Džinga @ 19.05.2026 21:21
Itkā jaaaaa.... bet vai laulība nezaudē nozīmi, ja prec katru, kas kaut cik patīk? :D
Nu tu gan jautājumu uzdod. Es brīnos, kā kāda vēl to nezina to zina man šķiet visa Latvija tāpat kā par Ceriņu, Melderi un Simpsons tieši tāds pats. Te jau arī simtām reižu minēts. Simpsons ir visu mūžu staigājis un būs staigātājs.Law9 @ 19.05.2026 21:21Kā jūs zināt, ka Simsons ir krāpnieks?
Ko viņam zaudēt? Mantas kā noprotu viņam nav un nebūs. Tikai parādi😅Džinga @ 19.05.2026 21:21
Itkā jaaaaa.... bet vai laulība nezaudē nozīmi, ja prec katru, kas kaut cik patīk? :D
Inna86 @ 19.05.2026 21:00
Nav gan Iveta vainīga. Vīrs viņu ir gadiem krāpis, mūždien ar visām koķetējis. Tad Iveta visas viņa depresijas ir pacietusi. Tak tai nabaga sievietei arī vienreiz pacietība beidzas, jau gadu atpakaļ bija skaidri redzams, ka viņa viņu vairs nemīl.
Gan jau tad Hardijs tos sūdus arī rij iekšā! Tad jau nebūs nekāds labais tēva materiāls. Meičuki Gobzim bija storijs kur fitnesa kanāls bijz izblamējies ieliekot savas analīzes internetā. Tad nu Gobzis pats vai arī cilvēki viņam pienesa, ka tam fitnesa kanālam ar bērniem sanāk diezgan bezcerīgi! 🤔 vot i pulverīšu karalis😅Law9 @ 19.05.2026 21:36Ja runājam par fanātiskajiem fitnesistiem, tad ar viņiem vispār ir ļoti riskanti taisīt bērnus. Viņi rij visādus medicīniski nedrošus sūdus un nereti negrib to pārtraukt darīt arī censonēšanas laikā, t.i., censonēšana nemaz nesākas, jo vecis atsakās ko mainīt. Pazīstu meitenes, kuras tādēļ no tādiem ir izšķīrušās.
Turklāt pēc šķiršanās viņas stāsta, ka vispār jau viņi bijuši dikti aprobežoti vīrieši, ar stipri ierobežotu interešu loku, kuri to vien varējuši darīt, kā katru dienu stundu mājās gozēties puspliki spoguļa priekšā, par sevi priecājoties.
Law9 @ 19.05.2026 21:21Kā jūs zināt, ka Simsons ir krāpnieks?
Tuana @ 19.05.2026 14:27
A es šajās dienās paskatījos Kubasovas draudzenes storijos kāzas Marokā utt, nu tas tad nu tiešām ir īsts rich lifestyle, privātie jeti utjpr., likās tiešām interesanti, un jā, gribētu arī tā… :) salīdzinoši, kas vispār ir kaut kāda tur borring dūda, kura nedara neko tajā Spānijā un kuras eksistences jēga ir 100reiz iepozēt pareizo kadru, lai citiem no malas liktos kaut kas trakoti īpašs…
Jaunākajai Kubasovai vairs nav vīra uzvārds, viņa izšķīrās? Bet tāpat izskatās, ka bauda dzīvi Miami un nesūdzas ne par ko :)
tak Rīga ir maza. Bet tā anālā stimulēšana 🤮🤮🤮🤮Korbiitiis @ 19.05.2026 21:48
Tas jau ir ka 2 *2 😁
Puika ņēma un paziņoja publiski, tagad visas zinās, ko gultā Simsons gaida. Nebūs vismaz vairāk velti mēle jākulsta😅Otiiilija @ 19.05.2026 22:02tak Rīga ir maza. Bet tā anālā stimulēšana 🤮🤮🤮🤮
Dovana @ 19.05.2026 21:36Ko viņam zaudēt? Mantas kā noprotu viņam nav un nebūs. Tikai parādi😅
Džinga @ 19.05.2026 22:17
Jā, nu teorētiski, lai tik dzīvo nost un kamēr ir kas, ar viņu vēlas precēties, lai precās. :D Tikai interesnati no psiholoģijas viedokļa, tomēr reti kurš labprāt precas 7 reizes.
Nez viņam kādreiz sakrīt arī tā pati dzimtsarakstu nodaļa? Heiii te atkal es. :D :D
Iedomājies šim jau 60 gadi! Dzer pīpē bezbožna, bet man šķiet ka viņš visu laiku izskatās vienādi! Nez kādēļ, bet es viņam tos 60 īsti nedotu. Var būt tās laulības nāk par labu🤔Džinga @ 19.05.2026 22:17
Jā, nu teorētiski, lai tik dzīvo nost un kamēr ir kas, ar viņu vēlas precēties, lai precās. :D Tikai interesnati no psiholoģijas viedokļa, tomēr reti kurš labprāt precas 7 reizes.
Nez viņam kādreiz sakrīt arī tā pati dzimtsarakstu nodaļa? Heiii te atkal es. :D :D
Annie @ 19.05.2026 22:22
Biju vienās kāzās dzimtsarakstu nodaļā. Tur uzsvēra, ka viņam un viņai tās ir pirmās laulības. Nez, vai katrreiz piemin arī Džilindžera laulību pieredzi?