tur jau tā lieta , bija ar Kasparu arī izbraucieni, tusiņi un visādas ballītes. Sekoju viņiem IG kad viņi vēl bija kopā. Bet tad tas kultūrālais līmenis likās zolīdāks .. man šķiet tagad tas līmenis ir diezgan zems un sekls.AgnetAa @ 21.06.2021 14:22Katrīne ar Kasparu bija kopā tajos laikos, kad Kasparam bija labie hokejista laiki, nedomāju, ka viņš baigi dzēra, attiecīgi arī Katrīne baigi nedzēra (ballītes jau viņiem ar draugiem un ģimeni bija), meitas bija arī mazas. Tagad nokļuvusi citā kompānijā, izmainījusies uz baigo dāmīti, kas non stop dzer.
Neesmu nekāda body shamer, pašai nav ideālais augums. Bet es nesaprotu kā var ticēt NL produktiem, kurus reklamē dāmas ar pamatīgu lieko svaru ??!!! Un nemainās tas svars. Tagad Turcijā tik dzer un ēd, vnk jopcik, atvainojos ?
Baigais darba brauciens, dzert uz jahtas ???
chiepinja @ 21.06.2021 14:49Vai Kerija ir tik veca, lai varētu viena pieskatīt māsu kamēr muterīte dzer?
C00L Dzipsy @ 21.06.2021 14:01
Tur kaut kā visi sadalījušies pa frakcijām. “Krutais” NL gals uz jahtas dzer nejēgā, “paijmeitiņas” sauļojas un ēd friškas, tad vēl bars brauc pēc interneta. ?
Rēcīgi skatīties, telefonus no rokām neizlaiž. Eh.. baigā atpūta..
Minkačū @ 21.06.2021 16:01
Tās kuras brauc pēc interneta vismaz neuzvedas un neizrādās kā vulgāras bābas uz jahtas :D
vivii @ 21.06.2021 16:28
Var redzēt, kuras pelna “lielo piķi” un kuras fonā skrien pakaļ ??
Bet nu otrās vismaz uzvedas kā cilvēki.
nu nezinu man tās otrās ar kkadas wanna be influenceres grib būt :D kaut ko dejo mašīnā ,dzied, vēl kliedz internets ejot pa ielu :D tādas pašas blozgas vien ir :Dvivii @ 21.06.2021 16:28
Var redzēt, kuras pelna “lielo piķi” un kuras fonā skrien pakaļ ??
Bet nu otrās vismaz uzvedas kā cilvēki.
tas filtrs plusā vēl :D vienā storijā vina vispār kā zombijs izskatījās ar to filtru :Dalaya @ 21.06.2021 17:34man šķiet Agritai mūždien nospeķota kamera tāpēc izskatās kā no kartupeļa filmēts
Nav jābūt izglītībai vai sasniegumiem, lai sauktu sevi par mākslinieku, šajā ziņā es piekrītu Alises domai
Silla @ 21.06.2021 17:51tas filtrs plusā vēl :D vienā storijā vina vispār kā zombijs izskatījās ar to filtru :D
NeonsNeons @ 21.06.2021 20:11Nelikās ka Agrita ir TIK liela ?
NeonsNeons @ 21.06.2021 20:11Nelikās ka Agrita ir TIK liela ?