Pistācija @ 24.06.2021 21:09
:D :D nopietni? parastas drēbes .
UZmanību - apaļi cilvēki var vilkt tikai kartupeļu maisus :D :D :D :D :D :D
Bordo @ 24.06.2021 22:49Un starp citu man nekas neskauž. Es vienkārši nesaprotu, kāpēc viss jāpadara tik mākslīgs. Kāpēc jāpārveido bērni bildēs, neglīti dzīvē, vai? Meitenīte ir super skaista, es taču neviena slikta vārda neteicu par viņu! Taču mātes izvēli šādi rīkoties nevaru atbalstīt. Būtībā tie ir pašas mammas kompleksi- berns skaistumu manto no vecākiem, iedzimtība. Jeleņa pati jūtas nepārliecināta par sevi, un tāpēc tā rīkojas.
Tomēr palieku pie sava, ka tās skropstiņas un acis ir padarītas izteiksmīgākas. Var redzēt, ka viņai pat uzacis nav tumšas, bet skropstas perfekti atdalītas un kā ar tušu krāsotas. :D Un trijos mēnešos skropstas nevar tā izaugt... sākumā mazajiem nav ne skropstas ne uzacis, kad piedzimst. Pirmos mēnešus ar. Gan jau face tune izmantoja, tur ir viena tāda opcija
sākumā mazajiem nav ne skropstas ne uzacis, kad piedzimst.
es vispār nesaprotu, kas pandorā ir tik īpašs, ka visas skrēja/skrien pirkt kā trakas. Mani pilnīgi neuzrunā tā bižutērija. Pat, ja man kāds tādu uzdāvinātu, es nenēsātu. Laikam arī maksā bargu naudu..Patie @ 23.06.2021 12:25Kas tajās Pandorās tik labs? Tas taču nav īsts sudrabs, vai ne? Tik apsudrabota bižutērija? Es jau vienu brīdi arī grasījos pirkt, kādu kakla rotu no Pandoras, bet tad pēc apraksta sapratu, ka tas ir sūda materiāls. Vai es šaubos?
viņam vispār nav disleksija? tikko pamanīju, ka viņš daudziem vārdiem jauc burtus vietām... tas arī briesmīgo gramatiku izskaidrotuMākoņmaliņa @ 24.06.2021 20:10AmunaDavis Jāņu apsveikums patiešām bija pārāk dīvains. Pat neliekas prikolīgs, smieklīgs.
Seina @ 24.06.2021 23:00un no kurienes tu izzīdi, ka viņai nešķiet savs bērns pietiekami skaists? Idiotisms kvadratā! Ko tad tu nepiesienies citu IG mammu bērnu bildēm, kur ir perefotošops sākot ar nedabīgi oranžu ādu? Ko nepiesienies fotogrāfu bildēm, kur bērnu āda ir glancēta?
Tas ir tik netaisnīgi pret Jeļenu!
Tiešām sajūta, ka vienkārši skauž. Redz,ka bērniņš smuks padevies, uzreiz jāmelo, ka noteikti nav tik smuka, piefotošopē, utt. fuj!