Kaķpēdiņa @ 01.07.2021 17:06
Tāpēc pievērsas garīgajai pasaulei, jo seksa nav, bet viņš ir viņas iztika un bez viņa viņai nav nekā.
Sandrasmuskuva tagad stāsta, ka izskats neko neliecina par personību. Nu es teiktu, ka liecina gan, piemēram, vājš raksturs, padodas atkarībām (nemitīgas rīšanas), nesasniedz mērķus. Pati gan apsmēja kaimiņieni, ka tā ne tā saģērbusies ar gumijniekiem.
lai jau raksta un atbild, žēl tikai, ka neko sakarīgu arī nepasaka, tikai to, ka mēs visas te padibenes un viņa ir mainījusies dieviete :DMercury6 @ 01.07.2021 16:19Man liekas forši, ka Alise arī atbild skaidri uz šiem komentāriem. Visas ietekmeles šeit lasa, cita pēc tam ierunā garu asarainu video konkrēti neko nepasakot. Alise iekopē komentāru un arī uz tiem atbild, normāli. Kāpēc viņai izlikties, ka nezina par šo un kāpēc viņa nevarētu šeit lasīt. Ja mēs visas te rakstam un diskutējam, kas liedz viņai to darīt. Nekas tāds tas nav, stulbi ir pašām rakstīt un tad cepties par to, ka viņa raksta pretī. Lai tak raksta, interesanti. :D
es domāju, ka tādā veidā arī cenšās izķert forumnieces, lai bloķētu.missfortune @ 01.07.2021 18:14Alise atbild storijos uz visiem komentāriem šeit.
Kāpēc nepastāsta neko par savu pagātni Cēsīs, kas šeit ir aprakstīta?
Tātad tā ir patiesība? ??
Patie @ 01.07.2021 18:13Sandrasmuskova vēl teica, ka nezin, kā lai pieklājigi kaimiņienei pajautā, kāpēc tà ģērbjas. Tad viņai viena atrakstīja, ka varbūt kaimiņiene gribētu zināt, kādēļ Sandra tik resna? Par šo ļoti viņa noskaitās.
truedeee @ 01.07.2021 18:38
Kas tur bija ar to kaimiņieni? Tik traģiski ģērbās?
Patie @ 01.07.2021 17:20Sandrasmuskuva tagad stāsta, ka izskats neko neliecina par personību. Nu es teiktu, ka liecina gan, piemēram, vājš raksturs, padodas atkarībām (nemitīgas rīšanas), nesasniedz mērķus. Pati gan apsmēja kaimiņieni, ka tā ne tā saģērbusies ar gumijniekiem.
Kas tur bija ar to kaimiņieni? Tik traģiski ģērbās?
Bet nu es piekrītu, Sandrai, personība ir svarīgāka par miesu, bet nu ja ir depresija/izdegšana, tas ļoti daudz pasaka par personību… ne to labāko un miesa jau arī ir tam sekas.
Protams, ka personība ir svarīgāka par miesu. Bet Sandras personība man simpatizē pat ļoti mazāk nekā viņas miesa. Tādu iespaidu viņa par sevi ir atstājusi skatoties viņas storijus.
VIP @ 01.07.2021 19:16
+++
Tas vien KĀ izteicās par kaimiņieni, daudz pasaka par viņu pašu. Dubultie standarti
Ljoti pareizi pateici, taapat njerkst, ka viirs nepieliek plauktu, bet meistaru ar redz nesauks, labaak kaukt.