Man patik tie saukli,par to cik viegls Darbs ir Nl bet Tad pienak menesha beigas un nevienai vien menedzerei paspruk ara,ka menesha beigas ir stresainais utt,javelk visi gali kopa utt,reizem pashas izmuldas,ka nav jau nemaz tik viegli taja NL!
Kairi @ 03.07.2021 21:40
Es nestrādāju NL, bet arī man mēneša beigas un sākums ir ļoti aizņemts, stresains. Kas tur tāds? Tā ir normāla sastāvdaļa jebkuram darbam...ja vien nesēdi mājās sakrustojusi kājas! Līdz ar to nedomāju, ka tas ir kaut kas tāds kas piemīt tikai sektām un tagad jābrīnās?
unicorngirl @ 03.07.2021 23:23Es šeit nekad nenolieku nevienu cilvēku, garlaicības brīžos mēdzu palasīt šo portālu un šādās tādās diskusijās piedalīties, bet šai gan vienmēr "šķīru garām". Pēc Kačiņas storijiem palasu un esmu šokā.. tiešām KĀPĒC ir jāpiesienas pie katras kustības? Katrā kustībā tiek meklēts kaut kas, par ko cilvēku aprunāt. Kaķpēdiņa, vai zini, kāpēc Kača vazājas pa māju netīrā klekliņā? Laikam nezini, jo pievērs uzmanību tikai tam, pie kā var piesieties. JO šādus krekliņus visai ğimenei (ja pareizi atceros) uzdāvināja Kortnija.. pašas rokām darinātus. Un viņa ar tādu "netīru" vazājas, jo ir superīga mamma un ļoti mīl savus bērnus- viņai tas nav parasts krekliņš, bet meitiņas dāvināts. Un es pilnīgi piekrītu viņas viedoklim... kādu brīdi strādāju maximā par kasieri! Ja vien jūs zinātu, cik vainīgai man reizēm bija jājūtas par to, ka es tur strādāju un vienkārši gribu nopelnīt kādu kapeiku. ĀRPRĀTS! Cik daudz negāciju vispār tiek vērsts apkalpojošā personāla virzienā un to cilvēku virzienā, kuri mēğina kaut ko jaunu. Bet viss, ko tie cilvēki dara ir STRĀDĀ, LAI ĒSTU. Un tāpat arī visas NL meitenes. Kas jūsu dzīvēs mainās no tā, ka viena ir resnāka, viena "slikta mamma" un vēl kāda kaķi baro ar whiskas barību?
kasieres darbs nav nekas apkaunojošs. tieši pretēji, salīdzinot ar enelietēm, kas apzināti krāpjas un maldina cilvēkus, lai tikai notirgotu savus pārcenotos vājprātus un noturētos virs ūdens. saprotu, katram ir jāpelna, bet ir atšķirība, darīt to godīgā ceļā, strādājot normālu darbu, vai reklamēt brīnumpulverus instā, kas daudzām, mazāk līdzi domājošām personām, kurām viegli izskalot smadzenes, bojā veselību un liek izsviest kaudzi naudas.unicorngirl @ 03.07.2021 23:23Es šeit nekad nenolieku nevienu cilvēku, garlaicības brīžos mēdzu palasīt šo portālu un šādās tādās diskusijās piedalīties, bet šai gan vienmēr "šķīru garām". Pēc Kačiņas storijiem palasu un esmu šokā.. tiešām KĀPĒC ir jāpiesienas pie katras kustības? Katrā kustībā tiek meklēts kaut kas, par ko cilvēku aprunāt. Kaķpēdiņa, vai zini, kāpēc Kača vazājas pa māju netīrā klekliņā? Laikam nezini, jo pievērs uzmanību tikai tam, pie kā var piesieties. JO šādus krekliņus visai ğimenei (ja pareizi atceros) uzdāvināja Kortnija.. pašas rokām darinātus. Un viņa ar tādu "netīru" vazājas, jo ir superīga mamma un ļoti mīl savus bērnus- viņai tas nav parasts krekliņš, bet meitiņas dāvināts. Un es pilnīgi piekrītu viņas viedoklim... kādu brīdi strādāju maximā par kasieri! Ja vien jūs zinātu, cik vainīgai man reizēm bija jājūtas par to, ka es tur strādāju un vienkārši gribu nopelnīt kādu kapeiku. ĀRPRĀTS! Cik daudz negāciju vispār tiek vērsts apkalpojošā personāla virzienā un to cilvēku virzienā, kuri mēğina kaut ko jaunu. Bet viss, ko tie cilvēki dara ir STRĀDĀ, LAI ĒSTU. Un tāpat arī visas NL meitenes. Kas jūsu dzīvēs mainās no tā, ka viena ir resnāka, viena "slikta mamma" un vēl kāda kaķi baro ar whiskas barību?
TeaPot @ 03.07.2021 23:32kasieres darbs nav nekas apkaunojošs. tieši pretēji, salīdzinot ar enelietēm, kas apzināti krāpjas un maldina cilvēkus, lai tikai notirgotu savus pārcenotos vājprātus un noturētos virs ūdens. saprotu, katram ir jāpelna, bet ir atšķirība, darīt to godīgā ceļā, strādājot normālu darbu, vai reklamēt brīnumpulverus instā, kas daudzām, mazāk līdzi domājošām personām, kurām viegli izskalot smadzenes, bojā veselību un liek izsviest kaudzi naudas.
protams, piemēru tam ir daudz, tā kā pēdējā laikā NL ir aktuāla tēma, arī atsaucos uz to, salīdzinot šāda veida darbu, kur melošana ir ikdiena, ar citiem amatiem, kur cilvēki godīgi strādā un godīgi par to saņem naudu - nevis fotošopējot savas bildes pēc brīnumainā žestj, lai izskatās, ka maģiski pa nedēļu nomesti 30kg (pārspīlēju, protams), gadu izmantojot 40 dažādus matu kopšanas produktus, bet tā arī saglabājot vienu un to pašu matu garumu, liekot pačus visur kur, bet tā arī staigājot grumbainas 😁 prieks, ka cilvēki spēj biznesot un pelnīt dažādos veidos, bet nu no viņu puses tam visam klāt nāk pamatīga cilvēku maldināšana visos aspektos, kas nav nekas tāds, ko es gribētu atbalstītĻaunums @ 04.07.2021 00:23
Tas ir tas pats, kas reklāmas pa Tv!
Un omes uzreiz zvana bērniem, mazbērniem- es redzēju pa Tv, man vajag!
Ja māk reklamēt, kāpēc, lai to nedarītu?
Es arī NL smartu nopirku, jo forša meitene reklamēja. Pagaršoju, sapratu, ka nav mans un viss, necepjos. Kaut vai pirku ar domu, lai uzbarotos?
Kā arī, ja nepatīk tā NL meitenes, tak neseko viņām, nebūs jāskatās tie storiji utt.
Katrs dzīvo savu dzīvi un dara ko vēlas.
Un vēl vairāk pārliecinos, ka ārzemēs ir 100x jaukāki cilvēki nekā Latvijā..Ārzemēs viņiem ir pajāt, ko, kas dara, kas mugurās uzvilkts utt. Drīzāk priecājas, ja kaut kas sanāk.
Sintijauzava @ 04.07.2021 09:31Paldies Katrīne.Es te biju ilgi,bet Tu liki saprast,ka viss šis nonāk līdz tiem cilvēkiem,un vai man ir tiesības otram likt justies slikti?Cilvēki te apspriež zīdainīšus,bērnus,katru mazāko pumpu,arī es pavilkos.
Viss,mans laiks šeit beidzies.Es negribu būt atbildīga par otra sāpēm.