IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 9055
Reģ: 20.08.2021
Tuana @ 01.07.2026 11:59

Viņa to ciešanu tagad ļoti labi izmanto mārketingam, lai reklamētu jauno grāmatu. Santai uz vāka, nu paskat tik! Tagad viņa visiem tieši tāpēc ir interesantāka, lai uzzinātu kā viņa jūtas kā Džiļa kārtējā pamestā. Pati ņēmās ar Dž (un citiem precētajiem), kad viņš bija precējies, un tagad kaut ko gudri filozofē par sieviešu atbalstu, solidaritāti utml. Tik liekulīgi. Kad pati skraidīja viņam pakaļ un savus erotiskos piedzīvojumus aprakstīja blogā, tad tā solidaritāte bija tāda nebūtiska, tāla vienība.

Neatceros kas bija 10 gadus atpakaļ, bet Inga izjauca Džilim attiecības? Viņš vai tad bija precējies?
01.07.2026 12:40 |

Reitings 7255
Reģ: 01.04.2023
Nope, neizjauca, paralēli ņēmās, te jau rakstīja, ka kārtīga grūpija bija (es arī to tieši tā atceros). Viņa trakoti centās uzturēt tieši to femme fatale tēlu, kas Džiļa gaumē, bet sievas tur citas nomainījās, beigās jau arī Inga sagaidīja savu kārtu. Iespējams, spēlējot to iedomāto lomu, pazaudēja pati sevi.
01.07.2026 12:47 |

10 gadi
Reitings 13826
Reģ: 29.01.2009
Bet ar šo sesto sievu viņš ilgi bija kopā. 10 gadi nav maz. Diezin vai ar septīto tik izvilks 😁
01.07.2026 12:49 |

Reitings 1132
Reģ: 31.03.2023
Citronpipars @ 01.07.2026 12:34

Nopietni? Kur? Viņam katram tik 1 brūte bijusi un tad sapratušas ka nav ok un vairs citas nevar dabūt?? Un tu domā ka nebūs nākamās pēc Sindijas, Olgas, Kivičenes utt?

Nopietni. Kaut kādu jau dabūs. Kaut kādu jebkurš var dabūt. Bet rindās stāv?!
Ok, endziņam bezsmadzeņu auditorija, tur muļkes vienmēr ir. Kambala vēl ar vismaz formā ar visu alkoholismu. Bet Kivičs? Tur tikai pati Kivičene sapņo, ka pēc viņas vīra rindā stāv.
01.07.2026 12:51 |

Reitings 5600
Reģ: 19.09.2016
Melleņkūka @ 01.07.2026 11:57

Jā, iet Santiago ceļu, bet noiet 10-20 km dienā 😂 Tā ir 2/4 stundu pastaiga. Un atlikušo daļu plezīrē pie baseiniem ar vinčuku.

Kāda starpība kā cilvēks sadziedē sevi? Ja palīdz plezīrs, lai tā būtu.
01.07.2026 12:59 |

Reitings 371
Reģ: 06.09.2024
Tonya @ 01.07.2026 12:51

Ok, endziņam bezsmadzeņu auditorija, tur muļkes vienmēr ir. Kambala vēl ar vismaz formā ar visu alkoholismu. Bet Kivičs? Tur tikai pati Kivičene sapņo, ka pēc viņas vīra rindā stāv.

Bet nu es arī neteiktu ka Dž sievas ir baigi vairāk smadzenēm nekā tevis uzskaitītās. Jā, ok, Dž sievas nav padibenes, bet nu viriešu izvēlē pieļauj tās pašas kļudas 😅 tā ka jā, domāju uz visiem šiem kungiem būs rinda, kad atbrīvosies spotiņš, nesaku ka gudra rinda, bet būs 😅
01.07.2026 13:01 |

Reitings 9055
Melleņkūka @ 01.07.2026 11:57

Jā, iet Santiago ceļu, bet noiet 10-20 km dienā 😂 Tā ir 2/4 stundu pastaiga. Un atlikušo daļu plezīrē pie baseiniem ar vinčuku.

To var attiecināt uz daudzām lietām. Ne vienmēr kvantitāte nozīmē kvalitāti.
Varbūt tieši tas process ir kā meditācija!
01.07.2026 13:02 |

10 gadi
Reitings 13826
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc viņai būtu jāiet vairāk km dienā?Skaisti skati. Paiet, pasēž, paskatās. Atkal iet. Normāli!
01.07.2026 13:09 |

Reitings 1128
Reģ: 29.05.2023
Jūs esat lasījušas tās Ingas grāmatas? Es vienu izlasīju līdz pusei un aizmetu prom, tur galvenā varone visu laiku smēķē, beigās man palika slikti un likās, ka pati sēžu piesmēķētā istabā 😂 80% saturs kā sieviete smēķē.
01.07.2026 13:21 |

Reitings 2108
Reģ: 18.04.2025
McSara @ 01.07.2026 13:02

To var attiecināt uz daudzām lietām. Ne vienmēr kvantitāte nozīmē kvalitāti.
Varbūt tieši tas process ir kā meditācija!

Drīzāk liels PR gājiens un svētās mocekles tēla veidošana. Pati nocēla vīrieti, tagad tiešām pieaugusi sieviete ir šokā, ka ar viņu notiek tas pats?
Ļoti ērta pozīcija, ne? Un iet Santjago ceļu, lai… iedvesmotu? Tajos 10 km dienā gūtu baigās atziņas?
01.07.2026 13:25 |

Reitings 9055
Merilda @ 01.07.2026 13:21
Jūs esat lasījušas tās Ingas grāmatas? Es vienu izlasīju līdz pusei un aizmetu prom, tur galvenā varone visu laiku smēķē, beigās man palika slikti un likās, ka pati sēžu piesmēķētā istabā 😂 80% saturs kā sieviete smēķē.

Ja Tev paliek slikti no lasītā, tad visticamāk vēsturiskās grāmatas vispār būtu janodedzina. Ir aprakstītas lielākas šausmas par smēķēšanu😀
01.07.2026 13:25 |

Reitings 9055
Melleņkūka @ 01.07.2026 13:25

Drīzāk liels PR gājiens un svētās mocekles tēla veidošana. Pati nocēla vīrieti, tagad tiešām pieaugusi sieviete ir šokā, ka ar viņu notiek tas pats?
Ļoti ērta pozīcija, ne? Un iet Santjago ceļu, lai… iedvesmotu? Tajos 10 km dienā gūtu baigās atziņas?

Saprotu, ka ir personiska nepatikšana.
Tiešām neatceros kā tur bija vai nebija, kad viņi sagājās. Džilis vienmēr ir bijis bohēmists. Nu māk viņš sagrozīt galvu, to fenomenu nesaprotu, bet lai nu...
Viņa iet to ceļu, lai kādu iedvesmotu? Man likās tas vienkārši viņai bija vajadzīgs, un viņa izvēlējās paņemt pauzi no savām lietām. Labāk būtu bijis, ka viņa pa Rīgas krogiem staigā un žēlojas?
Intervija man nenolasijās kā sevis žēlošana. Dzīvē tā notiek.
01.07.2026 13:31 |

Reitings 372
Reģ: 30.06.2023
Jauns55lietotajs @ 01.07.2026 12:07

Tas, ka proti (?) lietot mākslīgo intelektu, ir labi, bet ir jālieto arī savs intelekts.
Jeļena nav teikusi, ka ir nez kāda tur starptautiski atzīta pētniece, bet saka, ka strādā ofisā par socioloģi. Google var atrast daudzus pētījumus, kuros viņa ir līdzautore.
Neesmu Jeļena, bet vari tā uzskatīt.
Jeļenai ir acīmredzamas mentālas problēmas, jo sver 38 kg un ar to lielās. Tas var radīt nospiedumu uz meitas izpratni par to, kas ir normāls svars. Par to būtu vērts uztraukties. Tāpat kā Vavilovas tievums un to, ka ar viņu sadarbojās zīmoli, tā parādot sabiedrībai, tai skaitā jaunām meitenēm, ka būt slimīgi tievai ir stilīgi. Vai Joyou nemitīgie tievēšanas izaicinājumi.
Visi citi uzbraucieni Jeļenai ir pilnīgi beztēmā. Gaume katram ir sava. Ārzemēs atradīsiet tik daudz dažādi tērptus cilvēkus, tas laikam ir mazas valsts fenomens, ka viena atšķirīgi tērpta persona tā izceļas. Meita ir apģērbta kārtīgi un tīra, vienalga, vai sintētika nāk no Turcijas tirgus (vai kur Jeļena iepērk tērpus) vai no Polijas Sinsay, Pepco. Meitai nav neērtas drēbes - kopš kuriem laikiem kleitas, svārki, legingi ir neērti?
Utt. Jautājumā par pētījumiem īpaši smieklīgi aplauzies.

Paldies, ka veltīji laiku, apkopoji informāciju un atbildēji uz manu komentāru.
Hmm, bet kā būtu, ja mēs paliktu pie faktiem?
Sāksim no paša sākuma. Pirms dienām te ierakstīju, ka man žēl Jeļenas un viņas centieniem dzīvot neīstu dzīvi. Šīs pārdomas radās pēc tam, kad viņas rīls ar “man bija šopinholisma lēkme chanel veikalā” izleca manā instagram rekomendācijās. Es viņai nesekoju un nekad neesmu speciāli gājusi pētīt viņas profilu.
Cik saprotu, īsi pēc mana komentāra te, sekoja viņas atbilde instagramā, ka te novākušās čūskas, vai kas tamlīdzīgs. Nezinu, atbildi neskatījos, to atreferēja citas forumnieces. Tālāk sekoja vēl pāris komentāri par feikiem, bet pamata doma bija “lai tak dara kā grib, katram savi putni galvā”.
Un vakar no kādas forumnieces bija komentārs, ka vispār Jeļena ir ļoti inteliģenta, iekšējā pasaule ir daudz dziļāka un vispār, viņa uzrakstījusi “pētījumu”.
Lūdzu iedot linku uz pētījumu, bet atbilde bija “neatceros, nezinu”, tāpēc pati uz ātru roku saguglēju (jā, izmantojot mākslīgo intelektu), kas atrodams par interneta ārēs par Jeļenu.
Kad pēc brīža cita forumniece ielika linku, kur redzams, ka Jeļena piedalījusies informācijas apkopošanā!, es pateicu paldies un priekš manis tēma ir slēgta.
Nevienā komentārā neesmu aprunājusi meitas ģērbšanas stilu.
01.07.2026 13:33 |

Reitings 1128
Reģ: 29.05.2023
McSara @ 01.07.2026 13:25

Ja Tev paliek slikti no lasītā, tad visticamāk vēsturiskās grāmatas vispār būtu janodedzina. Ir aprakstītas lielākas šausmas par smēķēšanu😀

Kāds vispār sakars? Tici man, es lasu ļoti daudz dažādu literatūru. Tas nav nekāds aizraujošais vai izglītojošais saturs ar dziļu domu vai jēgu, ja katrs trešais teikums ir par to, ka galvenā varone smēķē.
01.07.2026 14:14 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 49383
Reģ: 06.11.2022
Lasot komentārus par Karadžanu, man kļuva interesanti. Pirmo reizi dzirdu par tādu profesiju kā "ofisa socioloģe". Manuprāt, tikpat labi cilvēks varētu strādāt par ofisa operdziedātāju, biroja futbolistu vai organizācijas gastroenterologu. :D
Bet MI man skaidro, ka viss kārtībā. ""Ofisa socioloģe" parasti ir eksperts, kas pēta un uzlabo darba vidi, darbinieku savstarpējās attiecības, iekšējo kultūru un uzņēmuma sociālos procesus. Latvijā šāda profila speciālisti palīdz veidot labbūtību, ievieš darba un privātās dzīves līdzsvara programmas vai nodrošina personāla vadības un iekšējās komunikācijas pētījumus".
Bet nu es joprojām nesaprotu, kā šitāds noplucis rozā vienradzis var sevi prezentēt kā "iekšējās kultūras un attiecību ekspertu". Kāda vispār ir viņas izglītība?
01.07.2026 14:17 |

Reitings 9055
Merilda @ 01.07.2026 14:14

Kāds vispār sakars? Tici man, es lasu ļoti daudz dažādu literatūru. Tas nav nekāds aizraujošais vai izglītojošais saturs ar dziļu domu vai jēgu, ja katrs trešais teikums ir par to, ka galvenā varone smēķē.

Grencbergas grāmata nav ne pirmā, ne pēdējā tāda tipa. Man šķiet pat var nojaust par ko un kas tur rakstīts. Ja jau lasītas grāmatas tik daudz var saprast😉 Nelikās, ka viņa rakstītu izglītojoša veida literatūru.
Ir arī labas grāmatas, kuras lasot nelaikā, negribas nemaz turpināt!
01.07.2026 14:36 |

Reitings 261
Reģ: 30.03.2023
Vai Karadžanai ir bijis bērniņš? Kas tas par Alanu ratiņos?
01.07.2026 14:52 |

Reitings 3772
Reģ: 11.04.2023
Tonya @ 01.07.2026 12:51

Kambala 1 pret 1 ar kivi, tik cik viņu glābj 2 metri augums.
Lai gan kivim sieviešu uzmanība nekad netrūks, jo tāpat, kā Endziņam atradīsies kāda, kurai simpatizē ģitāras trinkšķināšana...
Piemērs Siksna ar jaunu sievu... tam forma nav labāka.
01.07.2026 15:04 |

Reitings 3402
Reģ: 07.02.2024
Dovana @ 01.07.2026 11:43
Man arī pret viņu žēlums 0! Pati līda svešā ģimenē iekšā un tā pat pelnīti dabūja pa muti. Džiļa brūtēm karma ātri atnāk! Gluži kā Binnija tagad vēl par parādiem tiesājās. Tak no viņa ņemt nav ko. Pat spermas kvalitāte sūds.

Šis bija tas gadījums, kad iepazinās ar Ingu, Džilis jau bija izšķīries no iepriekšējās sievas. Man liekas vienīgais gadījums. Pārējās pārklājās.
01.07.2026 15:10 |

Reitings 2489
Reģ: 19.05.2025
LabaDabaDa @ 01.07.2026 14:17
Lasot komentārus par Karadžanu, man kļuva interesanti. Pirmo reizi dzirdu par tādu profesiju kā "ofisa socioloģe". Manuprāt, tikpat labi cilvēks varētu strādāt par ofisa operdziedātāju, biroja futbolistu vai organizācijas gastroenterologu. :D
Bet MI man skaidro, ka viss kārtībā. ""Ofisa socioloģe" parasti ir eksperts, kas pēta un uzlabo darba vidi, darbinieku savstarpējās attiecības, iekšējo kultūru un uzņēmuma sociālos procesus. Latvijā šāda profila speciālisti palīdz veidot labbūtību, ievieš darba un privātās dzīves līdzsvara programmas vai nodrošina personāla vadības un iekšējās komunikācijas pētījumus".
Bet nu es joprojām nesaprotu, kā šitāds noplucis rozā vienradzis var sevi prezentēt kā "iekšējās kultūras un attiecību ekspertu". Kāda vispār ir viņas izglītība?

Nu ko var runāt muļķības, nedaudz pameklējot senākas intervijas - Viņa ir sociālo zinātņu maģistre un strādā savā profesijā. Uzņēmuma nosaukums kaut kur jau bija pieminēts.
Tas ka viņa ku-kū izskatās vēl nenozīmē, ka nevar mācīties un darīt labi savu darbu. Paskatieties uz Vavilovu, viņa arī mağistrs.
01.07.2026 15:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits