Šīs citu cilvēku teiktās frāzes un kopētie teksti ir jau kā izmisuma solis sevis aizstāvībā.
Manā paziņu, draugu, radu, klases biedru, studiju biedru lokā NAV neviens cilvēks kurš vēlētos strādāt tādā piramīdas uzņēmumā kā NL. Visiem ir cienījami darbi, savas profesijas, nevienam smadzenes neskalo ar "drainiem" un "pačiem", bez kuriem JEBKURŠ no mums var dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.
Tagad godīgi atbildēšu uz šiem Elīnas publiskajiem apgalvojumiem.
Nevar sasniegt "NL" līmeni. Kas ir NL Elīnas līmenis? Pārdevēja, kura grib gūt lielu peļņu tirgojot un reklamējot pulverus, šampūnus, sejas krēmus? Nē, paldies, man to nevajag.
Kad viņiem nav kas tev ir. Kā Elīna zin, kas man ir? Man ir stabils darbs. Man ir savs papildus bizness, mans hobijs. Esmu uzcēlusi savu māju (bez kredīta, taupot un ieguldot naudu). Man ir savs auto, arī bez kredīta. Ir iekrājumi. Ceļoju daudz un dikti. Ja gribētu, tad ietu un pirktu Guess, Dior maikas, somas, bet manā skatījumā tā ir lieka naudas izmešana, noskalošana podā. Zīmēšanās ar zīmoliem ir sekluma un lētuma pazīme.
Kad viņi mēģina kopēt tavu dzīvesstilu, bet viņi nespēj. Kopēt tieši kādu dzīves veidu? Elīnas? Saulietes? Vucēnas? Paldies, bet nē. Es nevēlētos nevienu no šo dāmu dzīves veidiem, galīgi nesaistoši, sekli, truli un prasti.
Kāpēc es komentēju un runāju par šādām NL tēmām? Pirmkārt jau tāpēc, ka šāda "dzelteno" ziņu ikdienas informācija liek manām smadzenēm atslēgties no manas ikdienas profesijas un darba. Otrkārt, es nevaru ciest, kad šādas blozgas pelna naudu uz vientiešu rēķina (vientuļajām mātēm, bezdarbniekiem, jaunām un naivām meitenēm). Būsim reāli, tāds ir NL kontingents. Sauliete un Co pelna uz šo vientiešu rēķina un viņai ir pilnīgi pajāt par "bullying" viņu virzienā, galvenais, lai peļņa nesarūk. Es ļoti ceru, ka ir kāda meitene, kura, pirms iekrist šajā piramīdā, iegūglēs un izlasīs šos komentārus, iepazīsies ar komentāriem zem posta par Žestj maratonu un atturēsies no savas naudas ieguldīšanas šajā shēmā, lai tādas blozgas kā Sauliete un Vucēna nepelnītu naudu priekš austerēm un Denim Dream.
PEACE! Nekāds "bullying", personīgais viedoklis, kuru varu brīvi izteikt!
P.S. ENEL NELIETES, kas šo lasa. Iemāciet savām "dāmām" lietot vārdus KA un KAD. Jeibogu stulbi izskatās no malas, ja māca par veselīgu uzturu, bet neprot lietot vārdus KA un KAD. Varbūt kārtējā Zooma vietā sametieties pareizrakstības kursiem? Būs daudz noderīgāk.