Sisenis @ 01.07.2021 14:07Izslēdziet kāds tajai Alisei internetu. Varbūt atradīs noderīgākas nodarbes un veidos storijus par saturīgākām lietām. Runāt par to jau var, bet naivi ticēt, ka viņas runāšana kaut ko izmainīs šajā misenē.
vivii @ 01.07.2021 14:12Protams, Alise!
Tu pārliecini sevi, ka ar tevi viss ir ok, lai gan galīgi nav. Apgaroti, pašpietiekami cilvēki, ar savu es un iekšējo mieru nekad nemeklētu par sevi uzrakstītu informāciju netā, neņemtos par to, neattaisnotos un nepārpublicētu atrastos komentārus savos soc. tīklos.
Tev tik ļoti vajag uzmanību un kaut kā sevi apliecināt, ka Tu atradīsi jebkādus veidus kā to izdarīt.
Un ko Tu šoreiz vēlies nodot sabiedrībai ar saviem story?
Ka atkal esi cietējas lomā, ka esi “izaugusi” no tāda līmeņa kā šis forums,bet pati turpini viņā ienākt, lasīt komentārus un vēl tos pārpublicēt - ar šīm darbībām Tu sevi noliec uz tā paša plauktiņa, uz kura sēž visas tās, kas to visu raksta par Tevi.
Loģiskā domāšana, izskatās, ka nav tavs draugs…
TeaPot @ 01.07.2021 14:28Alisei patīk daudz runāt par to, ka šis nav ok, patīk visu likt storijos un pasniegt sevi kā lielāko taisnības cīnītāju, bet kaut kā neesmu pamanījusi, ka viņa arī lietas labā kaut ko darītu, kā vien pateiktu - šis NAV OK. Viena lieta runāt, otra darīt. Tāds liels čušs vien sanāk ?
chiepinja @ 01.07.2021 13:44Alise Wild ir kā Attention whore. Jūt, ka iet nekur, tad ar visām varītēm cenšas savu popularitāti uzkačāt.
Alise, dod ziņu uz kuriem veikaliem dodies. Nedod dievs man nāksies kaut ko piemērīt pēc tevis.
Kaķpēdiņa @ 01.07.2021 14:35
Alise ir stulba vista kura visu mūžu ķērc pēc uzmanības.
Nāk lasa jo citu nav ko darīt, savu vīru arī neprecēja mīlestības dēļ.
Visu dzīvi skraida ka pamesta paklidene, līdz kāds viņu savāca, Mārtiņš.. ?
Cēsu ielas sunīte...
Kaķpēdiņa @ 01.07.2021 14:44
Ar 7 eur par plikiem pupiem par maz, bet kurš maksās vairāk
Gan jau vāveri arī sāks drīz tirgot..
Tik lēta ka no žirafes žurnāla. ?
Sisenis @ 01.07.2021 14:07Izslēdziet kāds tajai Alisei internetu. Varbūt atradīs noderīgākas nodarbes un veidos storijus par saturīgākām lietām. Runāt par to jau var, bet naivi ticēt, ka viņas runāšana kaut ko izmainīs šajā misenē.
cutiecutie @ 01.07.2021 15:21
Manliekas, ka internetu vajadzētu izslēgt visām šīm dāmām, kuras pat apspriež un kritizē to, kādu kaķu barību influenceres dod saviem kaķiem ?? kāds vispār Jums ir iemesls tik šausmīgi te visas viņas apsaukāt? Kāds no tā Jums ir ieguvums savā ikdienā? Cita resna govs, cita ielene un mauka, cita neprot būt laba māte. Man prieks, ka šī tēma Alises storijos tiek pacelta, jo tas, kas te notiek, ir vājprāts ? un tik tiešām ir žēl, ka šīs lietas raksta pieaugušas sievietes un mātes! :(
Manliekas, ka internetu vajadzētu izslēgt visām šīm dāmām, kuras pat apspriež un kritizē to, kādu kaķu barību influenceres dod saviem kaķiem ?? kāds vispār Jums ir iemesls tik šausmīgi te visas viņas apsaukāt? Kāds no tā Jums ir ieguvums savā ikdienā? Cita resna govs, cita ielene un mauka, cita neprot būt laba māte. Man prieks, ka šī tēma Alises storijos tiek pacelta, jo tas, kas te notiek, ir vājprāts ? un tik tiešām ir žēl, ka šīs lietas raksta pieaugušas sievietes un mātes! :(
es arī šo nesaprotu - jūs pašas te esam kādreiz kādu aprunājušas un arī jūs noteikti aiz muguras aprunā, jo tā cilvēki dara. kāpēc viss šis liekas tik briesmīgi - jo šeit var ienākt un izlasīt visas gadiem garās klačas. dzīvē jau visas sarunas nenoklausīsies.core @ 01.07.2021 15:44Bet reāli jums nav po par to, kas te notiek? Tieši kā jūs šis ietekmē? Tā pārmetumu bārstīšana tāpat neko nemainīs. Jā piekrītu- tā daļēji ir emocionālā vardarbība, bet nu nenāca un nekādi. Šeit komentē tās, kurām viedoklis pārsvarā sakrīt, kā piemēram par NL pasākumu. Klaču kompānija un viss. Tādas katrā otrā mājā ir.
Straupiite @ 01.07.2021 14:47
Ja jau sheit apspriezh ziidainju izskatu, tad es ar buushu taada maita un izteikshos, ka tas Maartinjsh nav nekaads skaistulis. Un bezmiega naktiis es izlasiiju visu sho formu, kur kkas teica, ka vinja pati breeca laikam tajaas Ceesiis. ka shim mazinjsh. Kad es redzu taadas palaidniigas chikses ar veciem papikiem vai ne paaraak skaistuljiem, tad man jaadomaa, ka vinjas noteikti taapat gribeetu, lai kaads alfa macho kaartiigi izvaalee, aim verii sorii ?.