ja man no sākuma gribējās palīdzēt, tad tagad nē. Reāli slinks teftelis. Ziedot var tādiem, ka nevar darīt, nevis negrib darīt. Slinkais dirsa.core @ 12.03.2021 17:11Ja jau tik ļoti kauns lugtt palidzibu, būtu labāk pardevis vai izsolē devis savu dargo6 kosmētikas kolekciju, ar kuru vienmēr lielās
Derisa @ 12.03.2021 17:10Iekrājumos cilvēkam ar vidēju algu ap 30 jābūt vismaz ap 5k, kā te-pieaugušam vīrietim (slavenībai) bez bērniem var nebūt naudas? Pārāk labi tērējies...
viņš jau nesaka.DaicyDaicy @ 12.03.2021 17:32Kādu summu viņam vajag operācijai?
blacke @ 12.03.2021 17:39Kāpēc Jūs nenodiršat visus tos,kas ziedot.lv prasa palīdzību? Tad tur arī var teikt,ka varēja krāt naudu,varēja strādāt cītīgāk un vispār jau visi var paņemt kredītu,nevis lūgt palīdzību.
Tās parūkas,šmotkas un makeup ir viņa darbs. Kurš tagad to visu uz sitiena lietotu pirks? Ar ko viņš pēc tam strādās, ja viss būs pārdots?
blacke @ 12.03.2021 17:44Es vispārīgi par faktu,kāpēc viņš ir sliktais,jo lūdz palīdzību,bet citi nav slikti. Tīri intereses pēc pajautāju.
Lindaperla @ 12.03.2021 17:46Aptuvenās cenas.
https://www.stradini.lv/lv/price-list?field_price_service_group_target_id=337
Dāvi ej strādāt.....
aizspriedumi iespējams viņa izšķērdīgā dvīvesveida dēļ. Pareizi jau teica, ja jau tā sāp, ko lēkā vēl klipos? Botoksam nauda ir, vairākas reizes dienā ēst kafenēs nauda bija, bet redz operācijai, kas nemaz nav tik dārga, naudas nav. Neesmu nevienu nu ziedot.lv redzējusi tērējam naudu pie meistariem pa labi pa kreisi.blacke @ 12.03.2021 17:44Es vispārīgi par faktu,kāpēc viņš ir sliktais,jo lūdz palīdzību,bet citi nav slikti. Tīri intereses pēc pajautāju.
Lindaperla @ 12.03.2021 17:46Aptuvenās cenas.
https://www.stradini.lv/lv/price-list?field_price_service_group_target_id=337
Dāvi ej strādāt.....
Lindaperla @ 12.03.2021 17:49aizspriedumi iespējams viņa izšķērdīgā dvīvesveida dēļ. Pareizi jau teica, ja jau tā sāp, ko lēkā vēl klipos? Botoksam nauda ir, vairākas reizes dienā ēst kafenēs nauda bija, bet redz operācijai, kas nemaz nav tik dārga, naudas nav. Neesmu nevienu nu ziedot.lv redzējusi tērējam naudu pie meistariem pa labi pa kreisi.
“cilvēkiem ar prognozējamu invaliditāti maksa svārstās no 900-1700 eiro....”Lizavay @ 12.03.2021 17:51
Nu mugurkaula operācijām ir dikti dažādas cenas sākot no 700€ līdz pat 30k.
Buldozers @ 12.03.2021 17:35Kas tā par random virtuvi uldonam dažās bildēs? Pārvākušies ir?
C00L Dzipsy @ 12.03.2021 17:53Neplānoju ziedot Dāvim naudu un arī citiem neiesaku.
Nolaidies, slinks vīrietis. Kopš sākās Covid, nav strādājis, ne jau tāpēc, ka nevar, bet tāpēc, ka tā ir viņa izvēle - nestrādāt. Uzvedas kā princese. Pats vairākkārt ir teicis, ka nevēlas strādāt, dzīves pārdomas par eksistenci, bla bla bla.. Stefa un Janīna viņu uzturot. Viņam esot depresija. Nu bļeģ, resns, noēdies teftelis. Sākumā dzīvoja no iekrājumiem, tad labi samaksāja "Slavenības bez filtra", dzīvoja cepuri kuldams, katru dienu ēda ārpus mājas, varētu pat teikt, ka rija, redzot ēdienu daudzumu.
Kāpēc citiem būtu jāatbalsta tāds slinks vīrietis, kurš pats izvēlējās nestrādāt?!
Viņam problēmas ar muguru nav pēkšņas, tas nav kā kāju salauzt un palikt darbnespējīgam.
Tagad žēli raud pie skumjas mūzikas. Dāvi - FUCK YOU! Pats sevi tik tālu novedi guļot mājās, ēdot, neko nedarot, pats arī streb savus sūdus!
neredzam. Bet šoreiz redzam. Un ja es insta storijos dalîtos kā tetovēju uzacis un laižu lūpās botoksu, lēkāju klipa filmēšanā, man būtu kauns sūdzēties par muguras sāpēm un lūgt naudu. No zila gaisa šī info tak viņam nenokrita. Viņš jau to zināja, sāpes jau sen bija. Bet turpināja trallināt naudu. Lai viņas veicas atrisināt savas veselības problēmas. Nevēlu nevienam ļaunu. Bet šis viss mazliet ironiski sanāk.blacke @ 12.03.2021 17:52
mēs neredzam tos cilvēkus, kas lūdz ziedot.lv,jo neizliek savu dzīvi publiski,bet tikpat labi tad arī par tiem cilvēkiem var teikt - aizej paņem kredītu. Neviens jau nespiež mums ziedod.