Abiniece @ 16.06.2026 11:35Nu ko, Džilim rūgts jau 7.reizi😇 Meitene man patīk, atgādina Rēziju jaunības laikos, turpat jau tie Kalniņu gēni blakus
kkad viņa minēja ka nepatīk ka citiem fake dzive IG. Man atkal liekas ka tas mazais nekad neraud un pēc grafika visi bērni iet gulet un pēc grafika ceļas. Tas ir kaaaa? Sevišķi zīdainis, tur taču katru dienu jauns režīms. Nesaprotu ka viņa to dabu gatavu, ka 21 visi guļ un 5 jau viņa ir izgulējusies 😃Dita.D @ 16.06.2026 15:41
Tas ie jocīgi, ka liels bērns ar pudeli jābaro. Zobi tā jau sapuvuši no pudeļu lietošanas
Man drīzāk dīvaināk un trakāk liekas tas, ka jaunākais nonstop gul tikai autokreslā. Principā tas bērns tiek visu laiku midzināts un turēts mākslīgajā miegā
Tik tā dāma izskatās 40+Law9 @ 16.06.2026 16:34Tiem, kam patīk pievērst uzmanību lielām citu pāru gadu starpībām, būs papildus iemesls ik pa laikam pieminēt Džili. 27 gadu vecuma starpība.
Nespēju to saprast. Reāli, ja esi 6. sieva, tad statistiski ir ap 400% iespējamība, ka viņš tevi pametīs. Un tad ciest, jo tā notika? Jo notika simt procentu iespējamība reiz četri? Kur jābūt domāšanai, lai nospieriestu, ka tu būsi tā liktenīgā? Un Džilis ar saviem komentāriem par to, ka bērni mūsu dzīvēs ir tikai ciemiņi vai tamlīdzīgi. Manas cieņas viņam sen vairs nav.Law9 @ 16.06.2026 14:15Džilim acīmredzot patīk pamainīt sievas. Katrai pašai ir izvēle, vai būt par tādu pamaināmo.