Mi mi @ 30.07.2026 20:39paceļu tēmu. Dodiet kaut kādu hintu 😃
Saļarka @ 30.07.2026 20:56Kas noticis Elīnai Andersonei ?
Mashka Kakashka @ 30.07.2026 21:08Apbrīnoju deģenerātus, kuri no Kambalām pērk jebkādas preces. Paskatieties Tiktok @mbranks34 video. 🤡
Ķimenes "mīlulīte" 🤭 tā slavēja, "cēla debesīs" ....un še tev. Kečupiņš is gone with the wind...Mashka Kakashka @ 30.07.2026 20:49
Pirmoreiz par tādu dzirdu. 🤷♀️
sen jau67 @ 30.07.2026 23:17Kada zin par Gluzunovu? tiešām izšķīrusies no Artjoma?
67 @ 30.07.2026 23:17Kada zin par Gluzunovu? tiešām izšķīrusies no Artjoma?
Kirbis32 @ 30.07.2026 08:58"Burnicku" kāzas bija tik tukšas un vēsas kā sistas mašīnas lētā apdare, kurai, šķiet, pietiktu tikai pieskarties, lai sāktu birt apmetums."🫡🥶☠️☠️☠️🤖🤖🙈
Kellogsene @ 30.07.2026 11:57Jaaaa,man ariii kaitina viņa izskats,tāds geja vaibs😂
Tuana @ 30.07.2026 15:41
Bet tā jau smuki. Es nezinu, nu viņai tā gribējās, meitene jauna, viss normāli. Skaisti izpildīts, tie baltie ziedi un kristāla lampas, rezultātā glītas bildes un forša vakara atmosfēra muižā, nu es nezinu, man tiešām nekā nav pret tādu stilu. (Ir skaisti arī kāzas mežā, lavandās, pludmalē, lauku viesu namos ar pļavu floristiku utml., bet tas jau kaut kas pavisam cits). Iespējams, arī tik īsā laika posmā pieturēties pie klasikas (melns, balts) bija vienkāršāk.
Annar @ 31.07.2026 07:49
Zin kā??? Man ar jau sen tā šķiet🫣🫣🫣, bet likās, ka vienīgajai visā LV🤣
Tad viņi daudz ar Amuna ceļoja, pavadīja laiku kopā, palika vienàs naktsmājas utt…
Un tad pēkšņi - hops!
Atkal esmu kopā ar sievieti😁
Labi, okey - es neesmu baigi aizspriedumainà, bet toč negribētu būt kopā ar veci, kas pirs tam savu daiktu cita veča pakaļā spraudis😶🌫️😫🫣
Annar @ 31.07.2026 07:49
Tad viņi daudz ar Amuna ceļoja, pavadīja laiku kopā, palika vienàs naktsmājas utt…
Un tad pēkšņi - hops!
Labi, okey - es neesmu baigi aizspriedumainà, bet toč negribētu būt kopā ar veci, kas pirs tam savu daiktu cita veča pakaļā spraudis😶🌫️😫🫣
Jā,man pilnīgi nolasījās,ka viņiem ar Amunu kkas ir. Es vispar domaju,ka viņš ir gejs,bet te kopā ar Martu un jau sieva😄Annar @ 31.07.2026 07:49
Un tad pēkšņi - hops!
gii_star @ 31.07.2026 10:10Ai, nu kāzas kā kāzas, nekas īpašs. Nav ne kosmoss, nav arī lētas. Parastas vidusmēra kāzas, normālas.
Krizdole @ 30.07.2026 23:27
Runājot par Gluzunovu, it kā simpātiska sieviete, bet salīdzinājumā ar x faktora laiku, kad izskatījās pēc jauka ģimenes cilvēka, feinas mammas ar super balsi, tagad kļuvusi tik lēta un maucīga, pēc izskata arī tik nevīžīga, šķiet pat netīrīga, ļoti uz slikto pusi izmainījusies.
Kellogsene @ 31.07.2026 09:33Jā,man pilnīgi nolasījās,ka viņiem ar Amunu kkas ir. Es vispar domaju,ka viņš ir gejs,bet te kopā ar Martu un jau sieva😄
Amuna tiesības lika tai viņa autoskolā man šķiet,ja pareizi atceros un tad vel kā reklāmas seja fočējās nu līdzīgi kā Marta ar saviem buferiem😄