Helaga5656 @ 03.08.2026 23:32
Cilvēce…!
Es laikam nekad nesapratīšu Santas Stugles fenomenu.
Paskatos saturu un man rodas viens jautājums – kas tieši cilvēkus tik ļoti aizrauj šajā lauku latgaliešu influencerē? Man tas viss izskatās pēc bezgalīgas “dārgu” pirkumu demonstrēšanas, procedūrām, BMW, ikdienas tēriņiem un stāstiem par to, cik viss ir ekskluzīvs.😂
Tāda lēta Latgaliešu influencere😂
Un tas runas temps… Kamēr tiek pabeigts viens teikums, es jau esmu aizmirsusi, ar ko tas sākās, tik lēna. Varbūt kādam tas šķiet hipnotizējoši, bet man – vienkārši nogurdinoši.
Acīmredzot es neesmu šī satura auditorija, bet man tiešām interesē – ko jūs tajā redzat?😬😬
Un Santa ir kaut kāda mislavija?! 🙄🥴
Tak par viņu tikai miseņu kontesktā runāja, kur viņa negodīgi savāca pirmo vietu, visas citas dalībnieces protestēja, bet viņai pie kājas, neviens par bezgaumības čupu neinteresēja, viss ir iestrēdzis 2000. gados un “wanna be luxury”, naudas nav tā ka pilnīgi nav, bet gaumes gan. Pat veikala čekus izliek publiski, lai parādītu, ko nopirkusi un cik tērē Pieaugusi sieviete, kur viss saturs ir tikai par to, cik naudas iztērēts pirkumi, BMW pontošanās😂, mantas un nemitīga lielīšanās. Rodas iespaids, galvenais ir parādīt: “Skatieties, cik mēs esam kruti savā čuhņā😂” bezgaumības kalngals, pat Jeļa uz viņas fona šķiet gaumīga un ne tik traki stulba 😂