Lieņukam vienkārši liekas, ka visa pasaule griežas ap viņukeegan @ 13.03.2021 11:35Man gan liekas, ka Liene totāli iebrauca auzās. Cik nedrošai, nepārliecinātai un plusā vēl garaikotai jābūt, lai kaut ko tādu uztvertu personīgi. Un vēl tik ļoti ņemtu pie sirds, ka tagad pati posto kaut kādus filosofējošos postus atbildei. Tā kā attēloja Dvinska, tiešām dara DAUDZI, kad noskatījos Liene pat vsp neienāca prātā. Var jau būt, ka uzmanības trūkums.
Bordo @ 13.03.2021 13:38Naomi, viņai šodien svari rāda 49. Pati teica, ka pirms grūtniecības bija 46...
man vispār klāt bija kādi +15, bet es neteiktu, ka biju bumbiņa! Pēc dzemdībām mierīgi ielīdu savās S izmēra džinsās atpakaļ pēc dažām dienām
filmēšana nenotiek pāris sekundes.fifa @ 13.03.2021 14:44Daudzas rakstīja, ka Dāvim dejojot Samantas video mugura nesāpēja. Viņš tajā video bija tieši pāris sekundes, nebija nekādas dejošanas vai ārdīšanās kā daudzas izteicās ??♀️
🏆keegan @ 13.03.2021 11:35Man gan liekas, ka Liene totāli iebrauca auzās. Cik nedrošai, nepārliecinātai un plusā vēl garaikotai jābūt, lai kaut ko tādu uztvertu personīgi. Un vēl tik ļoti ņemtu pie sirds, ka tagad pati posto kaut kādus filosofējošos postus atbildei. Tā kā attēloja Dvinska, tiešām dara DAUDZI, kad noskatījos Liene pat vsp neienāca prātā. Var jau būt, ka uzmanības trūkums.
Lesly @ 13.03.2021 15:53Naomi*
3kg ir reāli. Es braucu dzemdēt ar +3kg, jo bērns mani vnk noēda. Plus, grutniecibas sākumā daudz vēmu. Daktere teica, ka tas ir ok. Bieži berni apēd mammas svaru.
teja2525 @ 13.03.2021 17:16Un te tā pati Nl zvaigzne ar filtru. Krāsojas un maldina cilvēkus.
Baibas mati arī aug cik gadus un tpt izkatas neveselīgi, notiekti ar fēnu vai pannu pietaisno.
Lesly @ 13.03.2021 15:53Naomi*
3kg ir reāli. Es braucu dzemdēt ar +3kg, jo bērns mani vnk noēda. Plus, grutniecibas sākumā daudz vēmu. Daktere teica, ka tas ir ok. Bieži berni apēd mammas svaru.
Amberlight @ 13.03.2021 18:23
Ja viņai kādreiz nebūtu bijusi anoreksija, tad varbūt tas būtu ok.
Un kas tas par glupu sakāmo ,,Bērns apēd mammas svaru,, ?????♀️?♀️?♀️?♀️?♀️
Un visspār, kas viņa kāda ,,slavenība,, vai, ka šeit tiek apspriesta???♀️?♀️
Tā vien šķiet, ka te kāda speciāli piemin viņas ik pa laikam, kad tiek aizmirsta.
Bordo @ 13.03.2021 15:25Es ceru, ka Jeļena šo visu nelasa un nejūtas slikti. Es viņu absolūti nekur nevainoju, bet nesaprotu, kāpēc, piemēram, viņas vecāki, ar ko viņa dzīvo kopā, vai citi radinieki (māsa) neiesaistās aktīvāk viņas veselības uzlabošanā.