Shayk @ 18.06.2021 17:57Dianas Kubasovas storiji pedeja laika ir kaut kads bezsakars.
sla @ 18.06.2021 18:57Kas tur briesmīgs redzēt sievieti peldkostīmā parkā? Es esmu arī redzējusi, un arī vīriešus bez maikas un peldšortos. Varbūt ne visiem ir laiks un vēlme braukt uz pludmali, un grib pasauļoties tuvākajā vietā, parkā.
nu labi, vēl var uz savām apakšbiksēm uzvilkt, un jau var saprast vai būs Ok, es nekad veikalā neiedomātos uz plikas miesas mērīt, fuiDerisa @ 18.06.2021 15:00Valdmaņa Jekaterina H&M uz plikas miesas mēra bikini apakšiņas. Fuuu???
Scandinavian @ 18.06.2021 22:42Man arī nešķiet pieņemami mūsu mazajā centrālajā parkā (Vērmanes dārzs) sauļoties apakšveļā vai peldkostīmā. Tajos, kas nostāk, piemēram, Pārdaugavā, ja no ceļa nevar redzēt, vēl pieņemami, bet ne jau centrā, kur no visām ielas pusēm var redzēt kā puspliki ķermeņi gozējas.
Digimons @ 18.06.2021 22:19nu labi, vēl var uz savām apakšbiksēm uzvilkt, un jau var saprast vai būs Ok, es nekad veikalā neiedomātos uz plikas miesas mērīt, fui
Kādi te visi puritāņi savākušies 😂😂 jezga tāda, it kā meitenes kailas cauri visam centram būtu izskrējušas, nevis peldkostīmā sauļotos 🤦♀️ man tas liekas absolūts sviests, pludmalē viss ok, bet parka nomalē - ak šausmas, sievietes peldkostīmā 🤪 dzīvojam 21. gadsimtā, draugiScandinavian @ 18.06.2021 22:42Man arī nešķiet pieņemami mūsu mazajā centrālajā parkā (Vērmanes dārzs) sauļoties apakšveļā vai peldkostīmā. Tajos, kas nostāk, piemēram, Pārdaugavā, ja no ceļa nevar redzēt, vēl pieņemami, bet ne jau centrā, kur no visām ielas pusēm var redzēt kā puspliki ķermeņi gozējas.
fifa @ 18.06.2021 23:30Meitenes, a kā jūs zināt, ka zem peldkostīma nav apakšbikses? Es vispār esmu šokā, ka kāds apakšveļu mēra uz plikas miesas, nu tieši apakšu. ?