Lindaperla @ 24.03.2021 21:44Sorry, tālāk par pulvezatoru netiku, man pietika ?
jā, jā, un ceselīgās saknes izstabas temperatūrā 🤣Minkačū @ 24.03.2021 21:47
Beidz, tiec līdz mulčai, tas ir pats ķirsītis :D
es vienkārši nevaru 😂😂😂😂😂😂😂😂😂Minkačū @ 24.03.2021 21:47
Beidz, tiec līdz mulčai, tas ir pats ķirsītis :D
TeaPot @ 24.03.2021 17:59Karlīnai tad būs plānots ķeizars vai nē? Jo pēc dzemdību somas tur puse lietas izskatās nevajadzīgas, ja taisa ķeizaru ?
bet miglānei arī tās lūpas ir par traku, negaumīgi izskatās ..Margo86 @ 23.03.2021 23:23
Nu es saprotu,ka filtrs. Tāpēc arī rakstīju,ka nevar saprast tas ir dēļ filtra vai "dzīvajā". Jebkurā gadījumā izskatās briesmīgi. Gan tā,gan tā :)
Omg , takā izkāpusi no kādas pasaku grāmatas, bezgaumīgas bildes un pati Jeļena, šausmas 😖👀Amii @ 24.03.2021 22:42
laddy_jelena
Silla @ 24.03.2021 22:44kas tur amunai nepareizs bija tajā orhideju pārstādīšana ? :D es vasara parstadiju tieši no viņa storijiem un viena orhideja neizdzīvoja un otra knapi vienu ziediņu nesen iedeva :D kas tur nepareizs bija? :D
Katz @ 24.03.2021 23:37Ko jūs domājat, ja pāri lūpām uzkrāso lūpeni? Nav tā, ka izskatās nedabīgi? Un vai dienas garumā tā neizsmērējas pa visu pasauli?
Katz @ 24.03.2021 23:37Ko jūs domājat, ja pāri lūpām uzkrāso lūpeni? Nav tā, ka izskatās nedabīgi? Un vai dienas garumā tā neizsmērējas pa visu pasauli?
core @ 25.03.2021 08:16https://failiem.lv/u/7t3pp9vqk
Nu nopietni?
Cilvēki tik tālu alkst pēc popularitātes, ka taisa ig grupas, kur viena otrai komentē, laiko bildes un paziņo, kad tas jādara.
Atgādina draugiem lv laikus, kad sīkas bijām un arī bija domubiedru grupa, kur vajadzēja iekomentet iepriekšējās meitenes bildes albumā :D:D
Man būtu kauns tādā veidā tagad darboties. Bet nu tā Santa Balode nav īpaši gudra.
aaaa ir bijusi darīšana ar to Santu,viņa ir neaptēsta :D ļoti daudz uzņēmumiem raksta,lai dod dāvanas par velti,pareklamēšot. Jā,raksta pati! :D Nekad nesaprot atteikumu. Šādas grupas ir bijušas jau vairākas,nekur nav aizvedušas No malas tikai rēcīgi palasīt kā viena otrai laiza un vienmēr liek vienus un tos pašus komentārus :Dcore @ 25.03.2021 08:16https://failiem.lv/u/7t3pp9vqk
Nu nopietni?
Cilvēki tik tālu alkst pēc popularitātes, ka taisa ig grupas, kur viena otrai komentē, laiko bildes un paziņo, kad tas jādara.
Atgādina draugiem lv laikus, kad sīkas bijām un arī bija domubiedru grupa, kur vajadzēja iekomentet iepriekšējās meitenes bildes albumā :D:D
Man būtu kauns tādā veidā tagad darboties. Bet nu tā Santa Balode nav īpaši gudra.