Liene Kiviča vispār ir... es pat nezinu kā tādus cilvēkus nosaukt. Savos story Instagram tik Posto svešus profilus un noliek, bez jebkāda pamatojuma, liek tikai savas atbildes. Lieki ceļ neslavu cilvēkiem. Bonusā nespēju beigt šausmināties par viņas domāšanu, ka galvenais kas rakstīts diplomā - it’s all that matters. Tikai nesaprotu kādēļ tad viņas vīrs tik cītīgi aizstāv Didriksoni, ja šai tik vien kā vidusskolas izglītība. Nenormāls sasniegums -planks 4 minūtes un 7 km dienā. Wow wow wow. Es ikdienā standartā varu noiet 10km un planks ar sīka vienība. Un nope - neesmu nekāds fitness addict vai nez kāds sportsmens. Sauc sevi par mom of 4 tikai tas nekas, ka savus pirmos trīs atstāja likteņa varā, apsmieklam skolā kā mamma sēž pārdzērusies vanna un taisa Live. Man prieks, ka viņas meistares tādai aitai var iemācīt kā mājās pieaudzēt 3D/4D skropstas pašai sev, kad dažas labas meistares iznākot no skropstu skolas iemācās to ilglaicīgas prakses ceļā.
Cilvēks nespēj pieņemt reālu komentāru par visiem saviem izgājieniem, tikai raksta visos sociālajos medijos kāda nabadzīte, ka pār viņas stulbo galvu nāk visādas šausmas. Tikai be līdz vienai pelēkajai šūnai neaiziet, ka pati ar savu gudro vīru izprovocē.