Jauns55lietotajs @ 01.07.2026 12:07
Tas, ka proti (?) lietot mākslīgo intelektu, ir labi, bet ir jālieto arī savs intelekts.
Jeļena nav teikusi, ka ir nez kāda tur starptautiski atzīta pētniece, bet saka, ka strādā ofisā par socioloģi. Google var atrast daudzus pētījumus, kuros viņa ir līdzautore.
Neesmu Jeļena, bet vari tā uzskatīt.
Jeļenai ir acīmredzamas mentālas problēmas, jo sver 38 kg un ar to lielās. Tas var radīt nospiedumu uz meitas izpratni par to, kas ir normāls svars. Par to būtu vērts uztraukties. Tāpat kā Vavilovas tievums un to, ka ar viņu sadarbojās zīmoli, tā parādot sabiedrībai, tai skaitā jaunām meitenēm, ka būt slimīgi tievai ir stilīgi. Vai Joyou nemitīgie tievēšanas izaicinājumi.
Visi citi uzbraucieni Jeļenai ir pilnīgi beztēmā. Gaume katram ir sava. Ārzemēs atradīsiet tik daudz dažādi tērptus cilvēkus, tas laikam ir mazas valsts fenomens, ka viena atšķirīgi tērpta persona tā izceļas. Meita ir apģērbta kārtīgi un tīra, vienalga, vai sintētika nāk no Turcijas tirgus (vai kur Jeļena iepērk tērpus) vai no Polijas Sinsay, Pepco. Meitai nav neērtas drēbes - kopš kuriem laikiem kleitas, svārki, legingi ir neērti?
Utt. Jautājumā par pētījumiem īpaši smieklīgi aplauzies.
Paldies, ka veltīji laiku, apkopoji informāciju un atbildēji uz manu komentāru.
Hmm, bet kā būtu, ja mēs paliktu pie faktiem?
Sāksim no paša sākuma. Pirms dienām te ierakstīju, ka man žēl Jeļenas un viņas centieniem dzīvot neīstu dzīvi. Šīs pārdomas radās pēc tam, kad viņas rīls ar “man bija šopinholisma lēkme chanel veikalā” izleca manā instagram rekomendācijās. Es viņai nesekoju un nekad neesmu speciāli gājusi pētīt viņas profilu.
Cik saprotu, īsi pēc mana komentāra te, sekoja viņas atbilde instagramā, ka te novākušās čūskas, vai kas tamlīdzīgs. Nezinu, atbildi neskatījos, to atreferēja citas forumnieces. Tālāk sekoja vēl pāris komentāri par feikiem, bet pamata doma bija “lai tak dara kā grib, katram savi putni galvā”.
Un vakar no kādas forumnieces bija komentārs, ka vispār Jeļena ir ļoti inteliģenta, iekšējā pasaule ir daudz dziļāka un vispār, viņa uzrakstījusi “pētījumu”.
Lūdzu iedot linku uz pētījumu, bet atbilde bija “neatceros, nezinu”, tāpēc pati uz ātru roku saguglēju (jā, izmantojot mākslīgo intelektu), kas atrodams par interneta ārēs par Jeļenu.
Kad pēc brīža cita forumniece ielika linku, kur redzams, ka Jeļena piedalījusies informācijas apkopošanā!, es pateicu paldies un priekš manis tēma ir slēgta.
Nevienā komentārā neesmu aprunājusi meitas ģērbšanas stilu.