mangos @ 28.03.2021 23:53
Kas redzēju video, tad arī uzreiz Es noskatījos divas reizes, lai paskatītos vēlreiz, vai abām sabāztas pakaļā apenes vai tikai Dzenītei ?
arī darbiņiem ir nosacījumi un instagramā klaji parādīja ka viss pie pakaļas :D vēl pat nofilmēja meiteni ar kameru bez maskas...tiešām domāja ka tā ir laba doma parādīt publiski pārkāpumus? viņa mēdz domāt vai tikai čīkstēt? 😁😁😁😁core @ 29.03.2021 12:18Nu viņai tas bija darbiņš :D
Kā es piekrītu!!!Sintijauzava @ 29.03.2021 11:14Neesmu Dzenītes fans,bet ņemot vērā to,cik zems ir mūsu,latviešu zelteņu,pašvērtējums grūtniecībā un pēc bērnu dzemdībām,priecājos par katru kura neietērpjas platos sporta kostīmos pirmajos gados un lepojas ar savu augumu.Sliņķes to uztvers krietni savādāk,kā topošās/esošās māmiņas kuras arī sporto un rūpējas par savu augumu un zina ka tie ir nevis gēni,bet regulārs darbs un redzot skaistu māmiņu motivē neiesēsties virtuļu kalnos.Katrs sašausminās par to,kas pašam iedzen nelielus kompleksus.Kāda dupsi ieraugot ver vīram acis ciet,cita krūtis ieraugot nespēj beigt skatīties un nosodīt,cita pliku vēderu uztver kā izrādīšanos.Ja esi apmierināta pati ar savu augumu tad plikumi neizraisa nekādas emocijas.Bet nu ir ir mums latvietēm tas netikums piekasīties pašām pie sava un citu auguma.Būtu riktīgi forši ja beidzot tā pa kalnu sadūšotos arī tās kurām nav 34 izmērs un gluds dupsis.Jaunākas nekļūstam,jābauda savs augums
kur viņa plātās ?Beciņa @ 29.03.2021 16:59Tā Una vītola tiešām nesaprot, ka 2 mēnešus vecs mazulis neveļās apzināti? ??bet baigi grib palielīties
piekrītu 😁 pati sevi par eksperti nesauktu, bet padsmit gadus biju profesionālajā sportā, tāpēc tomēr drusku zinu, ko runāju 😅core @ 29.03.2021 17:04Izskatās, kā pirmo x zirgā... Un nevajag te komentārus- jā pašas baigās jāšanas ekspertes :D
Beciņa @ 29.03.2021 17:08Man tā traucē, ka visas wannabe influenceres filmē storijus ar aizvēstures kalkulatoriem. Nu, kas tas ir?! Gribi būt influenceres, bet negribi atļauties labāku kameru iegādāties? Riktīgi kaitina, nevaru noskatīties, ka viss raustās un neko nevar saprast