He730 @ 30.08.2026 23:17nevar jau zināt vai arī sis nav fake. Uzrakstīja pāris ziņas, ielika story. Un lieta darīta, bet īstenībā aiz muguras saldi smejas par muļķiem, kas tic šim cirkam…
Bet kurus tas vispār interesē? Nu ja godīgi. Tāda lētā eskortniece un dalbajobs nariks, lai tak met sūdus paši uz sava auto. Un Govzems visu komentē? Tam arī nav pilns rublis.He730 @ 30.08.2026 23:17nevar jau zināt vai arī sis nav fake. Uzrakstīja pāris ziņas, ielika story. Un lieta darīta, bet īstenībā aiz muguras saldi smejas par muļķiem, kas tic šim cirkam…
Nu viņi visi tur ir viens otra cienīgi.Tutta @ 31.08.2026 12:14Bet kurus tas vispār interesē? Nu ja godīgi. Tāda lētā eskortniece un dalbajobs nariks, lai tak met sūdus paši uz sava auto. Un Govzems visu komentē? Tam arī nav pilns rublis.
Bordo @ 31.08.2026 10:58Pamanījāt, ka Avenīte notizlojās. Pirms lielās vētras ierakstīja kaut ko apmēram “kur tad actually ir tā vērta”, tā nicīgi. Pēc tam laikam izdzēsa
He730 @ 30.08.2026 23:17nevar jau zināt vai arī sis nav fake. Uzrakstīja pāris ziņas, ielika story. Un lieta darīta, bet īstenībā aiz muguras saldi smejas par muļķiem, kas tic šim cirkam…
Mc.Queen @ 30.08.2026 14:34Tas turks gan jau domā, ka viņa pārākā Latvijas slavenība. Īpaši vēl tas, ka pati pāršēro katru dzelteno raksteli par sevi. Tik turks nesaprot, ka par viņu tiek ņirgāts, ne pozitīvā gaismā izcelts.
Pie tam turks par viņu ir krietni jaunāks. Kad apprecējās vispār naivs bija, bet vīzu uz Eiropu tad vajadzēja 😁
Kārena @ 31.08.2026 17:39€500 par nedēļu Tatros. Alma rīko. Ja savāks grupu, tad es eju klosterī, jo nu wtf.
Diez vai. Bērns vēl nav piedzimis. Ir mums citas lesbietes arī.Mia Jasmin @ 31.08.2026 18:37Pieļauju ka šis ir par Sendiju un Danuti
https://tv3.lv/zinas/latvija/vai-latvija-berna-dzimsanas-aplieciba-drikst-but-divas-mates-satversmes-tiesa-ierosina-lietu/?utm_campaign=owned&utm_content=tv3zinas&utm_medium=social&utm_source=facebook&fbclid=IwdGRleAUCfvJwZG9mBWZkaWQWUNg_Oj7iXOSa3jg96dvPrZIBdF9EoGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkCjY2Mjg1NjgzNzkAAR5WfRSDLlh6OTZEBKlbodDdxufzY7wi7d9YYH8hfSuRXiC8EOjJYSwlqJR3Ug_aem_nWQwk8OvXPrLZMwjUrUAiQ
Ja nemaldos, tad bija mazāk dienas + čupiņa ar papildus izdevumiem vēl zemāk pie apraksta.Kārena @ 31.08.2026 17:39€500 par nedēļu Tatros. Alma rīko. Ja savāks grupu, tad es eju klosterī, jo nu wtf.
Kārena @ 31.08.2026 17:39€500 par nedēļu Tatros. Alma rīko. Ja savāks grupu, tad es eju klosterī, jo nu wtf.
Viņai arī stāstot to notikumu hronoloģiju, bija pāris nesakritības🤭 Stāsta tagad pasaciņas, cik viss plānots, blablabla. Nu nevar salīdzināt padzīvošanu Itālijā ar ilgtermiņa dzīvošanu Spānijā. Liekas drusku tāda pārcelšanās romantizēšana. Lai nodzīvo gadu un tad redzēsimbe.beta @ 31.08.2026 21:33lai kā arī Avenite mēģina skaidrot cik šī pārvākšanās bija ilgi gribēta un plānota, itin viss norāda uz pretējo.
man vismaz radās sajūta, ka pa galvu pa kaklu aizbraukuši prom. tas jau arī nebūtu nekas nosodāms, bet kaitinoši ir tā melošana, kāpēc nevar pateikt godīgi kā ir :D
Džinga @ 31.08.2026 17:56
Tas skaitās daudz? sorii es tiešām nestādos priekšā, neesmu bijusi Tatros. Bet priekš ceļojuma kā tāda galīgi neizklausās daudz.
KatyB @ 01.09.2026 01:37Endzins un bokane ir reāli tizleņi, tādu šovu taisa bet parāda sevi ka pedejos idiotus. Abi nonarkojušies