Amii @ 14.03.2021 10:30Man tieši liekas, ka Gints ir ļoti laimīgs. Iemīlējies. Pilnīgi visur piemin savu Jekaterinu, kā apmāts ar viņu. Fočē viņu pilnīgi visur, pat mājas kostīmā.
Ej, sumazga, ar Tevi es nerunāju, tāpēc pati aizver savu hļebovnicu, un neraksti man vairāk privāti un netērē manu laiku, ja kaut kas nepatīk, šķir tālāk, lose.Amberlight @ 14.03.2021 02:01
Diemžēl laikam tu esi tas otrs zābaka pāris, virtuālā d##sēja.
fuu, tad neesmu vienīgā 😀Amii @ 14.03.2021 11:27Man arī Valdmanis liekas ļoti nepievilcīgs. Pat neglīts, varētu teikt.
neesi, man Gints arī neliekas pievilcīgs, sejas vaibstu dēļ. Juris krietni labāk patīk.Lindaperla @ 14.03.2021 11:33fuu, tad neesmu vienīgā ?
Lindaperla @ 14.03.2021 11:13Man vienîgajai valdmanis liekas galīgi nepievilcīgs?
Un kāpēc lai slēptu bērnu(s)?
laikam japieseko Sanai lai redzētu, ko viņa ar liek :DC00L Dzipsy @ 14.03.2021 11:46Saulietis ar Sanu atkal kopā? ? Vakar Sana filmēja viņu un meitas, tagad no rīta visi sīkie pidžammās ?
core @ 13.03.2021 20:44Nu Dāvis bieži ir bāzis degunu tur kur nevajag un izteicis tādus vārdus, kas nav smuki. Tā kā jā
Redrose @ 14.03.2021 10:07Ujj cik tas dzīvē nav pierādījies. Zinu divus pārus kas internetā atrādīja savu big love. Mamma vienmēr man teica - “redz cik skaisti, tāda mīlestība. Ak viņš viņu tā apdāvina. Nu viņiem noteikti viss ir un būs kārtībā”. Bet kas bija realitātē.? Dienā pa 5x strīdējās par sīkumiem, normali ar viņiem izbraukumos nevarēja aizbraukt. Nepagāja ilgs laiks un izšķīrās tā klusi, lai neviens neuzzin.
Mūsdienās , ja Tu neliec pietiekoši daudz bildes ar otru pusīti, tad noteikti jums tur kaut kas nav riktīgi. Vot kas notiek ar mūsdienu pasauli.
Amii @ 14.03.2021 12:17Jana_galicina ielikusi bildi ar parastiem aizkariem. Jēga no bildes? Nesaprotu ko domā šādi cilvēki. ?♂️
Aleksandra32 @ 14.03.2021 12:50Ai, nu Gints taču pēc šķiršanās viskautko muldēja - kā neesot piemērots attiecībām, esot vientuļais vilks u.tml. Kā parādījās Jekaterina, tā vientuļais vilks pārvērtās par reālu mājas minci. Nepatīk man tas Gints pēc skata, bet bildes ar Jekaterinu gan patīk. Tādas mīļas, mierīgas, un viņš patiesi izskatās iemīlējies. Par Jutu gan neesmu tik pārliecināta , varbūt vienkārši gribēja aizceļot uz ASV un par brīvu padzīvoties, plus vēl Gintam parādīt, ka arī viņai var būt attiecības, bet nu laiks rādīs.
Apathy @ 14.03.2021 13:11
Pilnīgi aplami. Juta nu būtu pēdējā sieviete, kura gribētu paceļot uz cita vīrieša rēķina. Viņa savā dzīvē jau ir izceļojusies krustu šķērsu. Viņa ir attiecībās ar Juri. Un sievietei ir jāseko savam vīrietim, lai kur arī viņš atrastos. Visu viņa dara pareizi.