IetekMeļu tops

 
Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |
 
10 gadi
Reitings 3089
Reģ: 13.11.2011
Es gan mazliet aizdomājos, negribētos kādu iedzīt kompleksos vai vienkārši likt justies slikti, dēļ saviem komentāriem. Bet es piekrītu tam, ka ir jāuzaudzē ādā un viss jālaiž gar ausi. Es tik varu iedomāties ar ko saskārās Samanta Tīna, pārstāvot Eirovīziju.
04.07.2021 22:36 |
 
Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
C00L Dzipsy @ 04.07.2021 16:25
Neviena no enel nelietēm neprot adekvāti reaģēt uz kritiku. Mūždien paliek niknas, šķoba muti, izmēda un ņirgājas ??‍♀️ https://www.instagram.com/tv/CD8p3FrikVL/?utm_medium=copy_link

Pie tā video Vucēnas komentārs "un es esmu cilvēks kurš pieņemas svarā ar sportu un pareizo ēšanu, jo bija daudz stresa un nobruka hormoni" - VĀRDS VĀRDĀ to pašu man nesen atrakstīja paziņa, kura nodarbojās ar visu šito, atvainojos, hu*ņu un, kad pateicu, ka vērtīgāk būtu nodarboties ar sportu un ēst sabalansētu uzturu, pateica, ka pēc bērna piedzimšanas hormoni nobrukuši, ka sports nepalīdzot, ka pareizs uzturs neko nemainot, tāpēc dzerot pulverīšus. Vārds vārdā tie paši teksti. Lieki piebilst, ka, lietojot tos draņķus un paralēli rijot karbonādes, palika vēl resnāka kā bija. Es, goda vārds, nezinu nevienu cilvēku, kurš, pareizi ēdot un nodarbojoties ar sportu, paliktu vēl resnāks. Nevienu!!! A te, redz, NL dāmām nevienai sports un pareizs uzturs nepalīdz. No sporta visām nāk kilogrami klāt, bet pulverīši dara brīnumus. Goda vārds kā kaut kāda sekta. Mazās aitiņas sev par attaisnojumu izmanto tos pašus vārdus ko izmanto galvenās NL dāmas.
04.07.2021 23:17 |
 
Patīk
Reitings 2911
Reģ: 30.04.2020
Piekrītu jau minētajam,ka ir tik daudz sabiedrībā zināmu cilvēku, influenceru,kuri šeit netiek nedz apspriesti, nedz aizvainoti. Un tas ir tādēļ,ka viņi nekad neiesaistās nekādos konfliktos (pat ja viņi tajos ir iesaistīti), strādā ar sevi, neatrāda visiem savu plikumus un nereklamē kaut ko nepārbaudītu.
Un es joprojām pieturos pie tā,ka katra Nlščica, ir NL uzņēmuma seja! Un ja cilvēks nerada patīkamu iespaidu,nav vēlmes no tāda neko pirkt.
04.07.2021 23:27 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Šīs citu cilvēku teiktās frāzes un kopētie teksti ir jau kā izmisuma solis sevis aizstāvībā.
Manā paziņu, draugu, radu, klases biedru, studiju biedru lokā NAV neviens cilvēks kurš vēlētos strādāt tādā piramīdas uzņēmumā kā NL. Visiem ir cienījami darbi, savas profesijas, nevienam smadzenes neskalo ar "drainiem" un "pačiem", bez kuriem JEBKURŠ no mums var dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.
Tagad godīgi atbildēšu uz šiem Elīnas publiskajiem apgalvojumiem.
Nevar sasniegt "NL" līmeni. Kas ir NL Elīnas līmenis? Pārdevēja, kura grib gūt lielu peļņu tirgojot un reklamējot pulverus, šampūnus, sejas krēmus? Nē, paldies, man to nevajag.
Kad viņiem nav kas tev ir. Kā Elīna zin, kas man ir? Man ir stabils darbs. Man ir savs papildus bizness, mans hobijs. Esmu uzcēlusi savu māju (bez kredīta, taupot un ieguldot naudu). Man ir savs auto, arī bez kredīta. Ir iekrājumi. Ceļoju daudz un dikti. Ja gribētu, tad ietu un pirktu Guess, Dior maikas, somas, bet manā skatījumā tā ir lieka naudas izmešana, noskalošana podā. Zīmēšanās ar zīmoliem ir sekluma un lētuma pazīme.
Kad viņi mēģina kopēt tavu dzīvesstilu, bet viņi nespēj. Kopēt tieši kādu dzīves veidu? Elīnas? Saulietes? Vucēnas? Paldies, bet nē. Es nevēlētos nevienu no šo dāmu dzīves veidiem, galīgi nesaistoši, sekli, truli un prasti.
Kāpēc es komentēju un runāju par šādām NL tēmām? Pirmkārt jau tāpēc, ka šāda "dzelteno" ziņu ikdienas informācija liek manām smadzenēm atslēgties no manas ikdienas profesijas un darba. Otrkārt, es nevaru ciest, kad šādas blozgas pelna naudu uz vientiešu rēķina (vientuļajām mātēm, bezdarbniekiem, jaunām un naivām meitenēm). Būsim reāli, tāds ir NL kontingents. Sauliete un Co pelna uz šo vientiešu rēķina un viņai ir pilnīgi pajāt par "bullying" viņu virzienā, galvenais, lai peļņa nesarūk. Es ļoti ceru, ka ir kāda meitene, kura, pirms iekrist šajā piramīdā, iegūglēs un izlasīs šos komentārus, iepazīsies ar komentāriem zem posta par Žestj maratonu un atturēsies no savas naudas ieguldīšanas šajā shēmā, lai tādas blozgas kā Sauliete un Vucēna nepelnītu naudu priekš austerēm un Denim Dream.
PEACE! Nekāds "bullying", personīgais viedoklis, kuru varu brīvi izteikt!
P.S. ENEL NELIETES, kas šo lasa. Iemāciet savām "dāmām" lietot vārdus KA un KAD. Jeibogu stulbi izskatās no malas, ja māca par veselīgu uzturu, bet neprot lietot vārdus KA un KAD. Varbūt kārtējā Zooma vietā sametieties pareizrakstības kursiem? Būs daudz noderīgāk.
05.07.2021 00:13 |
 
Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
Vucena galigi nojugusies. Parshero kaut kadus tindera sludinajumus un ierec, laikam, vakar neredzeja Saulietes storijus.
05.07.2021 00:44 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Es tik varu iedomāties ar ko saskārās Samanta Tīna, pārstāvot Eirovīziju.

Samantai bija jārēķinās, ka negācijas būs daudz un skaļas:
1 - dziesmu neiebalsoja tauta, palika ex. uzvarētājs, bet dziesmu radīja citi;
2 - uz Eirovīziju nesūta dziedātāju kā personu, tāpēc ir balsojums un balso par dziesmu;
3 - pēc LTV lēmuma jau bija skaidrs, ka dziesma nevienam nepatīk;
4 - pārlieku lieks nodokļu maksātāju līdzmaksājums, lai visiem būtu poh**;
5 - praida tēma, Latvijā ļoti slidena un neatbalstīta;
6 - iesaistīt savu "labāko" draugu konkursā, par kuru maksā nodokļu maksātāji ir egoistiski un nepārdomāti;
7 - iztērēta nodokļu maksātāju nauda, Samantas nauda par tērpu kurā viņa nejūtas ērti. Nah** tad multimākslinieks tāds jānolīgst, kurš nesaprot Eirovīzijas tērpu jēgu, kustības. Uztaisīt dārgu tērpu, lai stāvētu kā sālstabs? WHY?
8 - Samantas IEDOMĪBA! Jēzus māte nogrābsties! Visa viņas uzvedība, attieksme pirms un pēc Eirovīzijas. Bija tik PRETĪGA! Publiski pieejamo komentāru atbilstoša!
05.07.2021 00:45 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Shayk @ 05.07.2021 00:44
Vucena galigi nojugusies. Parshero kaut kadus tindera sludinajumus un ierec, laikam, vakar neredzeja Saulietes storijus.

Acīmredzot Vucēna gaida savu TREŠO bumerangu ar trešo bērnu, kuru viņa grib no cita vīrieša.
P.S. Te lieliski tiek parādīta Saulietes stāsta morāle par "BULLYING"! NL DĀMAS, saņematies un vienojaties savā starpā par kopējo iekšējo NL politiku - nodarbojamies pašas ar "bullying" un citas nenosodam par to pašu vai nodarbojamies pašas ar "bullying" un citus nosodam par "bullying"!
DUBULTIE STANDARTI SAULIETE UN VUCĒNA!!!! DUBULTIE STANDARTI!
05.07.2021 00:54 |
 
Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Es saprotu, ka reizēm te aiziet par traku komentāri, bet lielākoties tiek izteikti adekvāti viedokļi, cik es minēju(varbūt tā kā šo diskusiju aktîvi nelasu, tas kaut ko nezinu...). Piekrītu, ka bērnus un vispār šī influenceru ģimeni ir neparieiz nolikt, ir robežas...
Taču es nesaprotu kāpēc par komentāriem internetā jāceļ tāds haips? Katrīne, Vucēns, Sandra Muskova, vēl kāda, kuru piemirsu - visas saliek padsmit storijus(labi, Vucēns live) un stāsta par Bullyingu. Visas lasa forumu, skatās, saka, ka citu viedoklis neinteresē, bet lasa un visas nofilmē video kur stāsta apmērma vienu un to pat...
Turklāt jā, te rakstu ļoti reti un reti šo diskusiju lasu, bet piekrītu, šeit iepriekšējam vienam komentāram par to, ka Katrīne pati jau pret citiem izmantoja “ nepatīkamu viedokli”, kaut vai pret to pašu Ivaru, kas gāja ti NL kursu, nosaucot viņa mājas par miskasti uc. Arî pašai jāpiedomā pie ta kā uzvedas, silts ieteikums
Runājot par pašu NL, es uzskatu, ka tā ir naudas un cilvēku veselības krāpšana. Es neticu, nu neticu, ka tas viss strādā. Notievet domāju, ka var, jo cik tur dienas dzerot tikai pukverīšus un ēdot mazkaloriju un bez tauku, bez miltu un cukura ēdienus tiešām var 2 nedēļu laikā kaut ko nomest, tikai pēc tam tas nāks ar uzviju atpakaļ. Daudz veselīgāk un gudrāk var notievet ar sabalansētu uzturu un kaloriju deficītu, nekā maksāt naudu par pulverīšiem.
Un par tiem brīnumlīdzekłiem, .. šaubos, ka kaut kas palīdz tā ks tiek pasniegts. Agitai highlight storiju mapītē “detox” saliktas bildes - derix palidz pat pret psoriāzi un akni! Man personīgi ir psoriāze uz elkoņiem, man ārsti iesaka smērēt šo un to, nevar izārstēt, jo daļēji iedzimts tas, bet NL detox izārstēs! Smieklīgi. Arī tās bildes pirms un pēc notievēšanas.... nu, neticu es. Neticu tiem brīnumlīdzekļiem.
Nu, katrs lieto ko grib un tic kam grib, bet jau sen esmu pamanījusi, ka NL produktu “before” and “after” izceļas ar drastiskām izmaiņām. Ja jau tik labi būtu, tirgotu to visu aptiekās un cilvēkus no visa izārstētu un visi tievi staigātu
05.07.2021 01:03 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 5119
Reģ: 03.11.2012
Man, personīgi, visvairāk kaitina, cik ļoti tiek muļķoti cilvēki - gan jaunās pārstāves, gan viņu klienti!
Ir tiiik daudz cilvēku, kuriem ir bijis slikti no NL produkcijas! Gan manā draugu lokā, gan draugu draugu lokā, gan internetā var atrast video un diskusijas.
Man ļoti nepatīk, ka tiek izmantota cilvēku ticība un naivums, lai nopelnītu un vēl sabojātu kāda veselību, tas ir drausmīgi!
Un viņas vēl sauc citus par monstriem, bet pašas ir gatavie monstri!
Ir pietiekami daudz citu darbu un godīgu peļņas veidu.
It īpaši man ir žēl jauniņās NL meitenes, kas saskatās to visu afēru un akli cer, ka viņām arī tā būs.
Bet vai tiešām visa dzīves jēga sastāv no brendu šmotkām un lētiem ceļojumiem?
Man pašai ir gan brendu somiņas, gan brendu brilles utt. Arī no Dior un Gucci, bet nu un? Tas neko nemaina dzīvē, tā ir tikai lieta, kurai vienkārši jāpilda sava funkciju :D
Dārgais peldkostīms vai lētais, nav starpības, jo dienas beigās viņš tāpat ir pakārts un žūst 😂
Bet meitenēm tas ir kā tāds sapnis, uz kuru tiekties, jo redz galvenajām, super veiksmīgajām tas viss ir un tajā “slēpjas” laime…
05.07.2021 01:09 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Dubultie standarti Vucēn un Sauliet, DUBULTIE STANDARTI!
Zemiski un pretīgi tik publiski "bullying" taisīt Tinder personām, kuras, iespējams, meklē nopietnas attiecības.
Jūs abas esat tautas valodā sakot "morālas kroples"!

05.07.2021 01:39 |
 
Patīk
Reitings 16896
Reģ: 27.01.2021
C00L Dzipsy @ 05.07.2021 01:39
Dubultie standarti Vucēn un Sauliet, DUBULTIE STANDARTI!
Zemiski un pretīgi tik publiski "bullying" taisīt Tinder personām, kuras, iespējams, meklē nopietnas attiecības.
Jūs abas esat tautas valodā sakot "morālas kroples"!
ņemot vērā, ka Vucēna pati nav nekāda skaistule un vēl jo mazāk personībā 🤣 nav brīnums, ka tinderī pat jālien, jo neviens neņem
05.07.2021 07:35 |
 
10 gadi
Reitings 2260
Reģ: 27.02.2011
Tinderi ļooti daudziem džekiem jāpiedomā ko liek, tur ir tik daudz šausmu, drausmīgi foto, foto ar torsiem, vulgāri un prasti, nekopti skati u.c.
05.07.2021 08:43 |
 
Reitings 440
Reģ: 06.06.2021
Tai NL sandrasmuskova tā neredzamā kaklrota tā apspīlēta ap kaklu. Nu tādiem milzīgiem kakliem tā rota neder. Izskatās slikti, Sandriņ. 😁😁
05.07.2021 08:43 |
 
10 gadi
Reitings 2260
Reģ: 27.02.2011
Andrim 30 fonā vēl 2 kaķi un vecmammas stila dzīvoklis. Džeks 30 gados VAR uztaisīt remontiņu mammai, īpaši ja dzīvo kopā, remonts viesistabā nav tik dārgs, dārgi ir vannasistaba un virtuve.
05.07.2021 08:45 |
 
10 gadi
Reitings 2260
Reģ: 27.02.2011
Vucēnam šoreiz piekrītu, džeki domājiet ko lieciet tinderī, jo daudziem tās bildes ir šausmas
05.07.2021 08:47 |
 
Reitings 440
Reģ: 06.06.2021
Andrim 30 fonā vēl 2 kaķi un vecmammas stila dzīvoklis. Džeks 30 gados VAR uztaisīt remontiņu mammai, īpaši ja dzīvo kopā, remonts viesistabā nav tik dārgs, dārgi ir vannasistaba un virtuve.

Kur Tu rāvi, ka dzīvo pie mammas? Pēc vienas bildes?
Tur var būt daudz izskaidrojumi.
05.07.2021 08:49 |
 
Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
ganesha @ 05.07.2021 08:43
Tai NL sandrasmuskova tā neredzamā kaklrota tā apspīlēta ap kaklu. Nu tādiem milzīgiem kakliem tā rota neder. Izskatās slikti, Sandriņ. ??

Jā apaļīgiem cilvēkiem tāda smalka tipa rotas nepiestāv, tas vienkārši ir fakts! Bet, protams, šo jau arī uzskatīs par Bullying 🤣
05.07.2021 08:57 |
 
Reitings 302
Reģ: 17.12.2019
Vucēnai būtu jābūt pēdējai, kura ņirgājas par kāda vēlmi iepazīties, ņemot vērā to, ka no viņas bēg pat bērna tēvs
05.07.2021 09:23 |
 
Reitings 3481
Reģ: 28.12.2018
Kada starpiba kadu kurs bildi liek, Sauliete pati teica - vai tad cilveks uzreiz sliktaks, tikai tapec ka resns, zobi ne tadi utt VAI NE SAULIETE?
NL "monstri" aizsutat Katrinei skrinus ar Vucenas storijiem!
Un vispar, nav ko dirst, neviens jums nesuta skrinus, pasas nakat seit lasat komentarus. 😜
Vucena ir filtra 'daniela kats' ''skaistule''. Nav brinums, ka vazajas apkart, bet neviens vinu negrib. Kas bijusais virs vinai nevar iedot, vai tas ari vinu vairs negrib. 😆
05.07.2021 09:59 |
 
Reitings 853
Reģ: 24.02.2021
Es sākumā domāju, ka tā ir kautkāda kārpa, tā rota. Bet tas nav aizvainojums Sandrai, tas ir komentārs tai rotai, Sandra neapvainojies. Man liekas, ka viņa to pirka Butterfly.
05.07.2021 10:04 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits