Nemierīgā @ 12.03.2021 11:25Gaidam kad Dzenīte no*irsīs jau o frizieri, jo redzams , ka mati sabojàti ! :D
Nemierīgā @ 12.03.2021 13:10Manuprāt izbalināja un tā škipsna vienkārši bija tonis, kuru izvēlējās ? Bet mati konkrēti apdeguši, domāju izmazgās un trakos . :D
Amii @ 12.03.2021 14:36Un vēl..
Man ļoti nepatīk, ka cilvēki , kuri visu laiku sēž instagramā un skatās citu cilvēku bildes, bet paši savas ieliek tikai reizi gadā apmēram.
Nesaprotu tad prieškam viņiem vajadzīgs instagram? Tikai lai skatītos citus?
Dīvaini
kas tur divains? ne visiem gribas savu privāto dzīvi izlikt publiskai apskatei, man ir instagram, pēdējo bildi esmu ielikusi 2018.gadā, neredzu neko tādu, ik pa laikam storijus ielieku labāk,nekā bildes. Neredzu vajadzību visiem atrādīt savu dzivi.
Amii @ 12.03.2021 14:50
Bet kāpēc tad jāskatās visu laiku citu cilvēku bildes? Lai stalkotu?
Cilvēki mēdz arī skatīties citu bildes,lai priecātos un iedvesmotos. Nezinu vai esi ar šīm darbībām pazīstama :DAmii @ 12.03.2021 14:50
Bet kāpēc tad jāskatās visu laiku citu cilvēku bildes? Lai stalkotu?
core @ 12.03.2021 10:40Tie saulietes storiji ēdot zemeni ir cringy
Blanche @ 12.03.2021 15:06Viena, kura kārtīgi visu ievēroja bija Nīmane, Sauliete, Didrihsone, un vēl daudzām varēja redzēt visas skropstas , nagus
Amii @ 12.03.2021 15:32Man drīzāk liekas, ka neliek tie, kuriem īsti nav ko parādīt, kuri neizskatās labi, vienmuļa ikdiena, un tā.
Nu manas bildes gaida. No meitenēm dzirdu tekstus - kad tu ieliksi kādu bildīti vai padalīsies ar kautko. Ļoti gaidu. Un tā saka meitenes, kuras pašas neko neliek, tikai stalko citus. Un pavada var teikt visu dienu instagramā.
Es speciāli vairs nelieku neko. Kautgan nesen liku un liku.