Svaigsgurkitis @ 08.07.2026 15:08Es nedomāju, ka kādam prieks, ka šāds audio nonāca publiskajā telpā. Taču nevajag aizmirst, kāpēc tas vispār izraisīja tik lielu rezonansi. Audio parādīja, kā pret bērniem tiek izteikti pazemojoši un aizskaroši vārdi. Ja publiski tiek veidots tēls par mīlošu un gādīgu cilvēku, bet realitātē attieksme ir pavisam cita, sabiedrībai ir tiesības to redzēt un vērtēt.
Protams, ideālā pasaulē šādas lietas atrisinātu privāti. Bet ne vienmēr tas ir iespējams. Šajā situācijā vajadzetu vairāk uztraucos par to, kas tika pateikts bērniem, nevis par to, ka sabiedrība to uzzināja. Bērniem vislielāko kaitējumu rada nevis audio ieraksts, bet attieksme, kas tajā ir dzirdama.
Svaigsgurkitis @ 08.07.2026 15:08Es nedomāju, ka kādam prieks, ka šāds audio nonāca publiskajā telpā. Taču nevajag aizmirst, kāpēc tas vispār izraisīja tik lielu rezonansi. Audio parādīja, kā pret bērniem tiek izteikti pazemojoši un aizskaroši vārdi. Ja publiski tiek veidots tēls par mīlošu un gādīgu cilvēku, bet realitātē attieksme ir pavisam cita, sabiedrībai ir tiesības to redzēt un vērtēt.
Protams, ideālā pasaulē šādas lietas atrisinātu privāti. Bet ne vienmēr tas ir iespējams. Šajā situācijā vajadzetu vairāk uztraucos par to, kas tika pateikts bērniem, nevis par to, ka sabiedrība to uzzināja. Bērniem vislielāko kaitējumu rada nevis audio ieraksts, bet attieksme, kas tajā ir dzirdama.
Ani23 @ 08.07.2026 16:25
Liela rezonanse būtu, ja tas tālāk par šo forumu un Gobzema Telegram aizietu, bet diemžēl izskatās, ka tā nebūs. Mēs te papērsimies in pēc 3 dienām jau būs citas klačas un aktualitātes.
Varenaes @ 08.07.2026 16:57Un protams vēl stulbākas ir skaistumkopšanas darbinieces, kuras veica šo pīlingu vasarā, zinot ka viņa lidos atkal sauļoties 💀💀
Izklausās tajā audio, ka visi 3 ņēmuši pamatīgi uz krūts. Bet nu Lelde ir nožēlojama. Tāda neko labu dzīvē nav pelnījusi. Cik noprotu, viņa to Artūra meitu uztvēra kā sāncensi, jo redzēja, cik ļoti viņš mīl savas meitas. Un bērns ir pilnīgi normālas miesas būves.Svaigsgurkitis @ 08.07.2026 16:20Gobzems atkal publicējis audio Telegram, Leldes highlighti:
"Es taču nedzīvošu ar bastardu."
"Ja man blakus būs bastards, tad es to atmaskošu."
"Tas sīkais neizskatās pēc Artūra."
"Sīkais ir, b*e, resns. Viņa, b*e, ir resns bērns."
"Tā meitene ir tonna vienkārši."