fifa @ 15.04.2021 22:32Man patīk abi video, bet nesaprotu kāpēc ir jāreklamē trauku mazgājamie līdzekļi, mīkstinātāji utt. ?
keegan @ 15.04.2021 22:09Man vienīgajai šķiet, ka Dzenes reklāmvideo ir pārķerts no Nīmanes? Redzēja, ka Santai daudz atzinīgu komentāru un.... nu vismaz izskatās tā, pasniegšanas veids tāds pats.
Bordo @ 16.04.2021 12:22Jeļenai meitiņa pieņēmusies pa mēnesi par 400 g. Viņa saka, ka tas ir daudz, nu nav tas daudz! Daudz ir 1-1,5 kg mēnesī. Minimālais ir 500 g, cik zinu
Bordo @ 16.04.2021 12:22Jeļenai meitiņa pieņēmusies pa mēnesi par 400 g. Viņa saka, ka tas ir daudz, nu nav tas daudz! Daudz ir 1-1,5 kg mēnesī. Minimālais ir 500 g, cik zinu
Seina @ 16.04.2021 16:16Jūs te dažas tik ļoti visu pārspīlējat un uztverat tik burtiski. Viņas meitiņai nav vēl 1 mēnesis un jau pa šīm 3 nedēļām uzņēma vairāk par minimālajiem 500g. Varbūt sākumā jautājiet viņai pašai, nevis te savus izdomājumus rakstiet?
Katrs zīdainis ir savādāks, tas, ka ir mierīgs nenozīmē, ka ir novārdzis un bezspēcīgs. Tikko storijus apskatījos, jau 4 stundas pavada nomodā, ko, baigi maz?
Piekrītu vivii
man brāļa meita bija īsta dāvana pirmajā pusgadā, reāli vecākiem deva atpūtu, bet otrs bērniņš tagad bļauj kopš piedzimis, ļoti nemierīgs un cimperlīgs.
Visi taču tik dažādi. It kā visas to saprot, bet tiklīdz ierauga, ka kādai nav standartiņš tā uzreiz spura gaisā, kādas šausmas, kā tā var, laikam badina, laikam tāpēc ka pati tāda, laikam vēl kaut kas.
Seina @ 16.04.2021 16:16Jūs te dažas tik ļoti visu pārspīlējat un uztverat tik burtiski. Viņas meitiņai nav vēl 1 mēnesis un jau pa šīm 3 nedēļām uzņēma vairāk par minimālajiem 500g. Varbūt sākumā jautājiet viņai pašai, nevis te savus izdomājumus rakstiet?
Katrs zīdainis ir savādāks, tas, ka ir mierīgs nenozīmē, ka ir novārdzis un bezspēcīgs. Tikko storijus apskatījos, jau 4 stundas pavada nomodā, ko, baigi maz?
Piekrītu vivii
man brāļa meita bija īsta dāvana pirmajā pusgadā, reāli vecākiem deva atpūtu, bet otrs bērniņš tagad bļauj kopš piedzimis, ļoti nemierīgs un cimperlīgs.
Visi taču tik dažādi. It kā visas to saprot, bet tiklīdz ierauga, ka kādai nav standartiņš tā uzreiz spura gaisā, kādas šausmas, kā tā var, laikam badina, laikam tāpēc ka pati tāda, laikam vēl kaut kas.
Alazani @ 16.04.2021 16:54
Nepiekrītu, šis galīgi nav vidusmēra gadījums. Arī storijos var redzēt, ka meitiņai ļoti marmorizēta āda- tas nav filtrs, bet gan skābekļa bada sekas. Es protams, ļoti ceru, ka viņa ir tik ciešā kontaktā ar pediatru, kā pati raksta, un klausa visus norādījumus. Mammai ir ēšanas problēmas, tāpēc tas viss arī ir tik satraucoši, ka pašai negribot meitu varētu pakļaut līdzīgam scenārijam. Lai jau filmē savas kūkas un mammas vārītās zupas uz urrā, bet žēl, ka tas viss skatītājiem un ilūzijai, ka viņa tiešām ēd tā, kā pienāktos ?
Wonder woman @ 16.04.2021 17:13Šad un tad paskatos Jelenas story,bet diemžēl neuzrunā
mani īsti,nav satura tam profilam!
Mēgina glorificēt savu dzīvesveidu un ikdienu ar ikriem un victory secrets halātinjiem,bet Jūs to zupas kausu redzējāt??!
Ikru vietā,būtu jaunu zupas kausu nopirkusi,(maigi sakot krietni palietots)kārtējā meitene,kas cenšas parādīt fancy-šmancy dzīvesveidu ar brend somām utt,bet patiesībā viss ir viens liels fakes!
Seina @ 16.04.2021 17:22
jā, jā un tev visi sadzīves piederumi vienmēr laistās, tikko jauni pirkti? Paskaties uz sevi, pirms spļauj cita acī!
Normāls kauss, redzams, ka svaigi vārīta zupa, tāpēc arī ir ar zupu nosmērēts.
Varbūt tāpēc viņa un nebāž savos story šādus ikdienišķus prastus ēdienus, jo tāda kā tu būtu pirmās, kuras teiktu "fuj ēd kaut kādu pļurgu", "cik nelabi izskatās" utt. Ēdienu jāprot bildēt, ja cilvēkam nav tās vēlmes ņemties ar ēdiena bildēšanu, tad bildē to, kas vienmēr izskatīsies skaisti. Un tās ir tortes un kūkas!
Wonder woman @ 16.04.2021 17:48
Nē,man visi ēdampiederumi nelaistās,bet nav arī ar pamatīgiem nosēdumiem vai ka tas vispār ir ,turklāt Es arī nepretendēju uz kaut kādu barbie lifestyle,kur viss ir balts un shiny,Jelena visās bildēs tādu luxury iespaidu par sevi mēgina radīt.
Ja reiz esi tāda Jelenas aizstāve aizsūti dāvanā kādu greenway produktu ar ko to nosēdumus notīrīt no ēdampiederumiem,savādāk galīgi neiederas vinjas fairytale story!