Nilleta @ 30.06.2021 22:45
Lai gan man pašai bērnu nav un es pilnigi noteikti neesmu mātišķais tips, tomēr tas video ar Vitu baseinā pat man tiešām šķita šausmīgs. Nabaga bērns ? Rodas tāda sajūta, ka viņa viņu izmanto kā mantiņu Rafčika pievilināšanai/iežēlināšanai. Nevienā Marijas video neesmu redzejusi bērnu smaidīgu. Nu nevajag šai sievietei vēl bērnus…
Piekrītu. Man vispār par visu, kas saistīts ar bērniem, nav ne mazākās sajēgas, jo man tā ir sveša tēma, taču pat es saprotu tik daudz, ka tas, kā viņa apietas ar savu bērnu, nav okei. Un man vispār nav ne jausmas kāda velna pēc savai 10 tūkstošus lielajai sekotāju auditorijai (+ vēl tūkstošiem citu, kuri neseko, bet tāpat skatās) ir jārāda savs zīdainis pilnīgi kails. Tādus intīmus mirkļus normāli domājošas sievietes atstāj aiz kadra un, ja arī kaut ko nofilmē vai nofočē, tad neizliek publiskai apskatei. Bet nu ko tur daudz varu teikt... Pirms kāda laiciņa ar šausmām skatījos video kā paziņa baro savu pāris nedēļas veco zīdaini. Zīdainis guļ uz muguras, šī bāž tam mutē putru, zīdainis jau rīstās, putra tek pār vaigiem. Pateicu, ka nezinu vai tā ir prātīga doma tādā veidā barot zīdaini, kurš var aizrīties un no aizrīšanās nomirt. Pretī saņēmu atbildi, ka lai persona, kurai nav bērnu, nemaz nedomā atļauties mācīt viņu, 3 bērnu māti, kā apieties ar bērniem. Nuuu, okeeei. Vucēna gan jau arī domā, ka visu zina labāk par citiem.