Derisa @ 16.04.2021 18:10Radies priekšstats, ka Seina ir Jelena, grūti iztēloties, kāpēc parādās pārsvarā tikai tad, kad kāds par vińu ieminas un tik dedzīgi aizstāv.
Derisa @ 16.04.2021 18:10Radies priekšstats, ka Seina ir Jelena, grūti iztēloties, kāpēc parādās pārsvarā tikai tad, kad kāds par vińu ieminas un tik dedzīgi aizstāv.
Wonder woman @ 16.04.2021 17:13Šad un tad paskatos Jelenas story,bet diemžēl neuzrunā
mani īsti,nav satura tam profilam!
Mēgina glorificēt savu dzīvesveidu un ikdienu ar ikriem un victory secrets halātinjiem,bet Jūs to zupas kausu redzējāt??!
Ikru vietā,būtu jaunu zupas kausu nopirkusi,(maigi sakot krietni palietots)kārtējā meitene,kas cenšas parādīt fancy-šmancy dzīvesveidu ar brend somām utt,bet patiesībā viss ir viens liels fakes!
C00L Dzipsy @ 16.04.2021 19:14
Zupas karote bijusi piedegusi vai ilgstoši turēta melnā tējā, var redzēt, ka kasīts nost, bet ne līdz galam notīrīts. ? Kuram tad tā nav gadījies, ka kaut kas piedeg. Man arī visi katli un pannas mājās nespīd un nelaistās. Bet nu jā, es nepozicionēju savu dzīves veidu kā fancy šmacī kā to dara viņa. Zem visiem tiem filtriem, spīdumiem un bling blingiem apakšā ir ļoti parasts dzīvoklis kuram sen nav taisīts remonts, visur trubas rēgojas, lēts paklājs, neglīti un lēti aizkari karājas uz prastas caurules.
Manuprāt viņa ļoti grib līdzināties savai māsai, profils atstāj tādu iespaidu. Bet kaut kā viņai nesanāk. Visur spiežas lētums cauri. Un to Victoria's Secret tukšo maisiņu likšanu zem plastmasas egles, es vispār nesaprotu.
Viņai ļoti patīk tīksmināties par sevi, tiklīdz kaut kur parādās raksts par viņu, viņa liek viņu savā Instagram. Kāpēc? ?
aizkari karājas uz prastas caurules.
Zupas karote bijusi piedegusi vai ilgstoši turēta melnā tējā, var redzēt, ka kasīts nost, bet ne līdz galam notīrīts. ? Kuram tad tā nav gadījies, ka kaut kas piedeg. Man arī visi katli un pannas mājās nespīd un nelaistās. Bet nu jā, es nepozicionēju savu dzīves veidu kā fancy šmacī kā to dara viņa. Zem visiem tiem filtriem, spīdumiem un bling blingiem apakšā ir ļoti parasts dzīvoklis kuram sen nav taisīts remonts, visur trubas rēgojas, lēts paklājs, neglīti un lēti aizkari karājas uz prastas caurules.
Manuprāt viņa ļoti grib līdzināties savai māsai, profils atstāj tādu iespaidu. Bet kaut kā viņai nesanāk. Visur spiežas lētums cauri. Un to Victoria's Secret tukšo maisiņu likšanu zem plastmasas egles, es vispār nesaprotu.
Viņai ļoti patīk tīksmināties par sevi, tiklīdz kaut kur parādās raksts par viņu, viņa liek viņu savā Instagram. Kāpēc? ?
Viņai ļoti patīk tīksmināties par sevi, tiklīdz kaut kur parādās raksts par viņu, viņa liek viņu savā Instagram. Kāpēc?
core @ 17.04.2021 11:06https://failiem.lv/u/ybrh7ptat
Likās, ka gudrāka viņa ir.. cik pati sevī salaidusi iekšā, lai tā izskatītos :D
Redrose @ 17.04.2021 11:59
Nesaprotu šito haju par vakcīnām. Arī es esmu pret, BET tā ir otra cilvēka izvēle, gribi - vakcinējies, negribi-nevakcinējies. Tagad sākas kaut kādi pārmetumi vienam uz otra. Vakcinētie pret nevakcinētajiem , kurš tad ir labāks. Vieni uzbraucieni no abām pusēm.
tad kad piemin iejaukšanos DNS struktūrā, nav pat jēgas tur turpināt sarunu.core @ 17.04.2021 11:06https://failiem.lv/u/ybrh7ptat
Likās, ka gudrāka viņa ir.. cik pati sevī salaidusi iekšā, lai tā izskatītos :D
diemžēl vismazāk izglītotie cilvēki par vakcīnām, covidu un vispārīgi par medicīnu un cilvēka fizioloģisko, anatomisko, histoloģisko un imunuloģisko utt. funkcionēšanu, ir paši lielākie brēcēji, komentātāji - vakcīnu sastāva, blakusparādību "pārzinātāji", amizanti palasīt reizēm tos komentārus, kur tādus brīnumus cilvēki vispār izrok, par dns utt. 😂 Tas vien pierāda to cik viegli cilvēki ir ietekmējami ar pilnīgākajām muļķībām un nav normālas spriestspējas filtra. Bet katrā ziņā man personīgi kā mediķim ir ļoti siltas emocijas redzot cik daudzi cilvēki stāv rindās un vēlas saņemt vakcīnas, līdzīgi kā saņemot pirmās vakcīnas decembrī - svētku sajūta.angelis @ 17.04.2021 15:18tad kad piemin iejaukšanos DNS struktūrā, nav pat jēgas tur turpināt sarunu.
Lizavay @ 17.04.2021 16:16diemžēl vismazāk izglītotie cilvēki par vakcīnām, covidu un vispārīgi par medicīnu un cilvēka fizioloģisko, anatomisko, histoloģisko un imunuloģisko utt. funkcionēšanu, ir paši lielākie brēcēji, komentātāji - vakcīnu sastāva, blakusparādību "pārzinātāji", amizanti palasīt reizēm tos komentārus, kur tādus brīnumus cilvēki vispār izrok, par dns utt. ? Tas vien pierāda to cik viegli cilvēki ir ietekmējami ar pilnīgākajām muļķībām un nav normālas spriestspējas filtra. Bet katrā ziņā man personīgi kā mediķim ir ļoti siltas emocijas redzot cik daudzi cilvēki stāv rindās un vēlas saņemt vakcīnas, līdzīgi kā saņemot pirmās vakcīnas decembrī - svētku sajūta.
Beidzot kādi sakarīgi komentāri! Par iejaukšanos cilvēka DNS vispār klusēšu 🤣Un fakts, ka aptaukošanās, smēķēšana, paaugstināts asinsspiediens, dislipidēmija rada ahū augstāku trombu risku (x1000 vismaz) kaut kā nevienu nekad nav satraucis, taču jau sen saprotu, ka nav jēgas iesaistīties diskusijās ar cilvēkiem, kuri pie 38 grādu temperatūras sauc ātro palīdzību.Loreen @ 17.04.2021 17:54Nu ja, pēkšņi visi ir pret vakcīnu, jo nezina, kas tur iekšā. Bet, ja runa ir par alkoholu, cigaretēm, makdonalda pārtiku un kontracepcijas tabletēm (kam līdzi ir vesela instrukcija grāmatas biezumā ar iespējamām blakusparādībām, ieskaitot asins trombus, tad nevienam nav jautājumu, kas tur iekšā un kā tas ietekmēs ķermeni ilgtermiņā ?
Ja vien daudzas sievietes, kuras bļaustās par trombiem, aptvertu vakcīnas "milzīgo trombožu risku" jo 4 cilvēkiem no milijona bijis, tad laikam vispār nemaz nav informētas par to ko dara orālā kontracepcija (tām kas nezina 3,4 trombozes gadījumi uz 10k) . :D Daži cilvēki ir smieklīgi, bet vienā momentā tas jau paliek ļoti bēdīgi.Simbinja @ 17.04.2021 19:37Beidzot kādi sakarīgi komentāri! Par iejaukšanos cilvēka DNS vispār klusēšu ?Un fakts, ka aptaukošanās, smēķēšana, paaugstināts asinsspiediens, dislipidēmija rada ahū augstāku trombu risku (x1000 vismaz) kaut kā nevienu nekad nav satraucis, taču jau sen saprotu, ka nav jēgas iesaistīties diskusijās ar cilvēkiem, kuri pie 38 grādu temperatūras sauc ātro palīdzību.