Bordo @ 01.04.2021 23:55
Tieši tā! Man zināmai meitenei piedzima mazais 7.mēnesī. Viņa teica, ka vispār nebija gulējusi visu to laiku, ko pavadīja bkus. Visu laiku uztraucās, skatījās uz radītājiem, gādāja savu pieniņu... te izskatās, ka viņai ir atbraukusi kūrortā un mazulis ir reāli otrajā plānā aiz NL. Skumji.
Nu, apsveicu, ka tava draudzene visu laiku bija stresā. :D Bet tas nenozīmē, ka tas ir normāli, un diez vai arī pašam bērniņam nāk par labu, jo taču mazie to jūt.
Ko jūs visas piesējāties? It īpaši patika tie komentāri - ja es piedzemdētu, tad... :D OK, piedzemdē, un tad parādi, kā tu visas tās stundas un dienas, kas jāpavada barojot bērnu, skaties tikai un vienīgi uz viņu. Es neuzskatu, ka Vucēnai ir kaut kāds mega spiediens no NL puses, domāju, ka viņai tas darbs ir azarts, negribas pazaudēt kvalifikāciju vai iegūt zemākus rezultātus. Jā, dekrēta kā tāda tur nav, ja nestrādā, tad vienkārši nesaņem naudu (vai nesaņem tik daudz, cik parasti, jo tomēr zem viņas ir komanda, kas tāpat normālus ciparus varētu mēnesī dabūt). Jā, es personīgi savu dekrētu gaidu ar nepacietību, bet, ja es darītu kaut ko savu vai kaut ko, kas man ļoti patiktu, gan jau arī brīvos brīžus izmantotu lietderīgi.
Par to, kā pudele ielikta bērnam mutē, nekomentēšu. Neizskatās pareizi, tāpēc mans viedoklis tikai par visu pārējo te rakstīto.
Vēl joprojām smiekli nāk, ka var uzskatīt, ka visām tagad ir 24/7 jāstreso, jo draudzene stresoja. :D