0meitene0 @ 18.04.2021 21:02Rojs pēdējos storijos ar to filtriņu izskatās pēc jessica.xoxo??
Miaa @ 18.04.2021 23:23Mani vienmēr fascinējis arguments "ja nespēj pieņemt kritiku (t.i. apvainojumus, rupjības un nepamatotu kritiku), tad nevajag izlikt savu dzīvi internetā un jādzēšas ārā". Man gan gribētos teikt: ja paskatoties uz sev pilnīgi nepazīstamu cilvēku, pirmais, ko sagribas, ir rupji aprunāt un apspriest šī cilvēka ārējo izskatu, ģimeni, bērnus, vīru un dzīvokļa iekārtojumu, varbūt internets nav domāts jums, ja reiz iekšā ir tā vajadzība pazemot svešus cilvēkus. Šis ir tas pats variants, kad tiem, kuriem traucē skaļi kaimiņi, iesaka pārvākties uz privātmāju, kaut gan patiesībā uz privātmājām būtu jāpārvācas tieši tiem, kuri nejēdz kā dzīvot sabiedrībā. Es, piemēram, neuzskatu, ka tikai tāpēc, ka kāds cilvēks savu dzīvi izliek publiskai apskatei, tas man dod kaut kādas īpašas tiesības apspriest šī cilvēka dzīvi, apsmiet šī cilvēka izskatu, ķidāt attiecības, mācīt audzināt bērnus vai ņirgāties par nesmuko dzīvokli. Es uzskatu tā: ja man kaut kas pie kāda cilvēka kaitina, tad tā nav tā cilvēka vaina, ka viņš nolēmis savu dzīvi izlikt internetā. Tā ir mana vaina, ka sekoju līdzi šī cilvēka dzīvei un pēc tam par to šausminos. Skumji, ka daudzas te domā savādāk. Atgādina vidusskolu, kur skolas buliji vienmēr taisnojās par to, ka iesita tam nūģim, jo šis pats ar savu ārējo izskatu un uzvedību izaicināja, tjipa pats vainīgs, uzprasījās.
Miaa @ 18.04.2021 23:23Mani vienmēr fascinējis arguments "ja nespēj pieņemt kritiku (t.i. apvainojumus, rupjības un nepamatotu kritiku), tad nevajag izlikt savu dzīvi internetā un jādzēšas ārā". Man gan gribētos teikt: ja paskatoties uz sev pilnīgi nepazīstamu cilvēku, pirmais, ko sagribas, ir rupji aprunāt un apspriest šī cilvēka ārējo izskatu, ģimeni, bērnus, vīru un dzīvokļa iekārtojumu, varbūt internets nav domāts jums, ja reiz iekšā ir tā vajadzība pazemot svešus cilvēkus. Šis ir tas pats variants, kad tiem, kuriem traucē skaļi kaimiņi, iesaka pārvākties uz privātmāju, kaut gan patiesībā uz privātmājām būtu jāpārvācas tieši tiem, kuri nejēdz kā dzīvot sabiedrībā. Es, piemēram, neuzskatu, ka tikai tāpēc, ka kāds cilvēks savu dzīvi izliek publiskai apskatei, tas man dod kaut kādas īpašas tiesības apspriest šī cilvēka dzīvi, apsmiet šī cilvēka izskatu, ķidāt attiecības, mācīt audzināt bērnus vai ņirgāties par nesmuko dzīvokli. Es uzskatu tā: ja man kaut kas pie kāda cilvēka kaitina, tad tā nav tā cilvēka vaina, ka viņš nolēmis savu dzīvi izlikt internetā. Tā ir mana vaina, ka sekoju līdzi šī cilvēka dzīvei un pēc tam par to šausminos. Skumji, ka daudzas te domā savādāk. Atgādina vidusskolu, kur skolas buliji vienmēr taisnojās par to, ka iesita tam nūģim, jo šis pats ar savu ārējo izskatu un uzvedību izaicināja, tjipa pats vainīgs, uzprasījās.
Es, piemēram, neuzskatu, ka tikai tāpēc, ka kāds cilvēks savu dzīvi izliek publiskai apskatei, tas man dod kaut kādas īpašas tiesības apspriest šī cilvēka dzīvi, apsmiet šī cilvēka izskatu, ķidāt attiecības, mācīt audzināt bērnus vai ņirgāties par nesmuko dzīvokli. Es uzskatu tā: ja man kaut kas pie kāda cilvēka kaitina, tad tā nav tā cilvēka vaina, ka viņš nolēmis savu dzīvi izlikt internetā. Tā ir mana vaina, ka sekoju līdzi šī cilvēka dzīvei un pēc tam par to šausminos.
Enazenaz @ 19.04.2021 08:00Arī dzeltenā prese iztirzā cilvēku privātās dzīves, izskatu un gultas partnerus. Nost ar žurnāliem!!!
Godīgās un labās-vart apzvērēt, ka ar draudzenēm, pie vīna glāzes, nevienu neapspriežat? :D nevienu pašu? :D
nebrīnītos, ja nebūtu, džeks arī savāds, pat pēc laulībām sievu sauca par draudzeni 😅😅Līna ❀ @ 19.04.2021 01:36Vai Endziņš vēl ir kopā ar savu sievu?
C00L Dzipsy @ 19.04.2021 08:56
Ja pašām tik ļoti neinteresētu, tad nenāktu anonīmā forumā un neceptos par kaut kādiem komentāriem. “Svētās govis!” ?
Piekrītu tam, ka, ja cilvēks nespēj tikt galā ar kritiku viņa virzienā un visām negācijām, kas var gāzties pār viņa galvu, tad ir jāpamet sociālie tīkli un jāpārstāj publicēt sava ikdiena svešām acīm.
Enazenaz @ 19.04.2021 08:00Arī dzeltenā prese iztirzā cilvēku privātās dzīves, izskatu un gultas partnerus. Nost ar žurnāliem!!!
Godīgās un labās-vart apzvērēt, ka ar draudzenēm, pie vīna glāzes, nevienu neapspriežat? :D nevienu pašu? :D
Bet kāpēc nevar sakarīgi diskutēt par apģērbu, dzīves uzskatiem?
pie tam Jeļena dzīvo Iļģuciemā, kas ir zem Kurzemes iecirkņa, moš pati Lūse arī atrausies par savu lielo muti.Enazenaz @ 18.04.2021 18:48Vienīgā, kas Jeļenu ir pamatīgi aplējusi ar sūdiem, ir trakā Elīna. Viss pārējais, kas te ir rakstīts-par viņas ēšanas paradumiem, bērna miegu, utt., ir bijuši pilnīgi normāli komentāri. Kāpēc pediatri, ar kuriem esmu runājusi es, ir sliktāki par Jasmīnas pediatriem?
Un kāpēc ir okey aprunāt citas, pat vēl personīgākas un trakākas lietas, bet Jeļena ir kaut kāds izņēmums? Wth? Vai viņai ir kaut kāds prestižs statuss?