik viņai svarīgi ir atpūsties no bērniem, un pabūt ar sevi…