Otiiilija @ 02.07.2026 08:50Omg, Turcijas karstumā ar to sintētisko AliExpress parūku… Parūkas jau mēdz būt dažādas, bet šī izskatās pēc lētiem salmiem.
Smieklīgi, ka tā saucamajai “luxury Chanel kolekcijas” īpašniecei ir tikpat feiki mati cik kolekcija. Nav līdzekļu pat matus pieaudzēt. Labāk būtu nokrāsojusi tos vienā tumšā tonī vai atļāvusies nogriezt īsus un koptu frizūru.
Bet nē īsta “Barbija”. 🤭
Tonya @ 02.07.2026 11:46Man Vavilova vairāk krīpo šobrīd nevis tas cik tieva, bet cik ļoti mēģina izrādīt to - izstiept visas dzīpslas, tas vien izskatās cik viņa ar to lepojas un vēl savu mērķi nav sasniegusi, mēģinot izskatīties vēl izžuvušāka. Skumji skatīties kā cilvēks sevi kropļo, tajā pašā ig profila bildē labi izskatās, visās pārējās jaunākajās bildēs, izlocījusies tik ļoti, ka izskatās pēc invaliditātes
es jau ar nesen minēju ka izteikti redz ka viņai fetišs uz neglītumu izcelšanu , cīpslas, liela mute priekšplānā , kkādi šķībi sejas skati un šķības pozās. Nu viss no malas tāds neglīts. Nesaprotu to fenomenu. Bet atceroties, kāda viņa bija. Bija viņai pufīgi vaidziņi, domāju ka meitēns iebrauca kompleksos un te nu ir rezultāts .. tikai apstāties vairs nevar.Tonya @ 02.07.2026 11:46Man Vavilova vairāk krīpo šobrīd nevis tas cik tieva, bet cik ļoti mēģina izrādīt to - izstiept visas dzīpslas, tas vien izskatās cik viņa ar to lepojas un vēl savu mērķi nav sasniegusi, mēģinot izskatīties vēl izžuvušāka. Skumji skatīties kā cilvēks sevi kropļo, tajā pašā ig profila bildē labi izskatās, visās pārējās jaunākajās bildēs, izlocījusies tik ļoti, ka izskatās pēc invaliditātes
Mia6 @ 02.07.2026 12:06es jau ar nesen minēju ka izteikti redz ka viņai fetišs uz neglītumu izcelšanu , cīpslas, liela mute priekšplānā , kkādi šķībi sejas skati un šķības pozās. Nu viss no malas tāds neglīts. Nesaprotu to fenomenu. Bet atceroties, kāda viņa bija. Bija viņai pufīgi vaidziņi, domāju ka meitēns iebrauca kompleksos un te nu ir rezultāts .. tikai apstāties vairs nevar.
Mia6 @ 02.07.2026 12:06es jau ar nesen minēju ka izteikti redz ka viņai fetišs uz neglītumu izcelšanu , cīpslas, liela mute priekšplānā , kkādi šķībi sejas skati un šķības pozās. Nu viss no malas tāds neglīts. Nesaprotu to fenomenu. Bet atceroties, kāda viņa bija. Bija viņai pufīgi vaidziņi, domāju ka meitēns iebrauca kompleksos un te nu ir rezultāts .. tikai apstāties vairs nevar.
Džinga @ 02.07.2026 11:02
Taisnība. Nedomāju, ka džeks ar tik tradicionālu turku ģimeni vispār ļautu sievai vilkt / pieaudzēt / krāsot kaut ko, kas viņam nepatīk. Nebrīnītos, ja viņš arī būtu pasūtītājs visam tam princeses tēlam.
hmmm a nebija arī kkāda publikācija kur viņa dienām kkadu slavenu futbolistu pie viesnīcas lenca?MinkaMurrrrr @ 02.07.2026 15:16
https://spoki.lv/foto-izlases/Latvijas-Barbija/689631
Tak viņa Latvijas Bārbija bija arī bez turka 🤣
MinkaMurrrrr @ 02.07.2026 15:16
https://spoki.lv/foto-izlases/Latvijas-Barbija/689631
Tak viņa Latvijas Bārbija bija arī bez turka 🤣

Merilda @ 02.07.2026 21:04Redzējāt Sedakovas storijus? Ārprāts, viņa nav normāla, traka sieviete.
Otiiilija @ 01.07.2026 22:34Džilindžeris ir riktīgs brunču mednieks. 😄 Bet jāatzīst ar sievietēm viņš māk. Harizma, inteliģence, kaut kas viņā ir, citādi tās sievietes viena pēc otras nepavilktos. Protams, ne jau visas, bet savs magnēts viņam noteikti ir.Man gan tas ir pamatīgs “red flag”. Ja cilvēks visu laiku nespēj ilgstoši būt ar vienu partneri, nevar izturēt ikdienas rutīnu un visu laiku vajag tos sākuma tauriņus. Un tas, ka viņš ir krāpis visas arī nekad nav bijis baigais noslēpums.Es jau domāju, ka ap 60 šādi veči sāk nomierināties, bet izskatās, ka Džilim vēl krampis turas. 😅Par Ingu arī neteiktu, ka viņa ir kaut kāda svētā. Tā ir viņas dzīve bohėmiskā un pašas vaļīgums baigais, grūti noticēt, ka viņa tiešām domāja, ka būs viņa pēdējā sieva. Zinot viņa attiecību vēsturi, tas šķiet diezgan naivi.
Un es galīgi neticu stāstam, ka viss izjuka vienā dienā. Drīzāk domāju, ka attiecības jau labu laiku bija beigušās, vienkārši Džilis pamazām distancējās un izvairījās no histērijas, kad nozuda pavisam.
LabaDabaDa @ 02.07.2026 22:15
Par to Džiļa magnētismu - domāju, tur ir vairāki faktori, kas nospēlē viņam par labu. Daudzām sievietēm attiecības ir ļoti svarīgas, bet daudzi vīrieši tās negrib veidot. Tāpēc uz to vienu bikšaini, kas ir ar mieru precēties, rodas milzu rinda, sevišķi kultūras aprindās, kur vīriešu jau tā ir mazāk nekā sieviešu.
Otrkārt, viņš tomēr ir slavens. Ir sievietes, kurām tas liekas seksīgi.
Nu, un ir sievietes, kurām vienkārši patīk nocelt vīrieti citai. Diemžēl.