la femmina @ 27.07.2026 12:33
Pat ne tā ēšana,bet neveselīgais izskats mani nepārliecinātu pievienoties viņas tievēšanas maratonam. Jo es atvainojos,bet kārtējais liela galva uz kauliem variants. Es vairs neko veselīgu tur neredzu. Plus vēl attieksme.
Tuana @ 27.07.2026 17:44
Vienkārši vajag pieglaimoties un iedraudzēties ar pareizajām personām pareizajā sabiedrībā, tad varēs rīkot jebkādas meistarklases par jebkuru tēmu un galvenais mācēt iedvest to sajūtu, ka tas ir tik īpaši un tikai izredzētajiem un jo dārgāk tas viss maksā, jo īpašāk :)
Meirāne taču esot arī dejotāja, drīz gaidām deju kursus? :D No Francijas taču! Speciāli ieradusies, lai aplaimotu Latvijas provinci ar aristokrātiskām zināšanām!
Mi mi @ 27.07.2026 18:47Piekrītu par līdzjūtību. Tomēr cilvēcīga vēlme saprast notikumu cēloņus nav pretrunā ar cieņu pret cietušajiem. Jautājumu uzdošana pati par sevi nenozīmē nosodījumu vai baumu izplatīšanu. Galvenais ir sagaidīt oficiālās izmeklēšanas secinājumus.
Lavii @ 27.07.2026 19:41Signes Sprogas posts par summer body! Kā sieviete, kurai ir 3 bērni var ieteikt citām nedzemdēt bērnus!!! 😵 ādas dēļ nekļūt par māti un neiznēsāt bērnus??! Nu pēc šī posta viņa ir norakstāma kā pilnīgi tukša būtne! Tik ļoti apsēsta ar ķermeņa kultu. Tā nokarenā pakaļa jau nu gan nav radusies bērnu iznēsāšanas dēļ 😁😁
Es arī ticētu tikai šodien agri no rīta redzēju mazo ar slapjiem matiem un čirkainu vīrieti matīsa ielā 😀😀😀😀raja @ 27.07.2026 10:22Kellija Lasmanim sobriid staasta, ka forums melo un vina jaunaja teikaa ir redzeta jo tur dzivo vinas draugi😀 😀hmm draugi ar ko miicas pa mashinu??😀😀 un virietis ko seit piemineja esot tikai kurjers😀 vot taa meitenes vajag macet dzivot😀 starpcitu vina juurmalaa ari redzeta iekerusies padusee virietim kad pastaigajusies pagajuso nedelu
Jā, es arī to pamanīju. Brt rokas var trīcēt arī dēļ trauksmes, panikas lēkēm, ne tikai alkohola dēļ.KatyB @ 27.07.2026 19:24Izleca miglanes posts kur garavo sendviču, drausmas ka rokas trīc nu tiešām diemžēl tā alkahola problēma ir diezgan nopietna
Šodien ļoti daudz domāju par šo traģisko gadījumu. Ir neizsakāmi žēl. Aiziet cilvēks uz svētkiem un … Lai vieglas smiltis. Ļoti skumji.kafijasburka @ 27.07.2026 15:47Brīnos, ka vēl nav apspirests nogalinātais pasniedzējs. Viss internets vārās-forumā klusums